Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Ir dar klausimukų blush2.gif

1. Naudojant prefold'us (naujagimiui, kelių mėnesių vaikui) kokias vilnones kelnytes naudojate susegamas ar užmaunamas?
2. Parduotuviniai prefold'ai kiek supratau iš marlės pasiūti. Ar jie pakankamai sugeria, ar po kiekvieno sysiuko reikia keist?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ·..•SunShine•..·: 27 kovo 2011 - 15:14
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 03 27, 15:13)
Ir dar klausimukų blush2.gif

1. Naudojant prefold'us (naujagimiui, kelių mėnesių vaikui) kokias vilnones kelnytes naudojate susegamas ar užmaunamas?
2. Parduotuviniai prefold'ai kiek supratau iš marlės pasiūti. Ar jie pakankamai sugeria, ar po kiekvieno sysiuko reikia keist?

1. Naudojau tas pačias užmaunamas kelnes.
2. Tai, kad jie ne marliniai, na gal ir tokių būna, aš turėjau tokius: http://www.ekomama.l...products_id=868. Na sugeria, jie tokie stori, o galima dar ir įklotuką pasitiesti.
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 03 27, 14:31)
O dažnai rasakiloj būna akcijos? Ir kiek maždaug tada mokėjote, jei pamenate?

nedažnai, aš pirkau rugpjūtį buvo visai vilnos produkcijai 30proc, mokėjau už ilgaklešnes netoli 60lt berods, bet aš ten daug ką pirkau ir kombinezoną, kepurę tai man daug susitaupė thumbup.gif
Atsakyti
Baigiu perskaityti visas SM esančias temas susijusias su daugkartinėm karsta.gif ir žymiai prašviesėjo protas biggrin.gif Bet dar turiu neaiškumų blush2.gif
O kuom skiriasi prefoldų ir vystyklų naudojimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ·..•SunShine•..·: 28 kovo 2011 - 18:53
Kokia jusu nuomone apie naudotas daugkartines sauskelnes? Perkate ar ne?
Atsakyti
SunShine, nelabai kuom ir skiriasi, gali ta pati marlini vystykla susilankstyti prefoldo dydzio ir taip pat susegti su snapiu bei mati ant virsaus prilaikancias. Tik tiek, kad prefolde i viduri (kur daugiausiai sysiojasi) is karto yra isiuta daugiau sluoksniu, o lankstydama vystykla turesi arba rinktis toki lankstymo buda, kad gautusi per viduri storiau, arba deti koki iklotuka.
Atsakyti
QUOTE(spot @ 2011 03 28, 19:59)

Aš tai nieko blogo nematau. Pati ieškau ir naudotų būsimam leliui ax.gif
Papildyta:
Gal užmatėte kur yra pirkt kanapinių kišeninių BabyKicks sauskelnių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ·..•SunShine•..·: 28 kovo 2011 - 19:08
QUOTE(spot @ 2011 03 28, 18:59)

Kiek galime, tiek naudojame, visų pirma man vaikui patogiau, nes natūralus daiktas prie užpakaliuko liečiasi, visų antra, tai šiukšlių mažiau, bet darbo kiek daugiau nei su vienkartinėmis.
Atsakyti
Merginos, ar naudojate atprastukes? Nuo kada pradedate? Kiek vienetų turite? Kokias turite? Kaip Jums jos patinka?

Ką galite pasakyti apie šias: http://www.rasakila....atprastukes.htm?

Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 29, 08:16)
Merginos, ar naudojate atprastukes? Nuo kada pradedate? Kiek vienetų turite? Kokias turite? Kaip Jums jos patinka?

Ką galite pasakyti apie šias: http://www.rasakila....atprastukes.htm?

Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte savo patirtimi  4u.gif

As asmeniskai manau, kad naudojantiems medziagines sauskelnes pirkti specialias atprsatukes nera prasmes. Ju funkcija juk atlieka bet kurios medziagines sauskelnes .

Nors jeigu atvirai, tai as apskritai nesuprantu tu atprastukiu prasmes, juk jos nesugeria pakankamai dregmes ir "avarijos" atveju drabuzeliai vis tiek suslampa.

Su vyresniais vaikais bandeme bambino mio ir man nepatiko. ju viduje neperslampantis sluoksnis toks cezantis kaip storas celofanas, tikrai ne PUL'as, taip kad kyla klausimas apie tai kiek jos kvepuojancios. Imse vimse gal kitokios.

Ir dar kazkaip keista, mamos daznai galvoja kad naudoja vienkartines sauskelnes ir vaikas jauciasi sausas. Nusipirks atprastukes, vaikas pajus kaip nemalonu buti slapiam ir tai ji paskatins prasytis ant puoduko?
bet juk su vienkartinemis sauskelnemis vaikas tikrai nesijaucia sausas. Tai sauskelniu gamintoju sukurtas mitas.

cia tik mano nuomone, kitu nuomones gali nesutapti su mano smile.gif
Atsakyti
Ko gero ne visai viskas taip ir nevienareiksmiskai. Mes naudojam dienom medziagines sauskelnes ir atrodo jau zinom kas tai yra slapias uzpakaliukas, ir tas slapumas vaikinui visai dzin, laksto ir nekreipia demesio. Nusipirkom prie visu sauskleniu ir vienus triusikelius-atprastukes pabandymui. Vakar apmoviau be jokiu papildomu iklotuku. Vaikinas pasysiojo ir stovi pasilenkes ciupineja triusikelius, nemalonu jam pasirode kai viduje labai slapia ir nera kur gerai tam slapumui susigert lotuliukas.gif Taigi manau, jei i kisenines PUL sausklenes nedeciau jokio iklotuko, tada butu tas pats kas atprastukes, o kai yra kur sysiui susigert, slapumas pasirodo ne toks pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 29 kovo 2011 - 09:35
aš anksčiau irgi kažkaip kreivai žiūrėjau į tas vadinamąsias atprastukes ax.gif man atrodė, kad čia tik "lipama" tėvams ant sąžinės biggrin.gif
bet saviškiui irgi uždedu kartais, vaikšto šlapias bet nepermirkęs, praskėčia kojas, matos, kad nemalonu vaikui doh.gif biggrin.gif o su sauskelnėm tai dzin jam, vaikšto kad ir su kakiu doh.gif
aš vis tik neskubu su šituo dalyku, bandysim vasarą plikinėt arba su triusanais blush2.gif smile.gif
Atsakyti