Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Dziurdzija @ 2011 04 07, 11:51)
Norėčiau paklausti čia besilankančių mamyčių, ar reikia kokios nors ypatingesnės priežiūros vaiko užpakaliukui naudojant daugkartines sauskelnes. Aš kol kas tik apiplaunu šiltu vandeniu, bet gal reikėtų kuo nors patepti? Bijau, kad nuo dažno plovimo gali odelė išsausėti.
Medžiagines sauskelnes naudojam jau du mėnesius, kažkokių pakitimų (į gerą ar į blogą pusę) nėra (nakčiai ir einant į lauką užsegu vienkartines sauskelnes). Bet gal ko nors profilaktiškai reikėtų?
Sauskelnes išmirkau į vandenį įbėrusi "Bio D Nappy Fresh", o vėliau išskalbiu 40 laipsnių temperatūroje įpylusi šiek tiek "Sonett" neutraulaus skysto skalbiklio. Gal vis tik reikėtų skalbti aukštesnėje temperatūroje? Naudoju įvairių rūšių (prekės ženklų) sauskelnes: vienas rekomenduoja skalbti 40C temperatūroje, kitas - 60C, o dar kitas - iki 95C. Todėl juk neskalbsiu visų atskirai  g.gif

Mes tepame nebent paraudę būna kiek, o šiaip vanduo, jei kakas, tai dar ir muilas. Skalbiu dažniausiai 40-50 laipsnių temp., jei murzinesnės, tai aukštesnėje, įlašinu 1-2 lašiukus arbatmedžio aliejaus skalbdama.

QUOTE(vaidyte @ 2011 04 07, 14:35)
Akcentuoju tik šlapimą, nes kakutį visada į puodelį daro. Sako,kai dantys dygsta, sysiuko kvapas paaštrėja, bet nežinau ar tikrai ir kodėl tai turėtų būti susiję. Maistą ir toliau gaminu specialiai vaikui, taigi kaip ir niekas nepasikeitė...
Sviestmedį naudojam, bet tai tik drėkinimas...Galvojau gal kažkuri buvo panašioj situacijoj

Žinokit, aš irgi apie dantis Jūsų istoriją skaitydama pagalvojau. Sysius kažkoks aštresnis ir alergizuoja odą, o su vienkartine gal ir gerai bus, nes jos sugeria geriau ir kontakto su oda mažiau... Pabandykite vienkartines panaudoti kurį laiką. Gal po savaitėlės ir su daugkartinėm bus gerai.
Atsakyti
sakykit, o prilaikančios kelnytės yra tik vilnonės arba PUL? negalim naudoti vilnos, tai dedu arba PUL arba tik su sauskelne be prilaikančių būnam... sakau gal dar yra kokių natūralių prilaikančių kelnyčių?
Atsakyti
Nenaturalios, bet kelnytes is fliso irgi tam reikalui naudojamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 04 08, 09:59)
Nenaturalios, bet kelnytes is fliso irgi tam reikalui naudojamos  mirksiukas.gif

bet argi flisas sulaiko drėgmę? per jį kaip tik prabėga....
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 04 08, 10:06)
bet argi flisas sulaiko drėgmę? per jį kaip tik prabėga....

būna įvairaus fliso, yra spec skirtas nepraleisti smile.gif amerikoj labai populiaru tokias kelnytes maut
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 04 08, 10:30)
būna įvairaus fliso, yra spec skirtas nepraleisti  smile.gif amerikoj labai populiaru tokias kelnytes maut

a mat kaip, tai gal visgi geriau nei PUL? gal kokią nuorodą tokių sauskelnių galit įkelti? 4u.gif
jau radau, o ar naudojat kas, turbūt geriau nei PUL?
TOKIOS, TAIP?
http://www_mazyliui_...o...t&Itemid=54
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 08 balandžio 2011 - 10:44
buvau radus kur pardavinėja amerikoj tas flisines kelnytes, daba taip staigiai nepasakysiu kur, bet jos brangios, kaina panaši kaip normalių vilnonių, taip kad mano vaikas kai nealergiškas tai nesižavėjau, bet kitu atveju gal labiau patiktų flisinės nei pulines, nes flisines galima tokias vietoj treninginių naudot, visai gal ir nieko g.gif

galima parsisiūst to audinio ir pasisiūt elementoriškai rolleyes.gif
Atsakyti
čia kur radau tai nebrangios bet gal ne tokios, prastai gal laiko.... čia dar bambukinės, bet vistiek su pulu
http://www.pupkis.lt...iklotu-132.html

meduolia, jūs lyg turit parduotuvę, galit nuorodą įmesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 08 balandžio 2011 - 10:49
QUOTE(Dziurdzija @ 2011 04 07, 12:51)
Norėčiau paklausti čia besilankančių mamyčių, ar reikia kokios nors ypatingesnės priežiūros vaiko užpakaliukui naudojant daugkartines sauskelnes. Aš kol kas tik apiplaunu šiltu vandeniu, bet gal reikėtų kuo nors patepti? Bijau, kad nuo dažno plovimo gali odelė išsausėti.
Medžiagines sauskelnes naudojam jau du mėnesius, kažkokių pakitimų (į gerą ar į blogą pusę) nėra (nakčiai ir einant į lauką užsegu vienkartines sauskelnes). Bet gal ko nors profilaktiškai reikėtų?
Sauskelnes išmirkau į vandenį įbėrusi "Bio D Nappy Fresh", o vėliau išskalbiu 40 laipsnių temperatūroje įpylusi šiek tiek "Sonett" neutraulaus skysto skalbiklio. Gal vis tik reikėtų skalbti aukštesnėje temperatūroje? Naudoju įvairių rūšių (prekės ženklų) sauskelnes: vienas rekomenduoja skalbti 40C temperatūroje, kitas - 60C, o dar kitas - iki 95C. Todėl juk neskalbsiu visų atskirai  g.gif

Dėkoju visoms, pasidalinusioms savo patirtimi 4u.gif Kai vaikas ant rankų, nelabai belieka laiko skaityti visas temas nuo pradžios iki galo blush2.gif
Atsakyti
As esu bandziusi siuti flisines sauskelnes is paprasto dzemperio. Tik klyniuka dejau dviguba. Laiko normaliai kaip ir vilnones. Aisku jei ilgai labai laikyt tai sudreks, bet tokiu atveju ir vilnones dregnos palieka.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 04 08, 14:54)
As esu bandziusi siuti flisines sauskelnes is paprasto dzemperio. Tik klyniuka dejau dviguba. Laiko normaliai kaip ir vilnones. Aisku jei ilgai labai laikyt tai sudreks, bet tokiu atveju ir vilnones dregnos palieka.

na taip, mum ir vilnonės laikydavo 1,5-2 val, o kartais ir trumpiau...
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Noriu savo mažajai panele nupirkti atprastukes, gal galite patarti kur jų galima įsigyti pigiau, bet žinoma ne prastas ax.gif
Atsakyti