Pamąsčiau ir nusprendžiau, kad už tų atprastukių poros kainą aš bent kelis triūsikus ir pėdkelnes nusipirksiu, o skalbti gi reiks ir tas, ir anas
Žodžiu, kol kas neperku, ekonominsim
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 29, 13:58)
QUOTE(kregzde @ 2011 03 30, 08:33)
Pamąsčiau ir nusprendžiau, kad už tų atprastukių poros kainą aš bent kelis triūsikus ir pėdkelnes nusipirksiu, o skalbti gi reiks ir tas, ir anas
Žodžiu, kol kas neperku, ekonominsim 
Zinoma plauti reikia viska. Tik man atprastukes patiko tuo (nors neprisipirkom ir ko gero nepirksim, turim tik vienas pabandymui), kad pasysiojo, slapia jam, bet kiaurai per kojas nenubego. Kiap kazkas sake nei i batus pribego, nei ant zemes baluciu paliko.
Siaip tos atprastukes ne stebuklas. Galima imti paprasciausius triusikelius ir klyniuko vietoje sunaudojant (kas siuna) PUL likucius isiuti neperslampancius iklotukus. Ir gaunasi tie patys triusikeliai, tik nepaliekantys pelkiu namuose
ką darau negerai?
Lanolizavau vilnones kelnytes,išskalbiau ir jos ėmė praleisti šlapimą
QUOTE(Arktos @ 2011 04 02, 11:06)
ką darau negerai?
Lanolizavau vilnones kelnytes,išskalbiau ir jos ėmė praleisti šlapimą 
kokios kelnytes? pirktines ar megztos?? ar dvigubo mezgimo?
QUOTE(juurag @ 2011 04 02, 11:20)
kokios kelnytes? pirktines ar megztos?? ar dvigubo mezgimo?
megztos pagal kažkurioje temoje duotą modelį
QUOTE(Arktos @ 2011 04 02, 11:41)
tuomet gali buti, kad jox lanolizavimas nepades, nes pati vilna "skysta"..
lanolizavimas yra tik pagalbine priemone;
QUOTE(juurag @ 2011 04 02, 11:50)
tuomet gali buti, kad jox lanolizavimas nepades, nes pati vilna "skysta"..
bet pusę metų nepraleido
QUOTE(Arktos @ 2011 04 02, 12:01)
Įdomiai čia sakyčiau, gal dar kartą tada lanolizuokite
Sveikos, merginos,
norejau paprasyti pakomentuoti sios SM nares produkcija. ar teko kuriai susidurti? Mane konkreciai domina ilgaklesnes vilnones kelnytes http://stanell.carbo...jects/3089907#3
norejau paprasyti pakomentuoti sios SM nares produkcija. ar teko kuriai susidurti? Mane konkreciai domina ilgaklesnes vilnones kelnytes http://stanell.carbo...jects/3089907#3
Nebezinau ko griebtis-atrodo isbandziau viska,kas imanoma.Nejatgi teks pirkti vienkartines sausk?Vaikeliui kiek daugiau nei metai,vaiksto ir po sausk.uzdejimo tragiskai parausta ir spuogeliais isberiama odele-zemai ant pilvuko ir slaunytes.Keiciau skalbiklius(jelp,muilo riesutai,ecos),pirkau naujas itin svelnias bambuko veliuro sauskelnes-SITUACIJA NESIKEICIA. Dabar galiausiai tik su triusikeliais laikau,laukan ar nakciai dedu sauskelne...nakti nekeiciu,bet oda nebuna taip paraudus po nakties,kai po maximum valandos su sauskelne diena.Nebezinau ka sugalvot...ar taip odele isijautrino,ar mano sauskelnes koki alergena(bacila) turi,nebesuprantu.Betgi veliurines nesenai pirkau,tai tikrai neturetu taip atsitikti.P.S.atsiprasau uz nelietuv.rasmenis
o gal maistas kaltas, o ne sauskelnės?
Dar verta atkreipt dėmesį, kaip apskritai higiena pasikeičia naudojant vienkartines ar daugkartines. Pvz., gal daugiau po kranu apiprausiamas vaikelis, ar nenusausinamas, ar dar ką....
Jei noris kokio dezinfekanto, tai kokiam Droge turėtų būti skalbiklis spec. audiniams. Paprastai jis ir kūdikiams tinkamas būna, bet pažiūrėk ant pokuotės.. aš kartais vietoj virinimo su tokiu skalbikliu išskalauju
Dar verta atkreipt dėmesį, kaip apskritai higiena pasikeičia naudojant vienkartines ar daugkartines. Pvz., gal daugiau po kranu apiprausiamas vaikelis, ar nenusausinamas, ar dar ką....
Jei noris kokio dezinfekanto, tai kokiam Droge turėtų būti skalbiklis spec. audiniams. Paprastai jis ir kūdikiams tinkamas būna, bet pažiūrėk ant pokuotės.. aš kartais vietoj virinimo su tokiu skalbikliu išskalauju