Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Pamąsčiau ir nusprendžiau, kad už tų atprastukių poros kainą aš bent kelis triūsikus ir pėdkelnes nusipirksiu, o skalbti gi reiks ir tas, ir anas bigsmile.gif Žodžiu, kol kas neperku, ekonominsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 29, 13:58)
Jei ir imanoma, akivaizdu, kad ne jusu ir ne mano vaikams wink.gif

thumbup.gif agree, visur reikia ideti darbo:)
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 30, 08:33)
Pamąsčiau ir nusprendžiau, kad už tų atprastukių poros kainą aš bent kelis triūsikus ir pėdkelnes nusipirksiu, o skalbti gi reiks ir tas, ir anas  bigsmile.gif  Žodžiu, kol kas neperku, ekonominsim  bigsmile.gif

Zinoma plauti reikia viska. Tik man atprastukes patiko tuo (nors neprisipirkom ir ko gero nepirksim, turim tik vienas pabandymui), kad pasysiojo, slapia jam, bet kiaurai per kojas nenubego. Kiap kazkas sake nei i batus pribego, nei ant zemes baluciu paliko.
Siaip tos atprastukes ne stebuklas. Galima imti paprasciausius triusikelius ir klyniuko vietoje sunaudojant (kas siuna) PUL likucius isiuti neperslampancius iklotukus. Ir gaunasi tie patys triusikeliai, tik nepaliekantys pelkiu namuose biggrin.gif Sita varianta manau isbandysim, kai jau atsils ir nuspresim nebenaudot sauskleniu.
Atsakyti
ką darau negerai? g.gif Lanolizavau vilnones kelnytes,išskalbiau ir jos ėmė praleisti šlapimą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2011 04 02, 11:06)
ką darau negerai? g.gif Lanolizavau vilnones kelnytes,išskalbiau ir jos ėmė praleisti šlapimą  blink.gif

kokios kelnytes? pirktines ar megztos?? ar dvigubo mezgimo?
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 04 02, 11:20)
kokios kelnytes? pirktines ar megztos?? ar dvigubo mezgimo?

megztos pagal kažkurioje temoje duotą modelį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2011 04 02, 11:41)
megztos pagal kažkurioje temoje duotą modelį rolleyes.gif

tuomet gali buti, kad jox lanolizavimas nepades, nes pati vilna "skysta"..
lanolizavimas yra tik pagalbine priemone;
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 04 02, 11:50)
tuomet gali buti, kad jox lanolizavimas nepades, nes pati vilna "skysta"..
lanolizavimas yra tik pagalbine priemone;

bet pusę metų nepraleido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2011 04 02, 12:01)
bet pusę metų nepraleido doh.gif

Įdomiai čia sakyčiau, gal dar kartą tada lanolizuokite g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

norejau paprasyti pakomentuoti sios SM nares produkcija. ar teko kuriai susidurti? Mane konkreciai domina ilgaklesnes vilnones kelnytes http://stanell.carbo...jects/3089907#3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chicolita: 06 balandžio 2011 - 15:28
Nebezinau ko griebtis-atrodo isbandziau viska,kas imanoma.Nejatgi teks pirkti vienkartines sausk?Vaikeliui kiek daugiau nei metai,vaiksto ir po sausk.uzdejimo tragiskai parausta ir spuogeliais isberiama odele-zemai ant pilvuko ir slaunytes.Keiciau skalbiklius(jelp,muilo riesutai,ecos),pirkau naujas itin svelnias bambuko veliuro sauskelnes-SITUACIJA NESIKEICIA. Dabar galiausiai tik su triusikeliais laikau,laukan ar nakciai dedu sauskelne...nakti nekeiciu,bet oda nebuna taip paraudus po nakties,kai po maximum valandos su sauskelne diena.Nebezinau ka sugalvot...ar taip odele isijautrino,ar mano sauskelnes koki alergena(bacila) turi,nebesuprantu.Betgi veliurines nesenai pirkau,tai tikrai neturetu taip atsitikti.P.S.atsiprasau uz nelietuv.rasmenis
Atsakyti
o gal maistas kaltas, o ne sauskelnės?
Dar verta atkreipt dėmesį, kaip apskritai higiena pasikeičia naudojant vienkartines ar daugkartines. Pvz., gal daugiau po kranu apiprausiamas vaikelis, ar nenusausinamas, ar dar ką....
Jei noris kokio dezinfekanto, tai kokiam Droge turėtų būti skalbiklis spec. audiniams. Paprastai jis ir kūdikiams tinkamas būna, bet pažiūrėk ant pokuotės.. aš kartais vietoj virinimo su tokiu skalbikliu išskalauju 4u.gif
Atsakyti