Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(princesesmama @ 2011 02 05, 12:31)
sveikos mamytes, turiu 3,5 men suneli ir nusprendziau pabandyti auginti su  daugkartinem sauskelnem. turiu keleta klausimu, kurios bandete gal patarsite. Kurias geriau naudoti prilaikancias kelnytes ar sitas ilgomis klesnemis vilnones http://www.rasakila....s/kelnaites.htm ar imse vimse vilnones http://www.rasakila....aites-engel.htm . as nusipirkau imse vimse bet mano mazylis megejas vartytis, muistytis o su sitomis judesiai labai riboti ir nezinau kodel bet uzpakaliukas buna paraudes  g.gif  prie ju naudoju flanelinius vystyklus, kuriuos pati pasisiuvau.. ar gali buti taip kad vilna netinka jam, o gal flaneliniai vystyklai netinka su vilna  g.gif  ax.gif

mazesniam, gal geriau trumpaklesnes uzmaunamos vietoj ilgaknesniu, patogiau aprengti rubelius;
o sitos Imse Vimse irgi labai fainos, turetu ir jos tikti, paraude turbut tikrai ne del ju ir gal net ne del vystyklu, pirmas kl su kuo plaunat vystyklus? ir ar naudojat vystyklu popieriuka???

Atsakyti
QUOTE(spot @ 2011 02 02, 14:11)
Norejau paklausti, ar kas bandete papolini medvilnines sauskelnes? http://www.ekomama.l...products_id=480 Kokie atsiliepimai? Ir ar tikrai tinka iki 15 kg, neisauga?

Na speju dauguma 15 kg nepasiekia kol sauskelnes isauga biggrin.gif siaip mano beveik dvimetei 12,5 kg jos tinka dar normaliai. Asmeniskai man popolini bambukines yra pacios paciausios, medvilniniu minusas - isskalbus sukieteja ir tenka nemazai tarp ranku patrint, kad suminkstint cool.gif

QUOTE(juurag @ 2011 02 05, 13:33)
mazesniam, gal geriau trumpaklesnes uzmaunamos vietoj ilgaknesniu, patogiau aprengti rubelius;
o sitos Imse Vimse irgi labai fainos, turetu ir jos tikti, paraude turbut tikrai ne del ju ir gal net ne del vystyklu, pirmas kl su kuo plaunat vystyklus? ir ar naudojat vystyklu popieriuka???

o kam ant ilgaklesniu papildomai kokias kelnes rengt? man jos ir patogios tuo, kad apvilkai ir vaikas jau aprengtas thumbup.gif zinoma, jos tik ant segamu sauskelniu tinkamos ax.gif

as cia vis seku ir laukiu atsiliepimu apie tas smiki smaki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2011 02 06, 08:36)
Na speju dauguma 15 kg nepasiekia kol sauskelnes isauga  biggrin.gif siaip mano beveik dvimetei 12,5 kg jos tinka dar normaliai. Asmeniskai man popolini bambukines yra pacios paciausios, medvilniniu minusas - isskalbus sukieteja ir tenka nemazai tarp ranku patrint, kad suminkstint  cool.gif
o kam ant ilgaklesniu papildomai kokias kelnes rengt? man jos ir patogios tuo, kad apvilkai ir vaikas jau aprengtas  thumbup.gif zinoma, jos tik ant segamu sauskelniu tinkamos  ax.gif

as cia vis seku ir laukiu atsiliepimu apie tas smiki smaki  biggrin.gif

turbut dar laukia smikiu smakiu parvykstant:)

o del ilgaklesniu, jei nori naudoti 3 men maziukui, tai sliauztu neuzdes, vadinas ir rubeliai turi buti tinkami;
Atsakyti
Nesuprantu kam ant ilgaklešnių dar šlaiužtai ar kt? Aš vienareikšmiškai už ilgaklešnes- apmovei ir tiek- jokių daugiau rūbų...Negaliu atsidžiaugt jom.
O va tos visos susisegamos man nepatinka - ypač mažam leliukui- žiūrėk jau kur rumbelė pasidarius ant kūnelio...o Rasakilos- minkštutės, jokių siūlių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidyte: 06 vasario 2011 - 10:35
Man irgi atrodo, kad ilgaklesnes, jei tik vaikuciui ne per silta, pats idealiausias rubas. As sliauztu ir taip nevilkiau, man treningiukai su placia guma zymiai patogiau.
Vienintelis minusas, bet cia apskritai su visom perslampanciom sauskelnem ta beda, kad boziu neapvilksi g.gif as kelis net nukirpau, kad maikutes butu..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 06, 21:21)
Man irgi atrodo, kad ilgaklesnes, jei tik vaikuciui ne per silta, pats idealiausias rubas. As sliauztu ir taip nevilkiau, man treningiukai su placia guma zymiai patogiau.
Vienintelis minusas, bet cia apskritai su visom perslampanciom sauskelnem ta beda, kad boziu neapvilksi  g.gif as kelis net nukirpau, kad maikutes butu..

na o mes nešiojam bodi... didesnį dydį tik perku, viršuje viskas tvarkoj, tikrai ne per platūs. dar rezgu mintį, mama pasius prailginimus iš senų bodi (mačiau pirkti, bet kaina gal 70lt už 3 vnt)
Atsakyti
As kalbu apie bodzio suslapimo problema mirksiukas.gif
pedkelnes emei ir pakeitai kartu su sauskelnem, o vat jei imt bodzius ir visa kita nuvilkinet..
Atsakyti
o mum tie bodžiai ir nereikalingi, nes Ruskovillos ilgaklešnių liemuo labai aukštas, tai tikrai neišlenda bliuskutė ir neišsipašo , o jei trumpaklešnes mauni vilnones, tada ant jų galima bodį segti
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 06, 21:21)
Vienintelis minusas, bet cia apskritai su visom perslampanciom sauskelnem ta beda, kad boziu neapvilksi  g.gif as kelis net nukirpau, kad maikutes butu..

ash apie tai ir sakau, kad jei dedi ilgaklesnes, problemele su rubeliais, ypach su bodziukais, nes trumpaklesnems dar galima ant virsaus uzsegti bodziuka, o jau ilgaklesnems nelabai patogu:)
nebent deti maikute ir ant jos marskinelius ilgomis rankovemis, tada gal ir taip,
bet maziukui ypach kokiu 3 men norisi kuo silciau, taip kad nezinau kaip ten su tom maikutem? o didesniam be abejo saltu periodu patogu su ilgaklesnemis

ash naudodama trumpaklesnes irgi pirkdavau tik padidintus Frugi bodziukus ir sliauztus, nes su iprastais niekaip neishsisuksi; plius jei kazkas migdo nakti su vilnonemis uzmaunamomis, problemele ir su iprastiniais sliauztais, jie turetu buti kiek ankstoki uzdejus sauskelne kelis iklotus ir dar viln kelnaites;

Atsakyti
Ber bent pas mus ziauriai sunku rast mazesnio dydzio maikuciu doh.gif na, bet kaip rasiau, bodzius prastesnius apkarpiau ir bedos nebematau.
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2011 02 06, 08:36)
as cia vis seku ir laukiu atsiliepimu apie tas smiki smaki  biggrin.gif

Laukiam issiziojusios tu smikiu smakiu. Jau kaip ir turetu ant dienu pasirodyt. Jau nuo penktadienio pasto dezute kas pora valandu einu patikrint ar pastininkai kokio pranesimo neimete lotuliukas.gif

O jus man paaiskinkit kam ant ilgaklesniu dar kokiu bodziu ar maikuciu? mauni is karto maikute normalia ilgom rankovytem ir tiek. Namuose juk jokie vejai neprapus, o kai liemuo ilgas nieko ten kamsyti nebutina, lai buna tas leliukas su maikute ir kelnytem. g.gif Na arba bodi galima segti at ilgakleniu lygiai taip pat kaip ir ant trumpakleniu virsaus, tik aisku jau ismiera atitinkama pasirinkt ir tiek tos bedos. o siaip geriausias rubas mums budavo - maikute ilgom rankovem grazios normalios su piesinukais ir pan. (be klyniuku), trumpaklesnes (nes namuose visada per silta) ir vilnones kojinytes. Nuo pat pirmu dienu taip rengemes.
Atsakyti
Gitulia, as namuos laikau temperatura apie 17-19 silumos, tai man per salta atrodo vilkt tik maikute ilgom rankovytem. Ir keturmetei dukrai butinai visad po suknele ar kur velku maikute su petnesom. Tos silumos ne tiek ir daug priduoda, bet man paciai tai kaip ir asmens higienos dalis, ypac dukrai nesiota ruba gali ir antra ar trecia karta apvilkt, o vat triusikelius ir maikute butinai kas diena keiciam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 07 vasario 2011 - 02:39