Matyt kaip kas priprate, as pvz nei pati maikiu nesioju, nei vaikams perku. Maunam is karto normalias trumpom ar ilgom rankovem maikutes, tik ju turim po kruva (tiek mazasis, tiek didysis) tai ir keiciam pastoviai. O siluma is ju man atrodo tik isivaizduojama

QUOTE(turtle @ 2011 02 06, 09:36)
Na speju dauguma 15 kg nepasiekia kol sauskelnes isauga
siaip mano beveik dvimetei 12,5 kg jos tinka dar normaliai. Asmeniskai man popolini bambukines yra pacios paciausios, medvilniniu minusas - isskalbus sukieteja ir tenka nemazai tarp ranku patrint, kad suminkstint
o kam ant ilgaklesniu papildomai kokias kelnes rengt? man jos ir patogios tuo, kad apvilkai ir vaikas jau aprengtas
zinoma, jos tik ant segamu sauskelniu tinkamos
as cia vis seku ir laukiu atsiliepimu apie tas smiki smaki

o kam ant ilgaklesniu papildomai kokias kelnes rengt? man jos ir patogios tuo, kad apvilkai ir vaikas jau aprengtas

as cia vis seku ir laukiu atsiliepimu apie tas smiki smaki

Aciu uz atsakyma

Ir as laukiu atsiliepimu apie smiki smaki

mums tai geriausias variantas ziemai ilgaklesnes vilnones ir maikute is vilnos-silko, va tokia kaip zemiau nuoroda, tik pas mus maikute, tai kai uzdejau spalio men tai iki dabar nenuimu, praskalauju nakti ir is ryto vel i trasa
butinai pirksiu ir kitai ziemai
http://www.ekomama.l...products_id=905

butinai pirksiu ir kitai ziemai

http://www.ekomama.l...products_id=905
http://musuvaikams.l...;product_id=797
Gal kas bandete sitas sauskelnes? Kazin ar jos vertos demesio?
Gal kas bandete sitas sauskelnes? Kazin ar jos vertos demesio?

Gal galit pasidalinti patarimais, kaip teisingai reikia skalbti ir lanolizuoti vilnones kelnaites?
As del itti bitti
Manau, kad diskutavot, bet niekaip nesuprantu
kuo skiriasi D'lish-Snap-in-one nuo Bitti Boo???
Ir kaip manot kokiu 5 uztektu dienai? Ar reikia papildomai iklotu nusipirkti?
Atsiprasau, jei kartojuosi su klausimais

QUOTE(spot @ 2011 02 09, 10:27)
As del itti bitti
Manau, kad diskutavot, bet niekaip nesuprantu
kuo skiriasi D'lish-Snap-in-one nuo Bitti Boo???
Ir kaip manot kokiu 5 uztektu dienai? Ar reikia papildomai iklotu nusipirkti?

itti bitti neperslampancios su daugiau sintetikos tik iklotas, sulankstomas i 3 dalis bambukinis (uzpakaliuko neliecia), o itti boo - bambukas visuose sluoksniuose ir perslampancios. Man jos perslampa kazkur po 2val. Itti bitti 3val laikau. itti boo ilgiau dziuna, itti bitti - akimirksniu.
As pati siulau 3vnt itti bitti + 5vnt iklotu arba 5vnt itti boo + 3vnt iklotu.
Arba visko po 3

Tiesa, cia rekomendacija jei kas diena plauni ir gali per nakti isdziovint.
Laba diena,
turiu toki klausimeli: ant kudikio kojeliu randasi sausi odos plemukai... galvoju ar taip galejo nutikti nuo vilnoniu kelnyciu? Taip pat sausu plemuku yra ir vystyklineje dalyje. Tai turiu ivairu pamastymu, nuo ko taip galetu buti
vilnones kelnytes, siurkstokos sauskelnes, milteliai, o gal cia nuo kokiu mano vartojamu pieno produktu... ? Gal kas buvo susidure su panasia problema?
turiu toki klausimeli: ant kudikio kojeliu randasi sausi odos plemukai... galvoju ar taip galejo nutikti nuo vilnoniu kelnyciu? Taip pat sausu plemuku yra ir vystyklineje dalyje. Tai turiu ivairu pamastymu, nuo ko taip galetu buti

QUOTE(exsiauliete @ 2011 02 09, 11:43)
Laba diena,
vilnones kelnytes, siurkstokos sauskelnes, milteliai, o gal cia nuo kokiu mano vartojamu pieno produktu... ? Gal kas buvo susidure su panasia problema?

Mano vaikeliui taip yra, spėju,kad nuo plovimo priemonės
QUOTE(exsiauliete @ 2011 02 09, 10:43)
Laba diena,

mes kazka tokio baigiam issigydyt, pediatre mano, kad arba nuo mano maisto arba greiciausiai nuo morku tyreles. Skalbimo miltelius atmetu, nes toliau tuo paciu skalbiu, o berimai baigia praeit

QUOTE(Coccinela @ 2011 02 09, 12:42)
itti bitti neperslampancios su daugiau sintetikos tik iklotas, sulankstomas i 3 dalis bambukinis (uzpakaliuko neliecia), o itti boo - bambukas visuose sluoksniuose ir perslampancios. Man jos perslampa kazkur po 2val. Itti bitti 3val laikau. itti boo ilgiau dziuna, itti bitti - akimirksniu.
Arba visko po 3
Arba visko po 3

Aciu

QUOTE(exsiauliete @ 2011 02 09, 11:43)
Laba diena,

Mano vyresnėliui taip buvo. Ir net tuo metu, kai be sauskelnių gyveno. Keičiau skalbimo, prausimosi, namu valymo priemones - praėjo. tiek visko keiciau, nes ir vyrui buvo pradėję rastis tokios dėmelės.
Sėkmės beieškant savojo kaltininko.