Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Indruciuk, gal tau pravers http://www.supermama...apyba ant sienu (info skolinta iš Šiaulių temukes gal nesupyks blush2.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 02 03, 22:58)
aciu  4u.gif
o tai nieko nesuprantu- galai nereikia "kabelio"?

teo turi dviejų rušių Gala :1. tai per interetą- interaktyvioji thumbup.gif šita man labai patinka, ypač per šviesolaidį thumbup.gif
2, ten kur nėra techninių galimybių, yra paprasta skaitmeninė per lauko anteną 4u.gif ji paprastesnė, nėra tiek daug kanalų, ir nėra visų apildomų galimybių, kaip" karaoke, videonuoma, ir t.t. paskaityt gali Gala.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 02 04, 09:58)
http://www.supermama...apyba ant sienu  (info skolinta iš Šiaulių temukes gal nesupyks  blush2.gif  blush2.gif )

Sveiki visi 4u.gif
kokios rankeneles yra fainos wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mergaites, kokios firmos dejot jungtukus, rozetes? Man elektrikai primygtinai siulo ABB, bet ju ten kainos kosmines doh.gif as tokiu nenoriu...

siandien man atveza zidinio apdaila, tai lekiu i statybas, paziuresiu kas ten gavosi .. truputi papaveiksluosiu ir prizadu per savaitgali imesti keleta foto i albuma.. pioneer.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

žiūriu kraustysimės į šiaulius 4u.gif aš nenorėčiau kad mano albumėlį žiūrėtų kitos, per daug asmeninės nuotraukos. Sakykit eina jas kaip nors užrakinti?

QUOTE(rackiene @ 2011 02 04, 10:21)
teo turi dviejų rušių Gala

o tu esi įsivedus Galą? mes dabar turim paprastą anteną, bet gundausi Gala ir būtent interaktyviają, pas mane internetas jų g.gif

Jurgita dabar paskaičiau tavo sūnaus vardą, gi mes pažįstamos 4u.gif Enrikos gimtadienyje susipažinom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2011 02 04, 10:46)
Sveikos  4u.gif
mergaites, kokios firmos dejot jungtukus, rozetes? Man elektrikai primygtinai siulo ABB, bet ju ten kainos kosmines  doh.gif  as tokiu nenoriu...

siandien man atveza zidinio apdaila, tai lekiu i statybas, paziuresiu kas ten gavosi .. truputi papaveiksluosiu ir prizadu per savaitgali imesti keleta foto i albuma.. pioneer.gif

Pas mus tikrai ne ABB firmos. Bet tikrai nesiskundziu ju kokybe. Dabar noreciau grazesnio dizaino, bet kad jos kainuoja daugiau nei 2 kart brangiau... Tai pagyvensiu ir su senosiomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2011 02 04, 10:46)
Sveikos  4u.gif
mergaites, kokios firmos dejot jungtukus, rozetes? Man elektrikai primygtinai siulo ABB, bet ju ten kainos kosmines  doh.gif  as tokiu nenoriu...

mes salione isidejom lietuviska ta reguliatoriu - rutuliuka sviesai reguliuot, tai jau lietuviski sudu sudai, nors elektrikas sake ''puikiai veiks, kam moket daugiau'' - tai va nebeveikia jau, dabar reiks keist visa jungikli
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 02 04, 10:46)
Sveikos  4u.gif
Jurgita dabar paskaičiau tavo sūnaus vardą, gi mes pažįstamos  4u.gif  Enrikos gimtadienyje susipažinom  bigsmile.gif

turiu, jei pas jus viesolaidis, tai kokybė tikrai faina ( bent man) bigsmile.gif jei ką rašyk į AZ, surašysiu kainas ir geriausia nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 02 04, 09:46)
Sveikos  4u.gif

žiūriu kraustysimės į šiaulius  4u.gif  aš nenorėčiau kad mano albumėlį žiūrėtų kitos, per daug asmeninės nuotraukos. Sakykit eina jas kaip nors užrakinti?

Sveikutės biggrin.gif
Aš ką tik pasižiūrėjau mūsų albume, man atrodo, kad tokios funkcijos, kad uždaryti vien savo albumą tai tikrai nėra. Nebent reikia kurti naują, ir tada iš karto uždėti slaptažodį, bet čia visai nesamonė išeis... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2011 02 04, 11:46)
Sveikos  4u.gif

- jungtukai LIREGUS, LEGRAND (dėl kokybės gal pakomentuos tos kurios turi) kažkada buvau radus, kad šitie geri http://www.jung.lt/ bet įtariu kad kainos doh.gif
-- lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 02 04, 10:32)
- jungtukai LIREGUS, LEGRAND  (dėl kokybės gal pakomentuos tos kurios turi) kažkada buvau radus, kad šitie geri http://www.jung.lt/ bet įtariu kad kainos  doh.gif
-- lauksim foto  bigsmile.gif

Aš iki šitų šitų daikčiukų pirkimo dar nepriėjau, bet vistiek galiu pasidomėti ax.gif
Man vyras sako, kad reikės kažkur apie tūkstantį litukų paaukoti visam namui šitiems jungtukams, man tai daug atrodo doh.gif , o iš tikrųjų kas nors skaičiavo, kokia sumelė gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 02 04, 11:38)
Aš iki šitų šitų daikčiukų pirkimo dar nepriėjau, bet vistiek galiu pasidomėti  ax.gif
Man vyras sako, kad reikės kažkur apie tūkstantį litukų paaukoti visam namui šitiems jungtukams, man tai daug atrodo  doh.gif , o iš tikrųjų kas nors skaičiavo, kokia sumelė gaunas  g.gif

Sestadieni Ermitaze vienas vyriskis pries mus pirko jungtukus visam namui. Sumokejo kiek virs 900 lt. ir cia su 25 %nuolaida.
Atsakyti