Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Sveikos merginos mirksiukas.gif
gal kas žinot kur būtu galima gauti grūzo (statybinio laužo) ax.gif mums nemenką galą kelio reikia išsipilti. Arba gal žinot kokių kontaktų kas užsiima kelių išpilimu ar tiesimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 02 03, 22:08)
Kiek žinau, Teo šviesolaidinį veda dabar Trušeliuose. Tai kažkam pasisekė smile.gif

aha mums skambino, klause ar vestumemes, sakem taip
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 21:14)
aha mums skambino, klause ar vestumemes, sakem taip

Gal kas žinot, kada iki mūsų jis ateis unsure.gif na tikriausiai negreit...

Jei apie šviestuvus tambūre, aš jau esu išsirinkusi, tokie 10x10 du šviestuvai su 2 taupančiom lempom, man būtinai turi būti šviesu koridoriuje,, juk ir lupytes pasidažyti išeinant reikia nail.gif
Papildyta:
Dėl slaptažodžių ir aš nieko prieš, jei jos turi ką parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 02 03, 22:34)
Jei apie šviestuvus tambūre, aš jau esu išsirinkusi, tokie 10x10 du šviestuvai su 2 taupančiom lempom, man būtinai turi būti šviesu koridoriuje,, juk ir lupytes pasidažyti išeinant reikia nail.gif

tam reikalui yra raudonas sviesoforo signalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu matai,pas visus tas tamburas skirtingas- pas mane veidrodis hole, o ir tikro tamburo nebus- atsisakem pertvaros- jei pasigailesim,tada isidesim stiklines duris...
Atsakyti
Rutulyte.
Tai zinoma, kad lauke greiciau nudziuna, vejas pucia ir nudziovina, jei salta susala ir negadina masinos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita26: 03 vasario 2011 - 21:50
Indruciukas mes turejom Viasat tai atsisakem, dabar turim gala ir nesigailim, nes Viasat lyjant smarkiai ar sningant beidebesuotumui esant dideliam tv neveikdavo doh.gif , gala buvo pakibus pora kartu irgi bet tikporai sekundziu o ne pusdieniui doh.gif
tad Viasat'o nei uz ka nebeikistu man.internetas pas mus omni connect , rysys ne visuose kambariuose yra, bet svarbu darbo kambary gan normaliai traukia ir krauna.teo yra bet irginuopuses kelio reik kastis patiems doh.gif

Pradejau darbo paieskas, uzteks atostogaut biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 03 vasario 2011 - 21:55
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 03, 22:54)
Indruciukas mes turejom Viasat tai atsisakem, dabar turim gala ir nesigailim, nes Viasat lyjant smarkiai ar sningant beidebesuotumui esant dideliam  tv neveikdavo doh.gif , gala buvo pakibus pora kartu irgi bet tikporai sekundziu o ne pusdieniui doh.gif
tad Viasat'o nei uz ka nebeikistu man.internetas pas mus omni connect , rysys ne visuose kambariuose yra, bet svarbu darbo kambary gan normaliai traukia ir krauna.teo yra bet irginuopuses kelio reik kastis patiems doh.gif

aciu 4u.gif
o tai nieko nesuprantu- galai nereikia "kabelio"?
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 02 03, 22:04)
O kodel su Teo nepasiraset?

Taigi teo vedziojimo stadijoj, uzsalo viskas, baigs pavasari tik.

QUOTE(Infinity_ @ 2011 02 03, 22:08)
Kiek žinau, Teo šviesolaidinį veda dabar Trušeliuose. Tai kažkam pasisekė smile.gif

Tikrai pasiseke bigsmile.gif .

KAIP JUS ISIVAIZDUOJAT TA SLAPTAZODZIU APSIKEITIMA?
As gauciau slaptazodzius siaulieciu ir duociau tam, kas turi pas mus albumus susikure? O jiems duociau musu slaptazodzius ir jie irgi duotu patikimiems dalyviams? Na kad nebutu taip, kad man kazkas paraso, as is siauliu noriu slaptazodziu biggrin.gif
O veliau keistume slaptazodzius, po kazkiek laiko apsiziurejimu?

Atsakyti
antradieni buvau statybu inspekcijoj Gargzduose. pareikalavo statybu zurnala, gerai kad turejom uzpildyta. klausiau del topo nuotraukos, tai ji reikalinga tik priduodant nama. na ir aisku reikejo kadastrines bylutes, plano, leidimo statybai, asiu nuzymejimo, ir geodezines nuotraukos..viskas lyg tvarkoj, kita savaite tureciau gaut pazyma apie nebaigtas statybas wub.gif po to tiesiai i registru centra thumbup.gif beje nustebo kad kadastrininkas parase tik 37% baigtuma, sako pas mumis zymiai daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 03 vasario 2011 - 22:07
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 03, 22:54)
Pradejau darbo paieskas, uzteks atostogaut biggrin.gif  doh.gif

kokio ? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 02 03, 21:13)
o gal zinai kaip balticum televizija? As tai labiau pergyvenu del tv kokybes, nei del interneto spartumo  g.gif pas draugus gala ziurejau- nu kaip uzknisa kai pakimba  doh.gif  doh.gif gal tv viasato geriau  g.gif

pakimba ir viasat'as lyjant stipriau, sningant stipriai ir žinoma kai vėjas didesnis doh.gif

QUOTE(Jurgita26 @ 2011 02 03, 21:47)
Rutulyte.
Tai zinoma, kad lauke greiciau nudziuna, vejas pucia ir nudziovina, jei salta susala ir negadina masinos.

nu tikrai nesutinku schmoll.gif

QUOTE(Raja28 @ 2011 02 03, 21:54)
mes turejom Viasat tai atsisakem, dabar turim gala ir nesigailim, nes Viasat lyjant smarkiai ar sningant beidebesuotumui esant dideliam  tv neveikdavo doh.gif , gala buvo pakibus pora kartu irgi bet tikporai sekundziu o ne pusdieniui doh.gif

turim viasatą beveik 3 metus, nu pakimba esant blogam orui, bet kokia 10-15 min, bet tikrai ne pusdieniui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 03, 22:05)
KAIP JUS ISIVAIZDUOJAT TA SLAPTAZODZIU APSIKEITIMA?
As gauciau slaptazodzius siaulieciu ir duociau tam, kas turi pas mus albumus susikure? O jiems duociau musu slaptazodzius ir jie irgi duotu patikimiems dalyviams? Na kad nebutu taip, kad man kazkas paraso, as is siauliu noriu slaptazodziu biggrin.gif
O veliau keistume slaptazodzius, po kazkiek laiko apsiziurejimu?

įsivaizduoju kad tu, kaip temos prižiūrėtoja, apsikeistum su šiauliečių temos prižiūrėtoja ir tada jūs išdalinat slaptažodžius savoms, o po kažkiek laiko keičiat albumų slapukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 02 03, 23:15)

įsivaizduoju kad tu, kaip temos prižiūrėtoja, apsikeistum su šiauliečių temos prižiūrėtoja ir tada jūs išdalinat slaptažodžius savoms, o po kažkiek laiko keičiat albumų slapukus  4u.gif

Vat as irgi taip isivaizduoju, kad nebutu duodama nepazystant kam. Nu bet visoms albume esancioms gi nerasysiu slaptazodziu siaulieciu..... o kurioms rasyt? gal toms kas sioj temoj pasireiske, nes kitos gi net nebelenda i sia tema. ar kaip cia ? g.gif
Atsakyti