Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 03, 13:31)
Pas mus tai daug rubu deziu, nes antras planuose, o ir lovyte ne tokia, kuria visiems is eiles skolinciau blush2.gif . Zaislu kalediniu ir papuosimu 5 dezes maziausiai, palapines bent 3  doh.gif  ir t.t.
Cia tikrai priklauso nuo zmoniu, kas kiek ko turi pasideti. Perejus is buto zinoma maziau daiktu, bet gyvenant name ir begant laikui visada daiktu daugeja ir nebutinai tai turi buti "siuksles".

man atrodo vistiek kitaip blush2.gif
as net rubus savo ir vyro per metus perenku ne viena karta, jei per metus rubas nebuvo nei karto nesiotas - vadinasi jis man siuksle lotuliukas.gif tai ir metu lauk.
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif
Čia tokia diskusija užvirė blush2.gif
O aš noriu, kai ko kito paklausti. Aš jau seniai svajoju apie savo mažą darželį, kur truputi krapukų, morkyčių ir pan. būtų, o jūs kurios jau gyvenat ar užsiauginat kokių darzovių savų?
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 02 03, 13:36)
Sveikos merginos  biggrin.gif
Čia tokia diskusija užvirė  blush2.gif
O aš noriu, kai ko kito paklausti. Aš jau seniai svajoju apie savo mažą darželį, kur truputi krapukų, morkyčių ir pan. būtų, o jūs kurios jau gyvenat ar užsiauginat kokių darzovių savų?

tu cia irgi labai i tema mirksiukas.gif zinai kodel, todel kad as sakiau ''nu jau nea niekada siltnamio neturesiu'' lotuliukas.gif o kaip as dabar jo noriu wub.gif gal sia vasara susikonstruosiu....
kol kas savo nieko neauginau....
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gal kam bus įdomu http://gyvenimas.del...i.d?id=41334233

pradedu galvoti, kad man tokie kur galima žurnalus susidėt visai tiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai vat ir aš taip sakiau, kad niekada nestatysiu namo, niekada neauginsiu jokių daržovių, bet vis sau duotus žodžius turiu atsiimti ax.gif aš tiesiog laukiu nesulaukiu kada galėsiu auginti daržovytes, aš net praėjusią vasarą buvau pasodinusi krapukų "ant bajerio" biggrin.gif ir ką užaugo, atvažiuodavau į namą ir pasiskindavau, pakramtydavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 13:33)
man atrodo vistiek kitaip  blush2.gif
as net rubus savo ir vyro per metus perenku ne viena karta, jei per metus rubas nebuvo nei karto nesiotas - vadinasi jis man siuksle  lotuliukas.gif  tai ir metu lauk.

Na taip, mes skirtingos, as kaupiu siuksles, o tu nea biggrin.gif
O rubu daug sesem atidavus, daug i dezes sukrovus, nemaiso... va dabar po 3 metu issitraukiau ir mekstiniu ir treningu ir chalatu ir batu, kur buvo atsibode ir vel nesioju lotuliukas.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 02 03, 13:36)
Sveikos merginos  biggrin.gif
Čia tokia diskusija užvirė  blush2.gif

Dar neauginu, bet planas yra, tam uz namo iki tvoros palikom 8 metrus, kad darziuka pasidaryt ateity....
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 02 03, 13:42)
sveikos  4u.gif

gal kam bus įdomu http://gyvenimas.del...i.d?id=41334233

pradedu galvoti, kad man tokie kur galima žurnalus susidėt visai tiktų  lotuliukas.gif

yra man patinkanciu
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 02 03, 12:36)

Pas mus irgi kelių lysvių daržiukas atsirado vos pradėjus aplinką tvarkyti. Džiaugsmas ne tik man, bet ir vaikams. Vidurinėlis pageidautų ir didesnio, kad bulvių pasisodinti būtų kur lotuliukas.gif . O šiltnamio kažkaip nepritrukstu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 03, 13:02)
Jus turit dvivieti garaza, masina viena - viskas telpa. Mes planuojam turet 2 masinas, garazas daugiau kvadratu nei dvivietis - viskas tilps.
Koks skirtumas koks ten klausimas buvo, uzejo kalba apie garazus, tai ir reiskiam savo nuomones  tongue.gif
O turet nors kazkokia palepe, tikrai privalumas. As visom keturiom nors uz kazkokia palepe, kur daug ka galima susidet: vaiku isaugtus rubus, dviratukai, lovyte, maniezas, nezezoniniai drabuziai, na sniego rubai, roges, eglute dirbtine dezej, kaledu papuosimai, zaisliukai, palapines, lauko baldai. IR CIA VISAI NE SIUKSLIU KAUPIMAS kaip tu vis akcentuoji, kad jei jau turi vietos pasidejimui, tai jau pradedi kaupti siuksles doh.gif . Kas nores kaupti nereikalingus daiktus, tai ju prikis ir i spintas ir po lova ir t.t. lotuliukas.gif

na pas mus dabar tris auto, o dvivieti turesim garaza, vyro senesni auto kieme laikysim, o kitas dvi auto - garaze bus laikomos. Tai kur dar vyro burlente ir dar moca nori nusipirkt, tai dar tuos teks kazkaip i garaza sukist. doh.gif
Na jei atvirai vasara kai vazinejom su vyru ir ieskojom pastatyto namo pirkt, tai tikrai nemazai namu apziurejom su MB ir zinokit pasibaisejau ko zmones i garazus prisikise. Stiklainiai, uogienes, vaiku isaugti rubai, darzo irankiai, stalo tenisai, deziu visokiu, seni nenaudojami baldai, skalbiankes, vaiku nebereikalingi vezimeliai, vaiku zaislai maisuose ir t. t. Na vaizdelis gaunasi toks, kad garazas ne tik garazas, bet nenaudojamu daiktu sandelys, kuriame tik viskas kaupiasi ir kaupiasi. g.gif Baisiausiai, jog atrodo atidarysi garazo vartus ir is ten prades viskas byreti. doh.gif
Bet maciau ir labai tvarkingu garazu, sutvarkyti, irengti, kelios lentynos, masinai valyti siurblys, kitur auto pakelejas, malonu ziuret buvo.
Atsakyti
Sveikutes, kalbant apie garažą, tai manau mašinų mes ten nelaikysim - statysim tokią pavėsinę. Juolab sako, kad negerai mašiną laikyt garaže jei kasdien ja važinėji, nežinau kodėl - nebepamenu, tik taip girdėjau. O aš irgi kaip RK daiktų kaupikė - tai tikiuosi kai kraustysimės apsimažint, bet aš negaliu kaip Editukė jei nenešioju metus - lauk. Kas tie metai... biggrin.gif Vyras mane vis dėl to pjauna be peilio - tipo mesk nekaupk, bet aš negaliu man visko reik, kad ir kartą per metus bet reik...
P.S. Pirmadienį ryte galėčiau atvažiuot i Trušelių miestuką biggrin.gif , jei kas priims į svečius blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 03 vasario 2011 - 15:05
QUOTE(salamandra07 @ 2011 02 03, 16:04)
Sveikutes, kalbant apie garažą, tai manau mašinų mes ten nelaikysim - statysim tokią pavėsinę. Juolab sako, kad negerai mašiną laikyt garaže jei kasdien ja važinėji, nežinau kodėl - nebepamenu, tik taip girdėjau. O aš irgi kaip RK daiktų kaupikė - tai tikiuosi kai kraustysimės apsimažint, bet aš negaliu kaip Editukė jei nenešioju metus - lauk. Kas tie metai... biggrin.gif Vyras mane vis dėl to pjauna be peilio - tipo mesk nekaupk, bet aš negaliu man visko reik, kad ir kartą per metus bet reik...
P.S. Pirmadienį ryte galėčiau atvažiuot i Trušelių miestuką  biggrin.gif , jei kas priims į svečius  blush2.gif .

Aš irgi prie kaupikų, nors kartais bandau atsikratyt šlamšto. Išsikraustydama iš buto atrinkau man nebepatinkančius puodus, indus, patalynę, staltieses ir t.t. , bet neišmečiau, o palikau bute, tipo nuomininkams prireiks. Ir koks buvo jausmas, kai vyras partempė didžiausią maišą po kokio mėnesio į namą su tais daiktais, nes nuomininkai surinko viską, sukrovė, atidavė jam, nes jiems neprireiks tų daiktų, jie turi savo. O MB ir paėmė, nieko nežinodamas. Tai dabar garaže tas šlamštas...Ech, geriau būčiau tiesiai į konteinerį šveitus...

P.s. pirmadienį planuoju būt namie visą dieną, nebent dar būsim nepasveikę - mažoji sukarščiavo šiąnakt, bet tikiuosi viskas bus ok ir prašom į svečius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 02 03, 16:17)
Aš irgi prie kaupikų, nors kartais bandau atsikratyt šlamšto. Išsikraustydama iš buto atrinkau man nebepatinkančius puodus, indus, patalynę, staltieses ir t.t. , bet neišmečiau, o palikau bute, tipo nuomininkams prireiks. Ir koks buvo jausmas, kai vyras partempė didžiausią maišą po kokio mėnesio į namą su tais daiktais, nes nuomininkai surinko viską, sukrovė, atidavė jam, nes jiems neprireiks tų daiktų, jie turi savo. O MB ir paėmė, nieko nežinodamas. Tai dabar garaže tas šlamštas...Ech, geriau būčiau tiesiai į konteinerį šveitus...

P.s. pirmadienį planuoju būt namie visą dieną, nebent dar būsim nepasveikę - mažoji sukarščiavo šiąnakt, bet tikiuosi viskas bus ok ir prašom į svečius  4u.gif

gal galit kas gerus pamatininkus rekomenduot, atsiuskit i az. g.gif
Atsakyti