Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

edituke, kiek realiai sviesos duoda tie sviestuviukai kur pas tave svetainej ir kur sukinejasi kaip nori (nu tie, kur tau labai patinka) g.gif as vis neapsisprendziu kokias lempikes deti a le tambure doh.gif su tais "prozektoriukais" tai ta siena kaip nori galima butu apsviesti,o su ileidziamais tik i viena sona kazkiek pasukti g.gif

ir gal kas zinot,ar galima zidinio akmeni klijuoti kai jau grindys yra ir visa apdaila padaryta g.gif

uzsakiau veidrodzius- tai anfisoj su pvm gavosi pigiau nei stiklitoj be doh.gif gaila, anfisa negamina duso kabinu ax.gif
Atsakyti
indruciuk, mes taip pat žadam užsakinėti dušo kabinai stiklines duris, tai santechnikas rekomendavo brastą. Buvom nuvažiavę į celsį, ten davė katalogus, yra tikrai iš ko pasirinkti ir kainos nesikandžioja.
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 02 03, 18:50)
indruciuk, mes taip pat žadam užsakinėti dušo kabinai stiklines duris, tai santechnikas rekomendavo brastą. Buvom nuvažiavę į celsį, ten davė katalogus, yra tikrai iš ko pasirinkti ir kainos nesikandžioja.

Aciu 4u.gif reiks paziureti...
nu kad man ne duso kabinos reikia,man tik duru- o tai, pasirodo, didesne problema doh.gif o dar pas mus abi nestandartas- vienos 92, o kitos 154 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 03 vasario 2011 - 17:53
tai aš ir rašau apie duris. Pas mus irgi išpiltas bus padas, ir reikės tik durų.

Edituke, tavo raudonas parašas - tikra tiesa, baisu vaikščioti, ypač rytais, kai tamsu, į darbą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 03 vasario 2011 - 17:57
QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 17:59)
nu va  thumbup.gif  cia jau man patinka  biggrin.gif  rastum tokiu daiktu ir tarp drabuziu ir tarp kitu apyvokos daiktu

Mes cia bereikalingai gincyjames istikro. Tu pripratai nieko nekaupt, nes gyvenant pas uosviene 1 kambarely, nelabai ten ka ir prikaupsi. Nepagyvenusi name, taip pat neisivaizduoji, kad per laika prisikaupia visokiausiu daiktu, galu gale daugiau ir prireikia visko.
O as kaupeja, nes Amerikoj galejau daugiau ka sau leist prispirkt (LT taip nebus biggrin.gif ) ir buvo vietos pasidet viskam ir palepe turejom, man ji buvo tikrai privalumas.
Ai, baigiam sia tema ...

QUOTE(Jurgita26 @ 2011 02 03, 18:35)
Masina laikyti yra blogai garaze jei jis nesildomas, nereikia jokiu ventiliaciju, nes jei nesildomas masina slapia su druskom ziema stovi ir nenudziuna ilgai, greiciau rudyja, o jei sildomas, galima laikyti smile.gif

Normaliai sildyt garaza jauciu prabanga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 02 03, 18:53)
tai aš ir rašau apie duris. Pas mus irgi išpiltas bus padas, ir reikės tik durų

tai brastoj dar daugiau gaunasi- na nebent jus labai gera nuolaida gaunat 4u.gif arba montuosites patys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 02 03, 18:45)
edituke, kiek realiai sviesos duoda tie sviestuviukai kur pas tave svetainej ir kur sukinejasi kaip nori (nu tie, kur tau labai patinka)  g.gif as vis neapsisprendziu kokias lempikes deti a le tambure  doh.gif su tais "prozektoriukais" tai ta siena kaip nori galima butu apsviesti,o su ileidziamais tik i viena sona kazkiek pasukti  g.gif

pas mane ant reguliatoriaus yra pajungta visi tie hologenai 13 vnt isvis, sviesa tokia kad skaityt knyga - kitas sakytu akiu gadinimas, reiktu junkt pagrindine lempa, bet ziuret telika, sedet prie kompo ir t.t. - mes nejungiam pagrindines liustros.
Tau reikia atvaziuot i svecius, nes kitaip nezinau kaip tau paaiskint.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 19:01)
pas mane ant reguliatoriaus yra pajungta visi tie hologenai 13 vnt isvis, sviesa tokia kad skaityt knyga - kitas sakytu akiu gadinimas, reiktu junkt pagrindine lempa, bet ziuret telika, sedet prie kompo ir t.t. - mes nejungiam pagrindines liustros.
Tau reikia atvaziuot i svecius, nes kitaip nezinau kaip tau paaiskint.

nu tambure as knygos neskaitysiu, svarbu,kad batus kaire su desine nesumaisyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasitikslinkim ax.gif as dabar apie tuos klausiu,kur pas tave nukreipti i plytine siena ax.gif ar yra koks "efektas" nuo ju g.gif

nu mazasis dar namie,tai as niekur beveik neislendu- vyras grizta- vakarais vaziuoju i statybas kaip i darba apziureti ir ivertinti dienos darbus.... o labai noreciau i svecius- nes man sedeti namie doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 03, 18:57)
Mes cia bereikalingai gincyjames istikro. Tu pripratai nieko nekaupt, nes gyvenant pas uosviene 1 kambarely, nelabai ten ka ir prikaupsi. Nepagyvenusi name, taip pat neisivaizduoji, kad per laika prisikaupia visokiausiu daiktu, galu gale daugiau ir prireikia visko.
O as kaupeja, nes Amerikoj galejau daugiau ka sau leist prispirkt (LT taip nebus biggrin.gif ) ir buvo vietos pasidet viskam ir palepe turejom, man ji buvo tikrai privalumas.
Ai, baigiam sia tema ...
Normaliai sildyt garaza jauciu prabanga  cool.gif

jo tikrai bereikalo drinks_cheers.gif , neturiu skladeliu, sandeliuku ir palepiu -man ju ir nereikia
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 02 03, 19:07)
nu tambure as knygos neskaitysiu, svarbu,kad batus kaire su desine nesumaisyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pasitikslinkim  ax.gif  as dabar apie tuos klausiu,kur pas tave nukreipti i plytine siena  ax.gif  ar yra koks "efektas" nuo ju  g.gif

aaa tu apie tas tris - jokio efekto, tik siaip grozis, iki sienos kazi ar daeina biggrin.gif
o va kur yra halogenas virs pacios plytines sienos - tai kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 19:11)
aaa tu apie tas tris - jokio efekto, tik siaip grozis, iki sienos kazi ar daeina  biggrin.gif
o va kur yra halogenas virs pacios plytines sienos - tai kitas reikalas.

Aciu 4u.gif nu dar yra laiko,iki rytojaus... nu gal dar kokia diena pratemsiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 19:07)
jo tikrai bereikalo  drinks_cheers.gif , neturiu skladeliu, sandeliuku ir palepiu -man ju ir nereikia

Sveikos,

lotuliukas.gif

turiu ir palepe pilna, ir garaza ir sandeliuka ir darza ir siltnami biggrin.gif
is darzo iki siol valgau morkas, burokelius, svogunus, cesnakus, prisidejau agurku, pomidoru visai ziemai , prisiraugiau kopustu,ir t.t......ir sia vasara sesiu tiek pat, man tai ir poilsis ir malonumas, vaikui- stebuklu laukas biggrin.gif

visko reikia , nieko neatsisakyciau, daigtu nekaupiu nereikalingu, kas naudinga tas lieka, kai bus proga kam perleisiu, metyt nemegeja biggrin.gif kiekvienas pagal save "pasikloja" mirksiukas.gif

Del siauliskiu nieko pries mirksiukas.gif
Atsakyti
geras toks puslapiukas http://www.trendhunter.com/photos/29552#!/photos/29552/7
Atsakyti