QUOTE(irinad77 @ 2011 02 02, 12:42)
Aleksandrai, atleisk man. as kalta. labai gailiuosi. uz mane blogesnes negali buti. bet as padarysiu viska ka galesiu.
super. kaip puiku

totaliai įvarytas "moters kaltės' sindromas. jį pastiprina daugumas čia komentuojančių. o maidenana išvis: "gal, nesportuokit." "savo ašaromis aš vyrui kojas plaučiau."
viršūnė. taip ir įsivaizduoju vyrą, rašantį autorės vietoje. o tiksliau sakant - NEĮSISVAIZDUOJU! jau kuris, įdomu, jaustųsi toks kaltas, jei moterį ištiktų tokia dalia... įdomu, kiek procentų tokių vyrų LIKTŲ prie moteriškės...
gabija, atleisk man. as kaltas. uz mane blogesnio negali buti.
as ne uz tai, kad autorei reik deti i krumus. bet pirsti jai destruktyvia kalte, kuri ir taip savaime joje bujoja, sustiprinti visa tragedija vapsinciais au au komentarais. nieko naujo po saule.
o siaip, pasaKYSIU LABAI ZIAUriai, nes reikia ir kitokiu komentaru. pati ta maidenana daug kur postuluodavo anksciau, :NESISAVINIKIME ZMONIU, nebus ir tragediju tiek. taip kad: jo reakcija, autores vyro reakcija - jo pasirinkimas. uzkilo ego iki tiek, sueme PAVYDAS (ne siaip skausmas, kuri pergyventi NORMALU isdavystes atveju), KAD MOMENT PRASIDEJO LAKIMAS, LAKIMAS, tipo, kaip cia, MANEEEEE, JI DRIIIISO ISMANYTI... tuomet leido sua rekti ir koliotis, PRAEJO VISA NAKTIS, PO TO RYTAS, bet neeee, vistiek reikia TOLIAU rekti ir koliotis, ir bac- sau pasidare nuosprendi.
p.s. ar nera normaliu reagavimo budu? kaip reaguoja kiti vyrai? nepatiko, pervere sirdi, iseina, atsiskiria, akyse nemato. TAUSOJA SAVE IR NERVUS, o ne isterikuoja. o sis...nesupykit. o baigdamas noriu retoriskai paklaust: idomu, ar jaunystej yra pats buves istikimas VISADA ir kitoms moterims: gal skirtumas tik tas, kad nepagautas, nes nelaukdavo JO nieks uz duru.