Įkraunama...
Įkraunama...

zudau

QUOTE(Linja @ 2011 02 04, 16:10)
lotuliukas.gif Pabusiu baboi jagoi, na ta, kur protiv. Taigi, asmenines ribos.

Diedo asmenines ribos leidzia bobai duoti i aki... Kame cia amoralumas?
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 02 04, 15:39)
Nu pasigersit gi... o dar ne vakaras lotuliukas.gif

Man asmenines ribos leidzia. Be to - yra proga. Kodel gi ne? Nors pijokauti - amoralu. bet bbdejau as. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 02 04, 16:36)
Diedo asmenines ribos leidzia bobai duoti i aki... Kame cia amoralumas?

Moonte, tu, tikriausiai, nustebtum, jeigu jis tau padetu ant stalo savo argumentus. Be to, tu nezinai ar pries gaunant i aki ji nepuole jo peiliu...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 04, 16:53)

Moonte, tu, tikriausiai, nustebtum, jeigu jis tau padetu ant stalo savo argumentus. Be to, tu nezinai ar pries gaunant i aki ji nepuole jo peiliu...

Visai nenustebsiu, nes mes visi linke pateisinti savo nelabai grazius veiksmus. Na taip tas peilis buvo baaaaaaaisiai ilgas. Bet jie dazniausiai sako, kad ji pati ji isprovokavo, tai po kojomis maisesi, tai vakarienes nepadare, tai pinigu nedave, tai bambejo po ranka...
Atsakyti
Kaip suprantu, vyrui gerokai virš 40 ir su kraujo spaudimu problemos jau senos. Tas insultas būtų įvykęs , jeigu ne dabar, tai pakankamai greitai, metų bėgyje tiksliai. Tuo labiau , kad vyras visiškai nesigydė. Greičiausiai ir viršsvorį turi nemenką.

Kitą vertus , dėl padidėjusio kraujo spaudimo ir jo sąlygoto kraujotakos sutrikimo, buvo ir erekcijos problemos. Iš čia ir moters seksualinis nepasitenkinimas.

Mano nuomone, čia kaltas vyras, kad nesirūpino savimi ir net turėdamas problemų (erekcijos dėl kraujotakos) nenorėjo jų spręsti. Ir jeigu jisai protingas vyras, skirtųsi su žmona, nežiūrint, kad jam šiuo metu labai blogai. Juk pats kaltas dėl savo sveikatos būklės.
O čia dabar : aš jį nužudžiau, aš čia tokia, šiokia ir anokia blink.gif Ne jūs jį nužudėte, o negydytas aukštas kraujospūdis ir lengvabūdiškas jūsų vyro požiūris į sveikatą. O jeigu jis darbe būtų patyręs stresą ( pvz.: direktorius praneša, jog jį atleidžia ir jam insultas įvyksta tą dieną), tai ką kaltinti tuomet? Darbdavį?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 04, 16:59)
Visai nenustebsiu, nes mes visi linke pateisinti savo nelabai grazius veiksmus. Na taip tas peilis buvo baaaaaaaisiai ilgas. Bet jie dazniausiai sako, kad ji pati ji isprovokavo, tai po kojomis maisesi, tai vakarienes nepadare, tai pinigu nedave, tai bambejo po ranka...

Esme tame, kad visi pasirenka partnerius pagal save. Bomzo is gatves vedusio aristokrate is rumu, tikriausiai, neteko matyti. nes tiesiog keliai nesusikerta. ir nera jokiu prosvaisciu jiems susitikti. Mes visi verdame savose sultyse, sunku yra suvokti, kad kazkur gyvenimas kitoks, gal geresnis. Mums visiems atrodo, kad butent musu modelis, butent tie zmones, kurie yra aplink mus, su kuriais bendraujame - yra normalu ir moralu. O visa kita - arba amoralu arba dangaus aukstumos.
Kaip ir tai bobai - gauti i aki yra jos kasdienybe. ji taip priprato, jai tai savaime suprantamas dalykas.
Papildyta:
QUOTE(http @ 2011 02 04, 17:05)
( pvz.: direktorius praneša, jog jį atleidžia ir jam insultas įvyksta tą dieną), tai ką kaltinti tuomet? Darbdavį?
nu tai taip. o ka dar? mane, vzt, apkaltino. iras toli grazu ne darbdavys. o tik siaip - samdomoji darbuotoja. bet apkaltino mirtimi.
Atsakyti
Bet kartais tais bomzais tampa tie, kurie kazkada gyveno rumuose, o alkoholikes sunus tampa sostines meru. Ta riba labai salygina ypac Lietuvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 04, 17:15)
Bet kartais tais bomzais tampa tie, kurie kazkada gyveno rumuose, o alkoholikes sunus tampa sostines meru. Ta riba labai salygina ypac Lietuvoje  mirksiukas.gif

Tas tai taip, as ne apie tai kalbu. tas buves rumu gyventojas tapes bomzu - su buvusiais draugais, kurie vis dar rumuose, manau, nebebendrauja. o bendrauja su bomzais, pamazu savindamasis ju gyvenimo ypoatybes. Ir alkoholikes sunus, kasdien matantis girta motna sau pazada mokytis ir siekti kitokio gyvenimo, automatiskai jis ir bendrauja kitaip ir su kitokiais.
Atsakyti
QUOTE(irinad77 @ 2011 02 02, 12:42)
Aleksandrai, atleisk man. as kalta. labai gailiuosi. uz mane blogesnes negali buti. bet as padarysiu viska ka galesiu.

super. kaip puiku thumbup.gif totaliai įvarytas "moters kaltės' sindromas. jį pastiprina daugumas čia komentuojančių. o maidenana išvis: "gal, nesportuokit." "savo ašaromis aš vyrui kojas plaučiau."

viršūnė. taip ir įsivaizduoju vyrą, rašantį autorės vietoje. o tiksliau sakant - NEĮSISVAIZDUOJU! jau kuris, įdomu, jaustųsi toks kaltas, jei moterį ištiktų tokia dalia... įdomu, kiek procentų tokių vyrų LIKTŲ prie moteriškės... gabija, atleisk man. as kaltas. uz mane blogesnio negali buti. doh.gif

as ne uz tai, kad autorei reik deti i krumus. bet pirsti jai destruktyvia kalte, kuri ir taip savaime joje bujoja, sustiprinti visa tragedija vapsinciais au au komentarais. nieko naujo po saule.

o siaip, pasaKYSIU LABAI ZIAUriai, nes reikia ir kitokiu komentaru. pati ta maidenana daug kur postuluodavo anksciau, :NESISAVINIKIME ZMONIU, nebus ir tragediju tiek. taip kad: jo reakcija, autores vyro reakcija - jo pasirinkimas. uzkilo ego iki tiek, sueme PAVYDAS (ne siaip skausmas, kuri pergyventi NORMALU isdavystes atveju), KAD MOMENT PRASIDEJO LAKIMAS, LAKIMAS, tipo, kaip cia, MANEEEEE, JI DRIIIISO ISMANYTI... tuomet leido sua rekti ir koliotis, PRAEJO VISA NAKTIS, PO TO RYTAS, bet neeee, vistiek reikia TOLIAU rekti ir koliotis, ir bac- sau pasidare nuosprendi.

p.s. ar nera normaliu reagavimo budu? kaip reaguoja kiti vyrai? nepatiko, pervere sirdi, iseina, atsiskiria, akyse nemato. TAUSOJA SAVE IR NERVUS, o ne isterikuoja. o sis...nesupykit. o baigdamas noriu retoriskai paklaust: idomu, ar jaunystej yra pats buves istikimas VISADA ir kitoms moterims: gal skirtumas tik tas, kad nepagautas, nes nelaukdavo JO nieks uz duru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 04 vasario 2011 - 16:54
QUOTE(zuzu @ 2011 02 04, 17:53)
super. kaip puiku  thumbup.gif totaliai įvarytas "moters kaltės' sindromas. jį pastiprina daugumas čia komentuojančių. o maidenana išvis: "gal, nesportuokit." "savo ašaromis aš vyrui kojas plaučiau."

o siaip, pasaKYSIU LABAI ZIAUriai, nes reikia ir kitokiu komentaru. pati ta maidenana daug kur postuluodavo anksciau, :NESISAVINIKIME ZMONIU, nebus ir tragediju tiek.

nu as iki siol ta postuluoju (fainas zodis..)... o ka jai dar pasakyti? eina, prisiima visas kaltes.. nu mano dar gali prisiimti. koks jau skirtumas? jeigu jau ji save taip? as ir savo draugu kaltes galiu jai atiduoti...
Atsakyti
Autorės patirtis žiauri, bet verčianti susimąstyti, kad ji darė nuodėmę metus laiko ir buvo gerai. O kai jau pamatė už durų, tai jau sąžinė prabilo ir kažką apie Dievo įstatymus pradėjo vapenti. Prieš darant reikia pagalvoti apie pasekmes...
Atsakyti
QUOTE(http @ 2011 02 04, 18:05)
Kaip suprantu, vyrui gerokai virš 40 ir su kraujo spaudimu problemos jau senos. Tas insultas būtų įvykęs , jeigu ne dabar, tai pakankamai greitai, metų bėgyje tiksliai. Tuo labiau , kad vyras visiškai nesigydė. Greičiausiai ir viršsvorį turi nemenką.

Kitą vertus , dėl padidėjusio kraujo spaudimo ir jo sąlygoto kraujotakos sutrikimo, buvo ir erekcijos problemos. Iš čia ir moters seksualinis nepasitenkinimas.

Mano nuomone, čia kaltas vyras, kad nesirūpino savimi ir net turėdamas problemų (erekcijos dėl kraujotakos) nenorėjo jų spręsti. Ir jeigu jisai protingas vyras, skirtųsi su žmona, nežiūrint, kad jam šiuo metu labai blogai. Juk pats kaltas dėl savo sveikatos būklės.
O čia dabar : aš jį nužudžiau, aš čia tokia, šiokia ir anokia blink.gif  Ne jūs jį nužudėte, o negydytas aukštas kraujospūdis ir lengvabūdiškas jūsų vyro požiūris į sveikatą. O jeigu jis darbe būtų patyręs stresą ( pvz.: direktorius praneša, jog jį atleidžia ir jam insultas įvyksta tą dieną), tai ką kaltinti tuomet? Darbdavį?

Jūs gal ekstrasensas, -ė kokia, kad viską žinot, ir kad erekcijos sutrikimų buvo, ir viršsvoris ???? Vyras turbūt jau senai jautė, kad kažkas ne taip ir stresavo nuolat, o ne vieną dieną...
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 04, 17:53)
o siaip, pasaKYSIU LABAI ZIAUriai, nes reikia ir kitokiu komentaru. pati ta maidenana daug kur postuluodavo anksciau, :NESISAVINIKIME ZMONIU, nebus ir tragediju tiek. taip kad: jo reakcija, autores vyro reakcija - jo pasirinkimas. uzkilo ego iki tiek, sueme PAVYDAS (ne siaip skausmas, kuri pergyventi NORMALU isdavystes atveju), KAD MOMENT PRASIDEJO LAKIMAS, LAKIMAS, tipo, kaip cia, MANEEEEE, JI DRIIIISO ISMANYTI... tuomet leido sua rekti ir koliotis, PRAEJO VISA NAKTIS, PO TO RYTAS, bet neeee, vistiek reikia TOLIAU rekti ir koliotis, ir bac- sau pasidare nuosprendi.

Nu ir aš noriu žiauriai parašyti. Anksčiau man irgi labiau suprantami Maidenanos postulavimai būdavo, nu bet čia šitoj temoj blink.gif .... Ej, Maidenana, kas ten blembački su tavim darosi.... skriaudžia kas nors ar ką? Tik nebandyk manęs kur nors siųsti.... neisiu aš ant jokių seksualinių nuotykių pėsčiom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 04 vasario 2011 - 18:56