Įkraunama...
Įkraunama...

zudau

QUOTE(wit @ 2011 02 11, 12:17)
kad retas vyras nori tokių amžinai burbančių  biggrin.gif

Ale teisybę man prieš savaitę vienas pažįstamas vyras pasakė - kad moterys, kurios ilgai būna be sekso, labai piktos ir su JOMIS susikalbėt neįmanoma biggrin.gif
Aš dar pasijuokiau ax.gif O JIS man pasakė, kad padaryčiau eksperimentą kokiems 3 mėn. ir pati pamatyčiau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 11, 13:22)
Ale teisybę man prieš savaitę vienas pažįstamas vyras pasakė - kad moterys, kurios ilgai būna be sekso, labai piktos ir su JOMIS susikalbėt neįmanoma biggrin.gif
Aš dar pasijuokiau ax.gif O JIS man pasakė, kad padaryčiau eksperimentą kokiems 3 mėn. ir pati pamatyčiau lotuliukas.gif .

Pagal šitą teoriją vienuolės turbūt, patys baisiausi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 11, 13:46)
Pagal šitą teoriją vienuolės turbūt, patys baisiausi žmonės.

o jos žino sekso "skonį" ? biggrin.gif dažniausiai -ne.
kalbama apie moteris kurios tai patyrė.ir kad tai neigiamai veikia moters fizinę ir psichinę būseną-įrodyta medikų.pasidomėkite, nustebsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 02 11, 13:53)
o jos žino sekso "skonį" ? biggrin.gif dažniausiai -ne.
kalbama apie moteris kurios tai patyrė.ir kad tai neigiamai veikia moters fizinę ir psichinę būseną-įrodyta medikų.pasidomėkite, nustebsite  smile.gif

Būna kad ir žino, gal net per daug jau būna prisižinojusios to sexo, bet jos savanoriškai renkasi tokį gyvenimo būdą, tad kaip ir nelieka ant ko pyktį lieti.
O va su vienišom ir dėl to nelaimingom visaip būna.... tai jos nori, bet jų nenori, o kurie jų norėtų, tai jos nenori arba iš viso jokių norinčių nėra ir nenusimato... nu žodžiu, susierzinti yra dėl ko.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 02 11, 12:59)
Būna kad ir žino, gal net per daug jau būna prisižinojusios to sexo, bet jos savanoriškai renkasi tokį gyvenimo būdą, tad kaip ir nelieka ant ko pyktį lieti.
O va su vienišom ir dėl to nelaimingom visaip būna.... tai jos nori, bet jų nenori, o kurie jų norėtų, tai jos nenori arba iš viso jokių norinčių nėra ir nenusimato... nu žodžiu, susierzinti yra dėl ko.

Būtent tai ir turėjo minty tas vyras ax.gif
Ką tu besakytum, organizmas vis tiek reikalauja ir dėl to kyla susierzinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 11, 15:27)
Būtent tai ir turėjo minty tas vyras ax.gif
Ką tu besakytum, organizmas vis tiek reikalauja ir dėl to kyla susierzinimas biggrin.gif

O koks susierzinimas kilo pas autorę kai ir vyras ir meilužis dulkino , nerado trečio ? Panašu , kad čia visą griaunantis ir draskantis šeimas , moteriškas solidarumas . Paguoskim , palaikykim , užjauskim ,autorę , o kas bus su jos šeima , mums nusispjauti . Svarbu , kad visos kartu paverkėme . Ir dar pulkime , tas kurios atsisako kartu dejuoti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 11 vasario 2011 - 14:00
QUOTE(senmerge @ 2011 02 11, 13:55)
O koks susierzinimas kilo pas autorę kai ir vyras ir meilužis dulkino , nerado trečio ?

Taigi vyro dažnai nebūdavo - išvažiuodavo, ar pavargęs būdavo - nuo to ir kilo noras paieškot sekso už šeimos ribų biggrin.gif

Na o aš nesmerkiu autorės, na nežinau - moteriškas gal solidarumas. Vyrai dar ne su tiek meilužių pasidulkina ir jų sąžinė visai negraužia. Ne vieną tokį pažįstamą turiu - oho ho kokių nuotykių jie man yra pripasakoję lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dite25: 11 vasario 2011 - 14:06
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 11, 15:58)
Taigi vyro dažnai nebūdavo - išvažiuodavo, ar pavargęs būdavo - nuo to ir kilo noras paieškot sekso už šeimos ribų biggrin.gif

Tai tik jos žodžiai , gal ji dar savo pasakojimą gerai pagražino , kad atrodytų balta ir pūkuota , o kaip yra iš tikro , galime ir nežinoti . Negalima tikėti viskuo kas čia rašoma . O jei tai tiesa , tai kodėl yra pardavinėjami vibratoriai , ar ne tokioms , kaip temos autorė ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 11 vasario 2011 - 14:15
QUOTE(senmerge @ 2011 02 11, 14:04)
Tai tik jos žodžiai , gal ji dar savo pasakojimą gerai pagražino , kad atrodytų balta ir pūkuota , o kaip yra iš tikro , galime ir nežinoti . Negalima tikėti viskuo kas čia rašoma . O jei tai tiesa , tai kodėl yra pardavinėjami vibratoriai , ar ne tokios , kaip temos autorė ?

Vibratorius niekad neatstos gyvo daikto blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 11, 14:58)
Na o aš nesmerkiu autorės, na nežinau - moteriškas gal solidarumas. Vyrai dar ne su tiek meilužių pasidulkina ir jų sąžinė visai negraužia. Ne vieną tokį pažįstamą turiu - oho ho kokių nuotykių jie man yra pripasakoję lotuliukas.gif

Neisikertu nei i sita problema, nei i jusu vertinimus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 11, 15:55)
O koks susierzinimas kilo pas autorę kai ir vyras ir meilužis dulkino , nerado trečio ? Panašu , kad čia visą griaunantis ir draskantis šeimas , moteriškas solidarumas . Paguoskim , palaikykim , užjauskim ,autorę , o kas bus su jos šeima , mums nusispjauti . Svarbu , kad visos kartu paverkėme . Ir dar pulkime , tas kurios atsisako kartu dejuoti .

lygiai taip pat man būtų gaila neištikimo vyro, jei jo žmona pakliūtų į ligoninę dėl to. Lytiškumas čia niekuo dėtas.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 11, 11:55)

Pritariu.
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 11, 12:15)
lygiai taip pat man būtų gaila neištikimo vyro, jei jo žmona pakliūtų į ligoninę dėl to. Lytiškumas čia niekuo dėtas.

Mano akimis, jei jau turi tiek drąsos su kitu dulkintis, kol taviškis dirba ir sau nuotykį dėl per gero gyvenimo darytis, nėra ko gailėt.
Atsakyti