QUOTE(Bernsteine @ 2011 02 03, 11:28)
Ne, ne aimanomis. Stengiuosi isklausyt, nemoralizuot ir nepasmerkt. Bent jau tiek.
Pagaileti? Pasakyti, kad ne jos klaida? kad "visko gyvenime buna"? Man zmoniu visiskai negaila. nes visi turi smegenis. jeigu jais nera naudojamasi - jie gauna tai, ko nusipelne.
pamenat, kaip anoj temoj rase "nereikia man ateities analizes"? Vat tokioms ir atsitinka taip. kad be analizes, be smegenu, be proto; lengvumo uzsimane.. Uz viska reikia moketi. Uz viska. ir uz lengvuma.
QUOTE(laumupė @ 2011 02 03, 11:45)
Moteris su ledine širdim?
Nu nežinau.... aš kartais ir melodramą žiūrėdama ašarą nubraukiu, nors puikiai protu suvokiu, jog tai tėra iliuzija ir kažkieno tai kūrybos vaisius.
Ką čia pasimokysi iš tų svetimų klaidų. Visi minam savo gyvenimo takelius ir čiort znajet kur ten kas į kokį griovį įgriūsim
O vietoje asaros galetumete priglausti keleta benamiu kaciuku - juk jiems salta ir alkanu. Galetumete skirti dali savo algos senuku namams. Galtumete pasidalinti paskutiniu kasniu su vaiku namais. Jusu sirdis ne ledine? Bepigu nubraukti asara beziurint melodrama ir klijuoti ledines sirdies etiketes, padedant sau svelnios geros Moters varnele.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.