Įkraunama...
Įkraunama...

zudau

QUOTE(Moonte @ 2011 02 16, 10:18)
Ji gali tik padeti isgyti, su salyga, kad ligonis to pats nores wink.gif

Jei neiseis, senmerge pagelbes su geraja patirtimi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 02 16, 23:40)
Jei neiseis, senmerge pagelbes su geraja patirtimi.  lotuliukas.gif

O galima paklausti , kodėl neminit Neprikausomybės dienos o sėdit čia ? Aišku , kaip jau slaugiusi , patirties turiu , gal ir pagelbėčiau , bet ne tokioms kaip temos autorė , O ir už ka jai turėčiau padėti ? biggrin.gif Kaip sakoma , mėgsta čiuožinėti , tegu pamėgsta ir rogutes tempti . Davarė vyrą iki tokios būsenos ,, tegu dabar ir slaugo be jokios pagalbos iš šalies . biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 16 vasario 2011 - 22:26
QUOTE(senmerge @ 2011 02 16, 23:24)
O galima paklausti , kodėl neminit Neprikausomybės dienos o sėdit čia ? Aišku , kaip jau slaugiusi , patirties turiu , gal ir pagelbėčiau , bet ne tokioms kaip temos autorė , O ir už ka jai turėčiau padėti ? biggrin.gif Kaip sakoma , mėgsta čiuožinėti , tegu pamėgsta ir rogutes tempti . Davarė vyrą iki tokios būsenos ,, tegu dabar ir slaugo be jokios pagalbos iš šalies .  biggrin.gif

Senmerge, ne man jus mokinti: nepriklausomybe - tai vidine busena ir visai nesvarbu, ku su ta busena sedima. Apie pagalba slaugant irgi nebuvo, tik apie nora pasveikti. Stai cia jusu patirtis neikainuojama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 02 17, 16:36)
Senmerge, ne man jus mokinti: nepriklausomybe - tai vidine busena ir visai nesvarbu, ku su ta busena sedima. Apie pagalba slaugant irgi nebuvo, tik apie nora pasveikti. Stai cia jusu patirtis neikainuojama.    biggrin.gif

Man toks jausmas , kad kalbuosi su nesubrendusiu vaiku . Kažin kas geriau - ignoruoti , nusileisti iki mažvaikės lygio , ar vaidinti griežtą tetą ir drausminti ?Ką čia mano patirtis , nebus ligoniui samdoma slaugė , nebus guldomas į ligoninę , nes tam reikia išlaidų , nebus perkami vaistai . Nesinori autorei skirtis su svetimais pinigais .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 18, 01:57)
Man toks jausmas , kad kalbuosi su nesubrendusiu vaiku .

Vaikai tokie ir buna. g.gif

Apie pinigus nesupratau, bet tingiu istorija nuo pradziu narsyti, be manes issiaiskinsit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 02 18, 03:11)
Vaikai tokie ir buna.  g.gif

Apie pinigus nesupratau, bet tingiu istorija nuo pradziu narsyti, be manes issiaiskinsit.  mirksiukas.gif

Na ne jei jau pradėta , nusiplauti nebegalima . Kam tada iš vis reikėjo pradėti kabinėtis ? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 18, 02:18)
Na ne jei jau pradėta , nusiplauti nebegalima . Kam tada iš vis reikėjo pradėti kabinėtis ? tongue.gif

Kaabinetis. blush2.gif Atsiprasau, jei stuktelejau. doh.gif unsure.gif
O kas pradeta galima ir pabaigti, jei kalba ne apie ta pati . (Del sito nesusipratimo jau issiaiskinome) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 18, 00:57)
nebus ligoniui samdoma slaugė , nebus guldomas į ligoninę , nes tam reikia išlaidų , nebus perkami vaistai . Nesinori autorei skirtis su svetimais pinigais .

Tai kad ligonis JAU ligoninej..... su visa slauga, vaistais, daktarais ir kt.prieziura...... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 02 18, 10:44)
Tai kad ligonis JAU ligoninej..... su visa slauga, vaistais, daktarais ir kt.prieziura...... hihihi.gif

Ne bet kokioje o labai geroje ? biggrin.gif
Atsakyti
g.gif kokiom pranašystėm čia užsiimat? Pilstot iš tuščio į kiaurą.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 18, 11:45)
g.gif kokiom pranašystėm čia užsiimat? Pilstot iš tuščio į kiaurą.

Ką daugiau čia veikti , filosofuoti ir ilgų pasidakymų rašyti nemoku...
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 18, 11:54)
Ką daugiau čia veikti , filosofuoti ir ilgų pasidakymų rašyti nemoku...

na, kai yra konkreti istorija, ja ir reikia remtis...juk ten nieko neparašyta nei apie drauges, išskaičiavimą, ligonines, nieko nėra, tai kam pripaišyti tai, ko nėra? smile.gif
Atsakyti