Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidų skalbimas

Taip ir buvo, mirkiau Lilijos baliklyje, po to išvirinau, žymiai baltesnės paliko, bet papelijusioje vietoje vistiek tokios patamsėję....bet jau nėr ką lygint su parsivežtom 4u.gif
Atsakyti
Sulankstau ir į skalbimo mašiną (švelnaus skalbimo režimas) thumbup.gif
Atsakyti
Nu va iškilo ir man problema. Turiu užuolaidas iš organzos, o viršuje yra juosta kurioj žiedai įkalti. O pačioj toj juostoj dar viduj flizelinas paklijuotas (kaip būna švarkams, nežinau ar taip vadinasi) Tai gal kas galit patarti kaip jas plauti. Bijau, kad neišsileistų viskas jei kišiu į skalbiankę. Ir ar žiedus reikia išimti skalbiant?
Atsakyti
Man irgi įdomu būtų kaip skalbti užuolaidas iš organzos ir taftos g.gif g.gif gal kas skalbėte namuose? O gal nešti į valyklą? g.gif
Atsakyti
Man irgi reikia patarimo blush2.gif . Ar prieš skalbdamos jūs išlyginate tuos suraukimus, kurie prisiūti? Tikiuosi, suprantate, apie ką aš.
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 04 17, 15:59)
Man irgi reikia patarimo  blush2.gif . Ar prieš skalbdamos jūs išlyginate tuos suraukimus, kurie prisiūti? Tikiuosi, suprantate, apie ką aš.

Kam pries skalbent lygint g.gif issiskalbe isdziuvo ir islyginai,bent jau as taip darau. bigsmile.gif O skalbiu skalbimo masinoj nustatau ranku skalbimo funkcija.
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 04 18, 22:40)
Kam pries skalbent lygint g.gif issiskalbe isdziuvo ir islyginai,bent jau as taip darau. bigsmile.gif O skalbiu  skalbimo masinoj nustatau ranku skalbimo funkcija.

Aš turėjau omeny išlyginti ne lygintuvu, bet ar ištiesinti tas prisiūtas juosteles, kurios suraukia užuolaidą ax.gif , nu nežinau, kaip aiškiau parašyti g.gif . Klausiau tetos, tai ji sako, kad neištiesina tų suraukimų, de to , skalbia kartu su tais plastmasiniais kabliukais, kuriais užuolaida ir kabinama prie karnizo žiedų, nes jie fiksuojasi ir neiškrenta. Tikriausiai ir aš taip darysiu... Užuolaidos - anytos palikimas, nes jei ką nors sugadinsiu ir ji pamatys, tai man bus doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ramuniuks @ 2007 04 02, 14:05)
Kaip galvojate ar galima dienines paprastas užuolaidas nustatyti ant virinimo programos? parsivežiau iš kaimo užuolaidas išskalbt, nu šakės niekaip neatskalbiu, vienoj vietoj papeliję yra tai ta vieta taip ir lieka neišsiskalbus g.gif ar jau šakės joms? blink.gif

Aš skaičiau, kad pelėsių dėmes iš audinių galima pašalinti taip: "Pelėsių dėmes iš visų audinių galima išvalyti terpentinu ir 5% amoniako tirpalu. Dėmėtą vietą patrinkite, paskui plaukite muiluotu vandeniu ir išskalaukite." Patarimas iš čia: http://saulius1.pusl...i.lt/patar.html
Atsakyti
aš tai nukabinu, sugrūdu į skalbiankę, užstatau tą a la rankomis plovimo programą ir viskas. Ištraukiu ir kabinu.
Atsakyti
Uzuolaidas pries plaunant reikia sumerkti, i vandeni su kepimo milteliais...ar skalbimo masinoje, su milteliais kartu sumaisyti ir kepimo miltelius. Ir skalbti kaip iprasta. Kepimo milteliai veikia kaip ir oxi produktai, tik daug pigesni
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 04 26, 15:27)
Uzuolaidas pries plaunant reikia sumerkti, i vandeni su kepimo milteliais...ar skalbimo masinoje, su milteliais kartu sumaisyti ir kepimo miltelius. Ir skalbti kaip iprasta. Kepimo milteliai veikia kaip ir oxi produktai, tik daug pigesni

blink.gif pirma karta girdziu. skamba kaip didziausia nesamone... bet gal ir veiksminga: negaliu gincytis- nebandziau (ir nebandysiu tongue.gif )
skalbia skalbimo masina, as tik nukabinu idedu + skalbimo milteliu(naudoju kaip ir kitiems skalbiniams tuos pacius) + rezimas glezniems audiniams arba rankinis istraukusi dregnas pakabinu ax.gif
Atsakyti
Aš tai irgi skalbiu skalbimo mašinoj, tik įpilu specialių miltelių užuolaidoms ir viskas ok gaunas, tik buvau padauginus miltelių, tai putojo baisiai daug doh.gif
Atsakyti
Aš sutraukimo juostelės neišleidžiu,neišimu nė tų kabučių schmoll.gif (kam be reialo vargti ).Nukabinu,skalbiankėn,paprastas skalbimas ant 30 laipsnių,pilu ARIEL baltiems ir pirmyn.Paskui tik išėmus iš karto išlyginu ir pakabinu.Užuolaidas skalbiu kas 2 mėn.,tai jos neįskirsta ir lengviau plaunasi. ax.gif
Atsakyti