Labai teisingai Moniqe parašė, kad nereikia tų plastmasiukų išimti, nes jei išimsite...teks pirkti visus naujus.Na bent jau man teko
O kokio nors minkštiklio pilate? Na "Lenor" ar ko nors panašaus?
Labai teisingai Moniqe parašė, kad nereikia tų plastmasiukų išimti, nes jei išimsite...teks pirkti visus naujus.Na bent jau man teko
nes pas mane yra toks taftinis pūstas papuošimas virš dieninių užuolaidų,tai aš nukabinau ir nusegiau plastmasiukus (tiksliau jie visi atseginėjant nukrito patys
sulūžo lyg būtų kokie vienkartiniai ),nes nešiau į valyklą. Galėjau ir namie skalbti,bet nžn kaip būtų tekę išlyginti
Uzuolaidas paprastai skalbiu-idedu i skalbimo masina,pastatau "lengva programa",turimu milteliu ir minkstiklio ipilu ir viskas.Skalbias.
uzuolaidoms skalbti yra specialus rusiski , skalbimo milteliai uzuolaidoms "kasemir", ju rasti galima tik "Svaros prekiu" parduotuveje. As jais skalbiu uzuolaidas, automatineje skalbykleje uzstaciusi lengva programa. Skalautoja kartais pilu, kartais ne. As patenkinta tais uzuolaidu skalbimo milteliais, o ir nebrangus jie siaip.
QUOTE(zujka @ 2007 04 05, 14:40)
Nu va iškilo ir man problema. Turiu užuolaidas iš organzos, o viršuje yra juosta kurioj žiedai įkalti. O pačioj toj juostoj dar viduj flizelinas paklijuotas (kaip būna švarkams, nežinau ar taip vadinasi) Tai gal kas galit patarti kaip jas plauti. Bijau, kad neišsileistų viskas jei kišiu į skalbiankę. Ir ar žiedus reikia išimti skalbiant?
pas mane irgi tokie
Sveikutes
na, as skalbiu skalbimo masinoje, neaukstoje temperaturoje, isjungiu apsukas, kad nesusilamdytu, pilu ARIELO arba TAIDO, LENORO taippat. Labai gerai issikalbia, kabinu dregnas
Kadangi pas mane labai dideli langai ir uzuolaidos nemazos, tai man i skalbianke jos tikrai netelta, nesu i valykla.
O kurios telpa, tai lengva programa nustatai ir issiplauna
Aš tai irgi kaip Milė, kabinu drėgnas- kam save apsikrauti nereikalingais lyginimo darbais
QUOTE(MILĖ @ 2007 07 18, 11:20)
Sveikutes
na, as skalbiu skalbimo masinoje, neaukstoje temperaturoje, isjungiu apsukas, kad nesusilamdytu, pilu ARIELO arba TAIDO, LENORO taippat. Labai gerai issikalbia, kabinu dregnas 
O kam uzuolaidom Lenor
QUOTE(ultraviolet @ 2007 07 17, 08:38)
pas mane irgi tokie
tai as zinok tiesiog dazniau skalbiu, skalbiu rankomis
netrinu ten smarkiai, tiesiog neleidziu joms taip apdulket.tai gaunasi kaip ir skalavimas
nerizikuoju su ta juosta(ir ziedais ikaltais) i skalbykle kist
bijau kad vaizdelis po skalbimo butu nekoks 
tai kad 8 m nelabai rankom ir išplausi
QUOTE(jblmami @ 2007 08 09, 22:59)
kad minkštos būtų,nesielektrintų ir kvapas
QUOTE(svelni @ 2007 08 13, 14:33)
Tai kad Lenor uzuolaidom nelabai tinka.
As skalbiu uzuolaidas su uzuolaidom skirtais milteliais, o perskalauti pas mus yra specialus skystis. Gal jau ir Lietuvoje yra. Kazkas tai tokio su standikliu.
pas mane užuolaidos irgi labai dideles, nes dideli langai ir ju nemazai
skalbiu su milteliais VANISH
ir dar perplaunant yra vanish tai kartais ir to pilu, ir silano, 30laipsniu temp ir maziausiu apsuku, isskalbia kuo puikiausiai