Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidų skalbimas

QUOTE(jovta @ 2009 01 24, 18:36)
As uzuolaidas isskalbiu paprastai su milteliais gerai isskalauju ir paskutiniam skalavimui i vonelia priberiu daug druskos (mano vonele nera labai didele tai uztenka triju dideliu sauju) kai druska istirpsta isskalauju, leidziu nusivarvet arba jei buna tuo metu vyras tai jis ispurto ir slapias kabinu. Tada dziudama druska kristalizuojasi ir uzuolaidos buna baltos ir stangrios. Nepatikesit be si patarima gavau is savo vyro.

kokio tipo uzuolaidas jus taip skalbiate? Organza? nepatikeciau niekada blink.gif
Atsakyti
Su druska skalbdavau tiulines uzuolaidas,kai nebudavo geresniu priemoniu.Dabar paprasciausiai graziai suankstau ir skalbiu masinoj,su delikacia programa,su skalbimo skysciu(as visiems skalbimams naudoju skysti,o ne miltelius).Tada dregnas islyginu ir kabinu.Pas mane organza,puikiai atsiskalbia,nieko neatsitiko.
Atsakyti
QUOTE(jovta @ 2009 01 24, 19:36)
As uzuolaidas isskalbiu paprastai su milteliais gerai isskalauju ir paskutiniam skalavimui i vonelia priberiu daug druskos (mano vonele nera labai didele tai uztenka triju dideliu sauju) kai druska istirpsta isskalauju, leidziu nusivarvet arba jei buna tuo metu vyras tai jis ispurto ir slapias kabinu. Tada dziudama druska kristalizuojasi ir uzuolaidos buna baltos ir stangrios. Nepatikesit be si patarima gavau is savo vyro.

O druska nuo uzuolaidu paskui nebyra?
Atsakyti
Skalbiu su skystu skalbikliu, siuo metu naudoju vokiska SPEE thumbup.gif Po to iberiu uzuolaidu druskos, pirkau MAXIMOJE, tokia trikampa pakuote, ir ant tam tikros programos, dregnas kabinu. Ir buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 04 02, 12:05)
Kaip galvojate ar galima dienines paprastas užuolaidas nustatyti ant virinimo programos? parsivežiau iš kaimo užuolaidas išskalbt, nu šakės niekaip neatskalbiu, vienoj vietoj papeliję yra tai ta vieta taip ir lieka neišsiskalbus g.gif ar jau šakės joms? blink.gif

Buvo ir man toks atnėjis. Sugrūdau į mašiną, įbėriau ariel, įpyliau minkštiklio ir skalbiau delicate programa. Neišsiskalbė. Supykus antrą katrą skalbimą pakartojau bet jau 90 laipsnių temperatūroj - užuolaidos baltos, kaip sniegas paliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 02 08, 02:53)
Buvo ir man toks atnėjis. Sugrūdau į mašiną, įbėriau ariel, įpyliau minkštiklio ir skalbiau delicate programa. Neišsiskalbė. Supykus antrą katrą skalbimą pakartojau bet jau 90 laipsnių temperatūroj - užuolaidos baltos, kaip sniegas paliko  smile.gif

O apie kokia uzuolaidas rasote?Maniskes ,tos paprastos baltos su visokiom gelem ar ornamentais kur buna,ar tiktu taip skalbti?Nes tokios lyg papilkejusios ir neissiskalbia..
Atsakyti
As tai bijau skalbimo masinoj skalbti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2009 02 08, 17:16)
O apie kokia uzuolaidas rasote?Maniskes ,tos paprastos baltos su visokiom gelem ar ornamentais kur buna,ar tiktu taip skalbti?Nes tokios lyg papilkejusios ir neissiskalbia..

Tai kad mano irgi balos ir gausiai siuvinėtos. Buvo visai nugeltę, tai ir surizikavau, nes jei nebūtų išsiskalbę, būčiau metus lauk. O dabar baltutėlės, kaip naujos.
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 09, 15:44)
As tai bijau skalbimo masinoj skalbti. blush2.gif

Nieko joms neatsitinka smile.gif
Gal man kas gali paaiškinti, kaip perkant suprasti kurių išskalbus nereikia lyginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 05 10, 21:21)
Nieko joms neatsitinka smile.gif
Gal man kas gali paaiškinti, kaip perkant suprasti kurių išskalbus nereikia lyginti? g.gif

PC mačiau druską, skirtą užuolaidų skalbimui, gal yra naudojančių? Pasidalinkit patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Nejaugi niekas užuolaidų neskalbia? g.gif Keliu temukę į priekį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 06 11, 19:40)
Nejaugi niekas užuolaidų neskalbia? g.gif Keliu temukę į priekį  biggrin.gif

Aš skalbiu,bet kaži ar tiksiu - pas mane dieninės vienam kambary gelsvos,kitam melsvos,todėl nebalinu,o tik skalbiu su delikačia programa ir skystu plovikliu(dabar pvz su Dreft).Naktines irgi skalbiu taip pat.
Atsakyti