Kaip jus galit taip sakyti, kad pirkti pigia ir keisti? Net ziauru skaityt tokius patarimus.
Pati turiu gana nepigia duso uzuolaida, kuria katik idealiai issiskalbiau skalbimo masinoje, uzsienio tinklapyje radusi patarimus, nes is jusu, mielos mamos, sikart jokios naudos

Aisku, jei megstat piguvą ir tuos žiaurius skudurus kabančius jūsu voniose-keiskit, bet nepatarinėkit kitoms, nes būdų kaip išskalbti tikrai yra, tik reikia paieskot.
Aš radau tokį - į skalbimo mašiną kartu su dušo užuolaida reikia įdėti 2 pukuotus rankšluosčius (aš dėjau kilimėlius - puikiai tiko) tam, kad geriau nuvalytų apnašas nuo užuolaidos. Į skyrelį milteliams reikia dėti po lygiai skalbiamuju milteliu ir valgomosios sodos (manau, kiekviena turi namuose). Aš dėjau po 120 ml miltelių ir sodos ir dar pusę kaušelio Vanish antibakterinių miltukų. Vietoj minkštiklio į skalavimo vietą pilti maximumą spirito acto. Ir paleisti skalbimo mašiną ant sintetikai skirtos programos, 40 laipsnių, be gręžimo. Kai išsiskalbs - užuolaidą tiesiog pakabinti į vietą.
Maniau,kad manosios jau niekas nebeišskalbs, nes apačia buno žiauriai ruda, vienos kalkės visur... bet kai pamačiau rezultata - apšalau - ji vėl balta kaip buvo. Tad sėkmės mamytės, tikiuosi, ir jums pavyks!