QUOTE(egk @ 2011 02 08, 00:04)
Ne, ne telefonu, nusprendėme kai buvau nuvažiavus, tik laiką paderinom telefonu šiandien, nes praitą savaitę sirgau. O daryti labiau norėjau aš. Aš norėjau ir LP, bet jis sakė nereikia. O histeroskopiją sutiko atlikti tik dėl to, kad po pirmos konsultacijos jis lyg tai matė nevisai lygią gleivinę. Tada važiavau dar kartą žiūrėti, bet jis nusprendė kad nereikia. Reikia gi kažkur kažko ieškot. O kokie tavo planai? Ar tirsiesi ką?
As jau kazkiek rasiau Embrions temoje. Treijsas mano, kad pagrindine problema pas mane buvo sunki isodinimo procedura, todel pries kita IVF nores man padaryti gimdos kaklelio ispletima. Tas daroma su narkoze ir kazkaip nelabai as to noriu, bet tikriausiai reikes tam pasiryzti.
Bet pries antra starta noriu issamiau issitirti, kokios dar gali buti problemos. Vienintele musu aiski problema - endometriozes II stadija. Buvau nuejusi pas Karpenko. Ji mano, kad reikia surasti priezasti, kodel pas mane endo ir problemu neliks, ir is viso IVF nereiketu. Lenga pasakyti, sunku padaryti

Kadangi lapkriti man buvo rasta isisenejusi ureaplazma, tai ji galejo buti svarbiausia priezastis endo atsiradimui. Tyrimai rodo, kad po geros antibiotiku dozes as jos nebeturiu, arba kol kas ji susilpnejo ir jos tiesiog neaptinka. Kazka dar su sita zaraza reikes daryti

Kita problema del endo gali buti imunines sistemos sutrikimai ir cia jau butu visi tie baisus dalykai su kileriais ir pan. Kad butu aisku, ar tame gali buti beda, pasidarysiu issamius imuninius tyrimus (taip vadinamus "Chikago testus"), apie kuriuos ne karta buvo rasiusi Keberiokst. Pasidarysiu Londone, po poros savaiciu bus atsakymai. Labai tikiuosi, kad sita versija atkris. Tada liks paprastoji mechanine problema, kuria tikiuosi Treijsas isspres.
Kaip matai planu daug, tikiuosi, bus ir rezultatu