QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 08, 22:24)
Vilmosa man progynova paskyre gleivinei auginti,pries isodinima ir dar po to reiks gerti kazkiek.Man ji nesukelia jokiu virusu ar siaip kitokiu bjaurybiu,pirmas dienas kai pradejau ja naudoti tai galva skaudedavo istisai kelias dienas ir vsio.
Sekmes tau belaukiant 2savaiteles,snaigiukai eina i prieki

keliam % ir toliau,nuosirdziai linkiu tau sekmes ir rezultatu
aciu stengsiuos but kantri

pirma savaite lengviau negu antra bet reiks kazkaip suverst save ir bandyt gyvent kaip niekur nieko
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2011 02 08, 22:46)
Vilmosa:) as tavo vietoje vaistu sau nesiskirciau. Jei butu reikeje ka pagerti, tai butu ir paskyre. kartais gydytojai dziaugiasi, kai gleivine plonesne, kartais - kai storesne. Palikime ta reikala gydytoju rankose
Ir ta barovaja matka dabar deciau i sali.
O as dar negavau jokiu ziniu, uzsalde man ka nors ar nieko
gerai jaua agerai paklausysiu as taves
Papildyta:
QUOTE(Mai-ja @ 2011 02 08, 22:43)
Sekmes
Vilmosa 
Ir kantrybes tas dvi savaites
aciu saulele o kada tu vel planuosi?man vakar tas daktareles taip skausmingai isodinima padare kad biski vakare ir supanikavis buvau nes gana stipriai kraujavau tai dviguba doze progesterono susidejau nu ir ziuresiu kas cia bus siandien tikiuosi kad nustojes bus kraujavimas.....
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 08, 20:54)
matau vilmosa:) prisijungus.mars i lova! kada zadi testuotis a,kada paskirta testo dienele?

as galvojau kad tu su svieziais bandai savo laime, o cia ledinukai

man deja pasake siandien,kad nesaldys likusiu 6 blasto,nes sako nenoriu rizikuoti,tai mes ir sutikom.ai galvoju daktarai geriau zino ka sako ir pataria.
man turetu but testavimas po 14 dienu nuo vakar tai gausis 22.02 tai zadu gal kraujuka nuleist pirmadieni...nes penktadieni gal dar per anksti?tai butu 18.02 nu ziuresiu kaip su kantrybe bus ir kokiis nuotaikos...kaip keista kad nesalde?o man dar atsargoje vienas liko embrionukas bet tikiuosi jis jau velesniam laikui bus atidetas daug velesniam