Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose - 6 tema

Tuoj, labai patiko svetaines baldu gobelenas ax.gif , kaip tik tokio ieskau i sveciu miegamaji.

O pagalveles ranku darbo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 vasario 2011 - 22:58
merginos, noriu paklaust jusu nuomones..mano virtuve bus panasi i sita

user posted image

ir i sita
user posted image

spalva labiau i antrosios, gal net baltesne
ji nebus is masyvo, bus is plokstes ar kaip ji ten MDF berods..zodziu, kaip foto..
klausimelis: ar tiktu tokiai virtuvei si orkaite?

user posted image

ji grynai balta..as noriu sviesios orkaites ir dujines kaitlentes..stalvirsis bus sviesus, va toks
user posted image

plautuve jau nupirkta sviesi smelio spalvos..

siaip man grazi Nardi retro stiliaus..bet gyvai niekur nerandu vilniuje apziuret sviesiu spalvu..kitas dalykas, kad AEG galeciau gauti nemaza nuolaida, iseitu pigiau, nei nardi.. o ir funkciju ji turi daugiau..galu gale, gal prie mano virtuves ir nelabai ta Nardi retrine ziuresis unsure.gif

patarkit, prasau ax.gif
Atsakyti
KVIETKAS, nelabai supratau ka patart, bet viskas ka parasei-parodei, tinka g.gif
O kokios grindys? Nebus plyteliu tarp spinteliu? Sienu spalva?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 23, 23:57)
KVIETKAS, nelabai supratau ka patart, bet viskas ka parasei-parodei, tinka  g.gif
O kokios grindys? Nebus plyteliu tarp spinteliu? Sienu spalva?

klausimas - ar ta aeg orkaite tinka? man idomu, ar ne per moderni, ar geriau retrine kokia..

grindys bus azuolo parketas, sienos grietineles spalvos, tarp spinteliu vienspalves plyteles, greiciausiai sitos, kur per viduri, suklijuotos tokiu rombiniu rastu, tik tu melynu nebus..
zodz, viskas balta ar netoli balto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 02 24, 01:13)
klausimas - ar ta aeg orkaite tinka? man idomu, ar ne per moderni, ar geriau retrine kokia..

grindys bus azuolo parketas, sienos grietineles spalvos, tarp spinteliu vienspalves plyteles, greiciausiai sitos, kur per viduri, suklijuotos tokiu rombiniu rastu, tik tu melynu nebus..
zodz, viskas balta ar netoli balto doh.gif

Pas mus beveik balta filinguota MDF plokste, retro rankeneles, o visa buitine technika- neblizgaus plieno spalvos modernaus dizaino.Orkaite tokia pati kaip jusu nuziureta, tik plieno spalvos.Man ziurisi graziai. ax.gif Balta, manau, kad butu dar geriau.
Atsakyti
O kokiam čia mieste?
QUOTE(valpurgija @ 2011 02 23, 20:52)
mokejau 38lt.

Atsakyti
Ačiū už atsiliepimus, merginos 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 23, 21:32)
Speju, kad svetainej bus kilimas ir uzuolaidos, tada bus gyvesnis vaizdas ax.gif

Kol kas turiu tik karnizus, ieškau ir kilimo, ir užuolaidų, ir staliuko...
QUOTE(sigita @ 2011 02 23, 22:33)
man patiko virtuves plyteles (kur gavote?)

Buvau komandiruotėje Švedijoje, atsitiktinai pamačiau ir parsivežiau tas plyteles... gerai, kad tik vieno kvadrato reikėjo smile.gif
QUOTE(Moonte @ 2011 02 23, 22:57)
Tuoj, labai patiko svetaines baldu gobelenas  ax.gif , kaip tik tokio ieskau i sveciu miegamaji.
O pagalveles ranku darbo?

Kažkiek panašių gobelenų yra Ikejoj. Pagalvėles radau Jyske.
Atsakyti
Tuoj, man irgi labai labai patiko wub.gif thumbup.gif O virtuvės durelės medinės? Jei ne paslaptis kur gaminta ir kokia kaina blush2.gif Ir taip pat labai labai patiko minkštojo komplekto audinukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2011 02 23, 21:52)
mokejau 38lt.

Paimciau smile.gif Ta virduli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2011 02 23, 21:21)
Sveikos,
įmesiu ir aš savo "klasikos" nuotraukyčių. Jei kas labai rėžia akį, bučiau dėkinga už pastabas 4u.gif

Svetainė
user posted image

Valgomasis
user posted image

Vonia
user posted image

Man tai labiau panašu į provansą 4u.gif Jaukus būstas, tik dar trūksta "užbaigimo". Žiūrėdama pagalvojau, kad įdomiai turėtų atrodyti jei svetainėje pakabintumėt kėdžių gobeleno spalvos užuolaidas ir kokį kilimuką kuris turėtų ir baldų ir užuolaidų spalvų patiesti... Ryškesnės spalvos suteiktu daugiau gyvumo, aktyvumo patalpoms. Taip pat norėtųsi ir ant sienų kokių mielų dalykėlių ar paveiksliukų pakabinti wub.gif
Labiausiai patiko vonios kambarys ir krosnelė smile.gif
Tik man keistokai atrodo, kai tiek daug skirtingų medžio atspalvių namuose... Gal galima būtų kažką perlakuoti ar perdažyti, kad to išvengti? Pvz. aš perdažyčiau kėdes tokia panašia splava kaip pas jus vonios spintelės, o dar jei ir užuolaidos turėtų šios splavos atspalvio, manau žiūrėtųsi daug geriau ir gautųsi vientisesnis inerjeras namuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 24 vasario 2011 - 09:55
Sveika Tuoj, labai simpatiskai Jusu nameliai atrodo ir jei nenuklysite nuo kurso tai tikrai labai graziai gali gautis, na bet valgomojo baldai - ir stalas ir kedes - tikrai nei i tvora nei i mieta.... gal dar galima juos kazkaip reabilituoti perdazant baltai, bet jokiais budais nepalikite taip kaip yra dabar.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2011 02 23, 22:21)
Sveikos,
įmesiu ir aš savo "klasikos" nuotraukyčių. Jei kas labai rėžia akį, bučiau dėkinga už pastabas 4u.gif

Namukas
user posted image

Tuoj, nuostabus jūsų namukas. Statėt? Kokio jis dydžio?

O viduje, aišku, daug ko trūksta, bet kai susidėlios visos mielos smulkmenos, bus labai jauku, tokia tikra sodybėlė smile.gif
Atsakyti