Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Jofky @ 2011 02 24, 10:30)
Jeigu būtum Klaipėdoj aš tas lyras iš tavęs mielai nupirkčiau  cool.gif

Kad kursas vos ne 20 centų nukrito, tai nelabai man apsimoka jas pardavinėt smile.gif Geriau išleisiu jas ant dieviškai pasakiško skonio vaisių ax.gif Kažkoks turgus bus šalia viešbučio, tai gal ir babytė jame stovės iš kalnų nusileidus
Atsakyti
Kaip tikra lietuvė nutariau, kad laikas ir mums aplankyti šiltąją Turkiją, bet neturiu praktiškai jokios info. Paskaičiau paskutinius psl., bet tik apie vaisius rašote sad.gif Gal kas duos patarimų dėl kelionės pasirinkimo?
Kurį kurortą rinktis (norėtųsi smėliuko, o ne žvyro), kuriuo laiku, sezonui prasidėjus, dar ne per karšta, pagal ką rinktis viešbutį, žemiau kokios min kainos jau rizikinga, kad bus nieko gero, kokias keliones vietoje rinktis ir pan.
Labai lauksiu patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 02 24, 11:35)
Kaip tikra lietuvė nutariau, kad laikas ir mums aplankyti šiltąją Turkiją, bet neturiu praktiškai jokios info. Paskaičiau paskutinius psl., bet tik apie vaisius rašote sad.gif Gal kas duos patarimų dėl kelionės pasirinkimo?
Kurį kurortą rinktis (norėtųsi smėliuko, o ne žvyro), kuriuo laiku, sezonui prasidėjus, dar ne per karšta, pagal ką rinktis viešbutį, žemiau kokios min kainos jau rizikinga, kad bus nieko gero, kokias keliones vietoje rinktis ir pan.
Labai lauksiu patarimų smile.gif

Iš kart kad nenusivyltumet, tokio smėlio kaip pas mus LT pajūryje yra tikrai nesitikėkit mirksiukas.gif Man kaip tik akmenuotas papludimys ten geriausias thumbup.gif Štai toks
user posted image
Ir žinoma skaitykit senas temas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 02 24, 12:51)
Man kaip tik akmenuotas papludimys ten geriausias  thumbup.gif

nes vanduo skaidriausias wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O smėliukas ten maždaug toks biggrin.gif :
user posted image

Nieko gero, žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
O kurį kurortą rekomenduotumėte?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 02 24, 13:30)

kurortu ne tiek jau ir daug, pasigooglinkite vaizdus ir nuspresite, ka labiau norite pamatyti, nes vieningos nuomones manau siuo klausimu nera.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 02 24, 12:30)

Priklauso ir nuo to, kiek laiko norit dardėt nuo oro uosto autobusu biggrin.gif
Šiaip aš pirmam kartui Kemerą rekomenduočiau ax.gif Tie kalnai wub.gif Bet smėlio ten negausit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 23, 07:58)
Aha, varguoliu viesbuciuose biggrin.gif

Jeigu rimtai, tai posto esme buvo (kaip dazniausiai ir buna, kai as rasau) islisti is to unisono apie visus puikumus. Naujas zmogus atejes i sita tema mato:
"Maistas labai puikus" Na ar tikrai visas maistas ir visuose viesbuciuose ir visa laika ?

drinks_cheers.gif
Na, jeigu naujas žmogus, rinkdamasis kelionę, apsiriboja SM, tai ... ai, susilaikau nuo komentaro... biggrin.gif
Dar tie vertinimai ,,puiku" ir ,,baisu" yra subjektyvus dalykas, labai priklausantis nuo vertintojo ir jo lūkesčių. Jeigu sugalvotum papigiai iššokti savaitėlei ir keltum viešbučiui tik švaros ir veikiančio kondicionieriaus reikalavimus, o atskirdęs rastum ir apelsiną, ir troškintų baklažanų (kas man, beje yra žiauriai skanu, paprastai kelionėse mėsos išvis nepasigendu biggrin.gif ), o vakare dar vėsaus alaus stiklinę gautum - turėtum pilną moralinę teisę sakyti, kad viešbutis buvo puikus, o maistas ir aptarnavimas - dieviškas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2011 02 24, 09:35)
Po paskutinio vizito TR man 6 liros liko biggrin.gif Per mažai, kad reiktų vargintis grįžt jas išleist lotuliukas.gif

Bet pretekstas grįžti yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 24, 12:49)
aha, gales sakyti vel, kad neturistini turgeli mate  biggrin.gif

Tai jeigu tau visas Stambulas yra turistinis, tai jau net nebesivarginsiu Turkijoj neturistines vietos ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 02 24, 13:05)
Bet pretekstas grįžti yra mirksiukas.gif

Yra, bet ne 6 liros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 02 24, 10:51)
Iš kart kad nenusivyltumet, tokio smėlio kaip pas mus LT pajūryje yra tikrai nesitikėkit  mirksiukas.gif 

Sidėje smėlis. thumbup.gif
Ir viešbučio teritorijoje 100 kart švariau nei LT pležuose - kancarų ir kt. šiukšlių nėra.
Atsakyti