Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Udrius @ 2011 02 25, 09:25)
Na ką galima pasakyti - pasiūlymai neverti dėmesio...

Ar jau galima konstatuoti fakta, kad siemet laimejo isankstiniai pirkimai gruodi-sausio pradzioj ? Ar dar laukiam Paskutiniu minuciu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 11:31)
Ar jau galima konstatuoti fakta, kad siemet laimejo isankstiniai pirkimai gruodi-sausio pradzioj ? Ar dar laukiam Paskutiniu minuciu ? biggrin.gif

Galim konstatuoti, kad dabar jau reikia laukti paskutinių minučių arba laimi Ryanair su viešbučiais Kos, Rode ir apartamentais Ispanijoje.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 10:31)

Nežinau, bet nei gruodį nei sausį nei dabar į Turkiją kainos nesamoningos schmoll.gif Tai verčia savarankiškai planuot kelionę, bet pakolkas yra kliūčių, kaip seksis jas įveikt nežinau ax.gif bet pasistengti verta biggrin.gif
Atsakyti
Aš už tokias mintis irgi, laimės tas kas sugebės pasiūlyti pigų ir protingą produktą.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 02 25, 09:56)
Nežinau, bet nei gruodį nei sausį nei dabar į Turkiją kainos nesamoningos  schmoll.gif  Tai verčia savarankiškai planuot kelionę, bet pakolkas yra kliūčių, kaip seksis jas įveikt nežinau  ax.gif  bet pasistengti verta  biggrin.gif

As tai sau radau uz panasius pinigus kaip kasmet moku. Ir pigiau, nei tikejausi uz tris suaugusius, nes anksciau buvom 2+vaikas
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 11:31)

Na tu, kaip maza mergaite, vis lauki, kad pagirtu, koks tu grazus biggrin.gif As va laukiu, kol vyras pasakys, sedes jis cempionate ar ne, jei sedes - as gulinesiu turkijoje, jei ne, vadinasi gaudysiu saule savo kieme biggrin.gif . taip, kad as laukiu kitokios paskutines minutes, kai startas bus duotas biggrin.gif viesbuciu kainas susiziurejau ir ant lapuko susirasiau, bilietu irgi daug maz. As laukime, kaip ir visi krepsinio aistruoliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 25, 10:01)
As va laukiu, kol vyras pasakys, sedes jis cempionate ar ne, jei sedes - as gulinesiu turkijoje, jei ne, vadinasi gaudysiu saule savo kieme  biggrin.gif

Turkija - kaip bausme vyrui uz krepsini ? unsure.gif Originalno biggrin.gif
As save pats nusibaudziau, susiplanavau rudens atostogas, ir tik tada prisiminiau, kas tuo metu vyks Lietuvoje doh.gif Kita vertus, koks skirtumas, kurioj saly lietuvius palaikyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 11:00)
As tai sau radau uz panasius pinigus kaip kasmet moku.

Mums tas pats drinks_cheers.gif netgi maziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 25 vasario 2011 - 10:43
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 12:24)
Turkija - kaip bausme vyrui uz krepsini ?  unsure.gif  Originalno  biggrin.gif
As save pats nusibaudziau, susiplanavau rudens atostogas, ir tik tada prisiminiau, kas tuo metu vyks Lietuvoje  doh.gif  Kita vertus, koks skirtumas, kurioj saly lietuvius palaikyt  cool.gif

na, cia jau kaip paziuresi, jis nepriima tai kaip bausmes, jam dabar rupi vienas - kaip tuos bilietus aplamai gauti, o jau mano atsakomieji vaiksmai antrajame plane biggrin.gif siaip tai traktuojama, kaip lygios galimybes aptureti smagu laika, todel ir konflikto nera, tik va jei kazkas negauna bilietu, tada man kaip ir reiktu pasilikti ir palaikyti moraliskai, kad nebutu maniskis vienas liudesyje paskendes mirksiukas.gif matai, kaip paprasta ir nieko originalaus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 12:24)
  Kita vertus, koks skirtumas, kurioj saly lietuvius palaikyt  cool.gif

drauge kaip tik prigriebe finalo metu Vogue Avantgarde truputi mazesnem kainom.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 25, 10:45)
drauge kaip tik prigriebe finalo metu Vogue Avantgarde truputi mazesnem kainom.

Kilo man klausimas, kas cia per daiktas, tai ziuriu tripadvisor, tai nelabai kokie atsiliepimai, ypac apie personala g.gif
O man tik savaite liko clap.gif assa.gif assa.gif assa.gif cool.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 02 25, 13:27)
O man tik savaite liko clap.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  cool.gif  vacation4.gif

O jau kaip pavydas suėmė cray.gif Bet aišku baltas pavydas hihihi.gif
Nu bet nieko, sulauksiu ir aš kažkada šventės savo kieme sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 02 25, 14:27)
Kilo man klausimas, kas cia per daiktas, tai ziuriu tripadvisor, tai nelabai kokie atsiliepimai, ypac apie personala g.gif
O man tik savaite liko clap.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  cool.gif  vacation4.gif

Ai, man kas, as nevaziuoju ten biggrin.gif Pats principas, kad butent finalo dienomis, kai kuriu viesbuciu kainas buvo kiek mazesnes padave mirksiukas.gif . O tu atsargiai su tokiais postais, cia ne kurie vyks i ji geguzes men situacijos prazonduoti, prasom negadinti nuotaikos zmonems biggrin.gif
Atsakyti