Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

Prasom mirksiukas.gif http://www.beatosvir...i-arba-pyragas/ tik kakavos geriau nepadaugint, saukstelio su kaupu - tikrai pakanka mirksiukas.gif

Dovis, varskes atsiusiu, nes reik paciai rasyt. kas dar norit irgi imesiu mirksiukas.gif

Eisim plytku ieskot is naujo, super jei iseis seimos pagalba pasinaudot ax.gif

Seima, del zidinio tai cia kiekvieno asmeninis skonis, juk ir yra svarbiausia kad jum patiktu mirksiukas.gif kiekvieno troboj atrastume daug nelimpanciu daiktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 14 vasario 2011 - 08:42
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 12, 11:17)
Tai ka galvojat apie drabuzines, ar reikia dureliu lentynoms?

as pasidariau toms lentynoms kur patalyne ir ransluosciai sudeti. tos dulkes, aisku, renkasi visur. brt turiu vilti, kad su durelemis vis gi maziau...

QUOTE(Dovis @ 2011 02 13, 23:23)
Gal kas susiduret su siais kalviais ...

Dovis brukstelk paskui i AZ beginio metro kaina. Turiu vilciu siais metais nors balkonui padaryti tureklus.
Tu cia apie miegamojo uzuolaidas? Taip, uzsakytos 4u.gif

Jova, jei nera sudetingas tuomet ir man mestelk blush2.gif
Atsakyti
Kad nepamirstumet pasivaidenu kad vis dar egzistuoju bye1.gif Nelabai ka turiu jums patart is savo nesamos statybu patirties tai tik skaitineju jusu patirti ax.gif
Kai pasisaket kad nepatartina virtuveje det parketo tai taip nusiminiau verysad.gif Negaliu zinokit pakest plyteliu. Bet ka darysi. Cia kazkas buvo idejes plyteles parketo imitacijos tai gal pavyktu priderint prie realaus parketo nes pas mus bus bendra erdve virtuves ir valgomojo g.gif O kazin laminatas irgi taip pat nusidrozia?
Jei but imanoma ir vonioje nedeciau plyteliu rolleyes.gif Radau medi tinkama voniai bet bijau ir skambint del kainos nes itariu kad irgi nelabai patiks unsure.gif
Atsakyti
Na, mielosios Valentinos ir mielieji Valentinai, sveikinu su svente wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Nepamirskit saugumo priemoniu laiku ir tinkamoj vietoj naudoti... lotuliukas.gif

Beje, tokiu greiciu temos eina i pabaiga, turiu pasiulyma, kai atiderinesit naujas, rasyti kelintas temos numeris, ir jei yra galimybe i pirma naujos temos zinute senuju nuorodas sudet... O tai greit nebeturesit kaip beuzvadint, zvaigzduciu pritruksit mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl albumo, išsiunčiau slapuką Henrietai75, nes jai priklausė, tik anksčiau neradau jos "adreso". Iš sąrašo dar liko karolag, kuriai priklauso slapukas, jeigu parašys man, tada išsiusiu irgi. Visiems kitiems tik balsavimu.
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2011 02 14, 10:27)
Kai pasisaket kad nepatartina virtuveje det parketo tai taip nusiminiau  verysad.gif Negaliu zinokit pakest plyteliu. Bet ka darysi. Cia kazkas buvo idejes plyteles parketo imitacijos tai gal pavyktu priderint prie realaus parketo nes pas mus bus bendra erdve virtuves ir valgomojo g.gif O kazin laminatas irgi taip pat nusidrozia?

Man irgi nepatinka plytelės drinks_cheers.gif Laminatą turėjau bute, tikrai nenusidrožė, bet dėl parketo abejoju, labai jautrus jis, jau pastebėjau, po permastymo, nebedėsiu parketo, žadu lieti grindis, patiesiu kilimą, kad šilčiau būtų, bet parketo nebedėsiu, kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 14, 09:29)
Na, mielosios Valentinos ir mielieji Valentinai, sveikinu su  svente wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Nepamirskit saugumo priemoniu laiku ir tinkamoj vietoj naudoti... lotuliukas.gif
Beje, tokiu greiciu temos eina i pabaiga, turiu pasiulyma, kai atiderinesit naujas, rasyti kelintas temos numeris, ir jei yra galimybe i pirma naujos temos zinute senuju nuorodas sudet... O tai greit nebeturesit kaip beuzvadint, zvaigzduciu pritruksit  mirksiukas.gif

kad turbut neimanoma atkapstyt kelintas temos numeris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 02 13, 21:10)
Ech..ir man reiketu..musu mopsas jau pradejo sertis  doh.gif

miele skelbia, kas turi siurblį, specialiai skirtą gyvūnų plaukams surinkti.
Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 14, 03:05)
Dabar bus proga pafotkinti namus ir įdėti keletą foto į albiumą  bigsmile.gif

labai laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 13, 23:08)
Ir baikit  bigsmile.gif jus ta mano zidini peikt  thumbup.gif , mes tokio norejom, mums jis patinka, ten prie ausies pagal projekta lentynele turi but, bet cia ateity, as nelabai noriu, dulkems rinkt,  kiekvienam savo patinka  rolleyes.gif

V iskas cia gerai wink.gif svarbu jums patinka smile.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 14, 10:29)
Na, mielosios Valentinos ir mielieji Valentinai, sveikinu su  svente wub.gif  Nepamirskit saugumo priemoniu laiku ir tinkamoj vietoj naudoti... lotuliukas.gif
Beje, tokiu greiciu temos eina i pabaiga, turiu pasiulyma, kai atiderinesit naujas, rasyti kelintas temos numeris, ir jei yra galimybe i pirma naujos temos zinute senuju nuorodas sudet... O tai greit nebeturesit kaip beuzvadint, zvaigzduciu pritruksit  mirksiukas.gif

Jus taip pat wub.gif
Va ir as norejau duoti sitoki pasiulyma, kad temas numeruoti reikia, ir kad naujos temos pradzioje deti senos temos nuoroda. O numeruoti galima pradeti nuo sitos temos wink.gif Nes pvz as seniau buvau prisijungusi, tai noriu perskaityti o radau berods tris temas tik : (

QUOTE(aulina @ 2011 02 14, 10:51)
miele skelbia, kas turi siurblį, specialiai skirtą gyvūnų plaukams surinkti.

g.gif Kazkas idomaus...
Na ka, grizau tai dbr neatstosiu , mielosios biggrin.gif
Vat dbr ikelsiu pirmo auksto plana, ir prasysiu patarimu g.gif
user posted image
Dbr taip, pirmas aukstas musu, cia kur parasyta virtuve holiukas, tai virtuve bus desiniajame virsutiniame kampe, ir bus atvira.Daugiau kazka paaiskinti sunku, bet tikiuosi per sia savaite gauti archikadu padarytus brezinukus kaip kas turetu buti, tada jau bus aiskiau ir man ir jums.
Dbr viskas kaip ir aisku cia mums, tik klausimas, kokia sienu apdaila rinktis virtuves -holo teritorijai g.gif doh.gif Nes cia "virs gyvenimas" visa diena...Tapetu nenoriu, dazyte nenoriu, galvoju apie tinka dekoratyvini ar koks ten, maciau moki-vezi stendai stovi su papaisytais tais tinkais, tai labai neblogai atrodo gal..bet baido mintis kad jis grubletas, vaikai uzsigauti gali..
Kas kokiu pasiulymu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 14 vasario 2011 - 10:22
Senos temos yra ištrinamos, deja paliekamos tik kelios paskutinės, dabar gal kokia 40-50 tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 14, 11:10)
Senos temos yra ištrinamos, deja paliekamos tik kelios paskutinės, dabar gal kokia 40-50 tema  ax.gif

g.gif Na tada bent numeruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Agnestar, man iskart didelis ne tai bendrai viruvei - holui schmoll.gif manau turetu svetaine but arciau iejimo, o ne virtuve... cia tik mano nuomone, bet tikrai virtuve prie iejimo nea 4u.gif

Arba pastatyt siena, kad butu atskiras holas... bet velgi iejimas i svetaine per virtuve schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 14 vasario 2011 - 10:16
QUOTE(jova @ 2011 02 14, 11:15)
Agnestar, man iskart didelis ne tai bendrai viruvei - holui schmoll.gif manau turetu svetaine but arciau iejimo, o ne virtuve... cia tik mano nuomone, bet tikrai virtuve prie iejimo nea 4u.gif

Arba pastatyt siena, kad butu atskiras holas...  bet velgi iejimas i svetaine per virtuve schmoll.gif

Atvirksciai as cia parasiau doh.gif kaip ir sakiau, virtuve bus desiniajame virsutiniame kampe, ten esancios durys uzsimuris .
Atsakyti