Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone terasoje

QUOTE(zaika @ 2011 02 26, 22:46)
Jetus, net pagooglinau, kas tas degu.  lotuliukas.gif  doh.gif
Bet koookios salotos!  wub.gif
O tai svogunai jau paseti? Jauciu reikia ir man bandyti.  g.gif

Taip, vakar pasėjau laiškinių svogūnų. Pastačiau pas dukrytę kambarį ant palangės, ten labai saulėta nuo pat ryto, turėtų tikrai jau sudygti, šilumos pakanka, o ir saulės spindulių iki pietų užtektinai. thumbup.gif
Atsakyti
pas mane žemuogių vazonėlyje VIENAS daigelis stiebiasi lotuliukas.gif thumbup.gif tik neaišku, ar tai žemuogė, ar kokia piktžolė gyvenusi žemių mišinyje tongue.gif na bet nors kažkas dygsta, reiškia yra vilties biggrin.gif
Atsakyti
Pipirai kiša galvas thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Dar iš parduotuvinės saldžiosios paprikos sėklų iškrapščiau, įdomu, ar sudygs g.gif
Ir česnaką pasodinau biggrin.gif žodžiu, balkoninės daržininkystės sezonas įsisiūbuoja!
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 02 27, 15:25)
Pipirai kiša galvas  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Dar iš parduotuvinės saldžiosios paprikos sėklų iškrapščiau, įdomu, ar sudygs  g.gif
Ir česnaką pasodinau biggrin.gif žodžiu, balkoninės daržininkystės sezonas įsisiūbuoja!

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
parašysiu savo patirtį su tabletėm. iš esmės man idėja labai patiko. taigi į tabletes sėjau tos pačios rūšies bazilikus, tą pačią dieną, kaip ir į žemes. tai tabletėje auga silptai, stypsta, ir kolei kas tik du pirminiai lapeliai. žemėje, suberta krūva vienas ant kito, visai beveik nestypsta ir jau auginasi po antrą lapelį.

pomidorai tabletėse geibsta. nudengiu, ir per dieną, kai nudengta - fffffff ir nulinksta. jei uždengta - gerai, dar teikiasi pakilt.

suprantu, kad man tie pomidorų daigai "išlepę" ar kaip čia pasakius...

kažką aš čia ne taip darau, nieko nesuprantu. ir ne per drėgnos ir ne per sausos tos tabletės...
Atsakyti
Sveikos,

na ka jungiuos ir as i jusu bureli, pirmus metus ir as bandysiu uzsiimti balkonininkyste wink.gif 4u.gif

susirasiau pamidoriuku pavadinimus pagrindinius dar planuoju pasiseti krapeliu petrazoliu ir svogunu pasodint. Turiu du balkonus abu rytinej pusej, vienas istiklintas kitas ne, taigi noriu paklaust, o pamidoriukai gali augti abiejuose balkonuose ar jiems geriau pvz istiklintam?? g.gif

o taip pat noriu dar paklaust kokia zeme perkat, kokios imones, daigams??? nes as kazkaip bebijau ir pirkt, nes pries pora metu buvau Jukneviciaus firmos nusipirkus gelems zeme tai man musiuku kazkokiu priveise ji doh.gif
Atsakyti
Sveikos, balkonininkės 4u.gif Prašausi jūsų kompanijon, aš ir šiemet jau visa nusenau, užsimaniau daržo balkone. biggrin.gif Jaučiu, nieko gero nesigaus, ale turėsiu veiklos mirksiukas.gif Nusipirkau dvi pomidorų veisles- Balkonstar ir kažkokius Tumbing Tom Yellov(svyrantys,geltoni, mažiukai), dar kažkokias paprikas. Dabar jau baigia viskas sudygti tam mini šiltnamy. Bijau tik,kad neišbėgtų labai ,nes tos šviesos ne per daugiausiai. Dienai dangtš atidarau, nakčiai uždarau. Kada jau reikia juos į didesnę žemę kišti, kai išleis du tikrus lapelius, ar kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikėta: 27 vasario 2011 - 18:21
Dar klausimas, kuris temoj jau buvo, bet niekas taip ir neatsakė: kokio dydžio vazonus pirkti balkoniniams pomidorams? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renamambu @ 2011 02 27, 00:57)
Ohoooo koks grozis  thumbup.gif  Pas mane su salotomis fiasko sad.gif Kokia zeme naudoji?

Kolektyvinio sodo smeliuka. Ten kitokios nera.Niekuo netresiau. Smeliukas truputi kompostinis.
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 02 27, 20:18)
Dar klausimas, kuris temoj jau buvo, bet niekas taip ir neatsakė: kokio dydžio vazonus pirkti balkoniniams pomidorams? bigsmile.gif

5ltr, 7ltr, 10ltr, 12ltr, 15ltr, 20ltr. Pasirinkti vistiek teks pačiai. Kaip ir nereikalingas ir šis atsakymas buvo smile.gif
Atsakyti
Nesupratau. Juk kurios auginot, turit patirties, tai jau žinot, kokio dydžio rekės.Kur 5, tai ne 20 litrų. Ar aš kažką netaktiškai paklausiau?
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 02 27, 20:56)
Nesupratau. Juk kurios auginot, turit patirties, tai jau žinot, kokio  dydžio rekės.Kur 5, tai ne 20 litrų. Ar aš kažką  netaktiškai paklausiau?

nėra tokios veislės balkoniniai, yra tik tokie, kurie galėtų augti balkone. Taigi, balkone gali augti nuo pačio mažiausio iki vidutinio, talpos skirtingos reikalingos wink.gif Ar dabar aiškiau?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 vasario 2011 - 21:07