Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone terasoje

QUOTE(Netikėta @ 2011 02 27, 21:18)
Dar klausimas, kuris temoj jau buvo, bet niekas taip ir neatsakė: kokio dydžio vazonus pirkti balkoniniams pomidorams? bigsmile.gif

Aš patirties pomidorų auginime neturiu, šiais metais bandysiu pirmąkart. Ant mano Cherry Falls (svyrančių pom., auginamų vazonuose, veislė) pakelio nurodyta, kad vazono diametras - min. 35 cm... g.gif sakyčiau labai didelis... Turbūt sodinsiu į kiek mažesnį.
Atsakyti
Va čia tai grožis balkoninio sodo blink.gif blink.gif wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Merginos, kokia pomidorų veislė daugiausiai derliaus duos, pasidalinkit patirtim, kai pamačiau šį grožį, velniop tuos balandžius, noooooriu ir aš tokių vazų su tokiu grožiu ir derlium bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū. Aš net neradau didesnių pirkti,kaip 30 cm skersmens. Irgi tuos pirksiu turbūt.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2011 02 27, 22:16)
Aš patirties pomidorų auginime neturiu, šiais metais bandysiu pirmąkart. Ant mano Cherry Falls (svyrančių pom., auginamų vazonuose, veislė) pakelio nurodyta, kad vazono diametras - min. 35 cm...  g.gif sakyčiau labai didelis... Turbūt sodinsiu į kiek mažesnį.

Svyrantys pomidorai deja skursta mažuose vazonuose doh.gif Bet aš irgi neturiu diedesnių nei 30cm skersmens, bet mačiau mximoj 35-40cm skersmens vazonų - gal reiks nusipirkt ax.gif

Beje, mažuosius, tokius kaip Vilma, Balconi red, Balkostar, Balkonzauber auginau apytiksliai 3ltr vazonuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 28 vasario 2011 - 08:29
Aš pomidorams plastikinius kibiriukus nuo dažų vartosiu blush-anim-cl.gif 7, 10 l. Auginau vazonuose - tai gerai jai po 1 pomidorčiką man atnešdavo. Nusprendžiau duoti jiems šiek tiek erdvės ir pasižiūrėti kas bus.
Atsakyti
Truputį paspalvinsiu wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 28 vasario 2011 - 09:57
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 28, 09:56)
Truputį paspalvinsiu wink.gif

cia kaip suprantu bazilikas ir svoguno laiskai, o ka tu ten ant zemes uzbarscius g.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2011 02 28, 11:03)
cia kaip suprantu bazilikas ir svoguno laiskai, o ka tu ten ant zemes uzbarscius g.gif

Aš ne Gaudvilė, bet parašysiu - vermikulitą... ašį ir į žemes jį maišau ir ant viršaus pilu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 28 vasario 2011 - 10:09
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 28, 10:09)
Aš ne Gaudvilė, bet parašysiu - vermikulitą... ašį ir į žemes jį maišau ir ant viršaus pilu cool.gif

ojei, kas cia toks blink.gif kadangi as savamoksle balkonininke, tai nieko panasaus nesu girdejusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 28, 10:09)

O ką jis duoda, trąšos čia kokios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 28, 09:27)
Beje, mažuosius, tokius kaip Vilma, Balconi red, Balkostar, Balkonzauber auginau apytiksliai 3ltr vazonuose ax.gif

Cia jie po viena augo? blink.gif
As tai tokios prabangos neleidau.. Auginau po kokius 7-8 didesniuose vazonuose ( gal 10 litru g.gif ). Sakyciau puikiai jie ten jautesi. Bent derlius tai tikrai geras buvo. Ir siais metais taip galvojau daryt. Nes neturiu tiek vietos ir vazonu visiems.. Mamai jau susodinau ( tikiuosi nereiks nei persodint - gal derlius anksciau bus), o savo dar tik pasejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polfast: 28 vasario 2011 - 10:13
QUOTE(polfast @ 2011 02 28, 11:12)
Cia jie po viena augo?  blink.gif
As tai tokios prabangos neleidau.. Auginau po kokius 7-8 didesniuose vazonuose ( gal 10 litru  g.gif ). Sakyciau puikiai jie ten jautesi. Bent derlius tai tikrai geras buvo. Ir siais metais taip galvojau daryt. Nes neturiu tiek vietos ir vazonu visiems.. Mamai jau susodinau ( tikiuosi nereiks nei persodint - gal derlius anksciau bus), o savo dar tik pasejau.

Tai čia gal koks lovelis? g.gif neįsivaizduoju kaip sukišt į paprastą vazoną 7 daigus g.gif
Gal foto turi kaip jie jautėsi rudeniop? ax.gif
Atsakyti