Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone terasoje

QUOTE(bugagašenka @ 2011 02 16, 11:45)
sveikos ir aš jungiuosi į jūsų balkoninį ūkininkavimo būrelį  biggrin.gif
vakar kaip tik nusipirkau geltonųjų baklažanų, o vakare paskaičiau, kad jie nieko verti  lotuliukas.gif pasidžiaugiau tuo, kad vat vieną vazoniką sutaupysiu ir vienu pomidoru daugiau galėsiu augint  bigsmile.gif

Patinka man zmones bet kokioj situacijoj iszvelgiantys geri 4u.gif Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar šiandien pasėjau po keturis pomidoriukus, liko dar po tris ar daugiau sėklų, tai ir vėliau sėsiu.
taip pat bazilikų ir pipirnių.

Eisiu dar sėti biggrin.gif ach, kaip smagu!
Atsakyti
O yra, kas jau ir RAF'ą pasisėję laukia sudygstant cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 14, 16:47)
Sėsiu rytoj dalį salotų, špinatų ir dar kažkokios žolės. Tiesiai į lovelį ir bijau, kad niekas neišdygs, nes at palangės šalta... bet bandysiu, nes nu man širdį skauda pirkt rukola, kai 100g apie 4 lt kainuoja, kai žinau, kad ji gan lengvai auga

pasmulkinkit (t.y. papasakokit smulkiau) kaip į ką sėjat rucolą 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 16, 12:40)
O yra, kas jau ir RAF'ą pasisėję laukia sudygstant  cool.gif  lotuliukas.gif

khe khe biggrin.gif aš mamai nupirkau juodųjų. black cherry ir black russian. aš manau, kad jie bus fanktastiško skonio. nes berašant seilė tįsta. tik mama tai aišku nesėja dar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 16 vasario 2011 - 14:13
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 16, 13:40)
O yra, kas jau ir RAF'ą pasisėję laukia sudygstant  cool.gif  lotuliukas.gif

nesėjau dar... nemanau, kad pats tinkamiausias vazone augint... Vešiu tėvams sėklas... Nors kirba mintis, kad gal visgi pasėt dabar cool.gif ir jeigu išdygs, gal pasilikt vieną sau cool.gif

O tu jau pasėjai? g.gif

partizane - jeigu dar kartą kreipsies į mane jūs - ignoruosiu žinutę cool.gif
Nesėjau visgi... Pasėjau burokėlių, kopūstų ir kitokių nesamonių - pamasčiau, kad net ir išbėgę bus tvirtesni, o skonis į salotas dėt man patinka ax.gif

O šiaip sėjau pernai paprastai į vaonėlį, išdygusias ir paaugusias išpikavau į lovelį... Sėjau kambaryj ,bet anksti į balkoną išnešiau...

beje, pastebėjau pernai, kad špinatai šilumoj nedygsta visai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 vasario 2011 - 14:33
supratau. dėl visko pioneer.gif biggrin.gif 4u.gif
pikiuot salotą ax.gif gal tingėsiu, nu pažiesim, sėklų vistiek neturiu...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 16, 14:32)
nesėjau dar... nemanau, kad pats tinkamiausias vazone augint... Vešiu tėvams sėklas... Nors kirba mintis, kad gal visgi pasėt dabar cool.gif ir jeigu išdygs, gal pasilikt vieną sau cool.gif

O tu jau pasėjai? g.gif

jep, pasėjau. Reikia gi patikrint, dygsta sėklos iš keistų, parduotuvinių pomidorų ar nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 16, 15:32)
nesėjau dar... Nors kirba mintis, kad gal visgi pasėt dabar cool.gif ir jeigu išdygs, gal pasilikt vieną sau cool.gif

partizane - jeigu dar kartą kreipsies į mane jūs - ignoruosiu žinutę cool.gif

Gali bent pabandyt, nepatiks gigantą augint - mamai nuveši smile.gif

Gal tu panaši į Staliną, jei Partizanė taip kreipiasi.... g.gif
Atsakyti
Prisiruosiau siandien paseti keleta kajeno pipiru bei Venus pomidoriuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 16, 18:57)
jep, pasėjau. Reikia gi patikrint, dygsta sėklos iš keistų, parduotuvinių pomidorų ar nea  biggrin.gif

čia iš tų, kur IKI buvo po dvidešimt už kg? ar iš kur užusieny pirktų? g.gif

kątik su dukra draugiškai pasėjome daigykloj didelėj prieskoninių žolelių, gausiai taip, kad šviežias nuvalgytume, ne pikiavimui ir ne auginimui skirtas biggrin.gif niam niam biggrin.gif
sėjau ir mairūną tame tarpe. ant pakelio parašyta, kad dygta prie +18, tai suprask prie +30 šiltnamy negygs? g.gif na, nedygs tai nedygs, gyveni ir mokais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 16 vasario 2011 - 20:02
QUOTE(Partizanė @ 2011 02 16, 20:00)
čia iš tų, kur IKI buvo po dvidešimt už kg? ar iš kur užusieny pirktų?  g.gif

čia Maximoj pirkti, kur ~14Lt/kg. Ant etiketės kilmės šalis Ispanija buvo nurodyta.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų smagų būrelį smile.gif Aš tai jau sėkmingai paaugusias pipirnes nuo palangės šienauju, dedu į salotas ir kur tik papuola thumbup.gif Dar pabandžiau lapinių ridikų auginti, tai tikrai skanūs užaugo. Tik vat sudygo ne visi, kažkaip daugiau tų lapelių tikėjausi g.gif Ar bandėt kas nors dar juos auginti?
Atsakyti