Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, verti žiūrėti vis iš naujo

QUOTE(*Hrista* @ 2012 04 01, 23:39)
Aš esu Semas. Praverkiau visą filmą pasikūkčiodama, labai nuostabus filmas, jausmingas. wub.gif

Kad ir kaip stengiausi tvardyt ašaras-nepavyko cray.gif Nuostabus filmas wub.gif
Atsakyti
Ka tik eilini karta pasiziurejau "Pride and prejudice"
http://www.imdb.com/title/tt0414387/
Na pasakiskai grazus filmas wub.gif tiek pastatymas, tiek aktoriai....muzika wub.gif ... taip gera gera ir sviesu palieka toki filma perziurejus wub.gif
Atsakyti
Mano mylimiausias filmas kurį mačiau jau na tikrai kokį 30 kartų Titanikas, ir jau būtinai planuoju nueiti į 3D jo versiją bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Gal jau buvo minėtas: vienas mano mėgstamiausių filmų - "Trumeno šou". Dabar kaip tik rodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2012 04 02, 00:39)
Aš esu Semas. Praverkiau visą filmą pasikūkčiodama, labai nuostabus filmas, jausmingas. wub.gif

dekui Jums, vakar paskaiciau posta ir paziurejau filma... labai labai geras, senokai taip verkiau...Aktoriaus Seano Penno vaidyba nepakartojama, labai itaigi, prikaustanti, jausminga. Visiems rekomenduoju:)
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2012 04 15, 18:25)
dekui Jums, vakar paskaiciau posta ir paziurejau filma... labai labai geras, senokai taip verkiau...Aktoriaus Seano Penno vaidyba nepakartojama, labai itaigi, prikaustanti, jausminga. Visiems rekomenduoju:)

Ten kartu ir toji mergaite, Dacota Funning, super vaidina thumbup.gif Ne be reikalo ji ir kituose filmuose pasirodo.
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 04 02, 19:38)
Kad ir kaip stengiausi tvardyt ašaras-nepavyko cray.gif Nuostabus filmas wub.gif

Ilgą laiką gyvenau šiuo filmu, vis prisimindavau ir prisimindavau, vėl priminėte wub.gif Labai labai patiko, išsiverkiau irgi gerai smile.gif
Atsakyti
[quote=sann,2012 03 13, 17:44]
[quote=gerda85,2012 01 18, 15:17]
Ярик (2007 m.) drama, paremta tikrais faktais, kiek ziuriu tiek verkiu verysad.gif
Vakar žiūrėjau šį filmą, tai vis dar negaliu atsigauti, silpnų nervų žmonėms šio filmo nerekomenduočiau.
[/quote]
Pritariu. Bet si filma verta paziureti, jis parodo siaubinga realybe, kokios mes nematome ir neisivaizduojame. As po sio filmo vaiko i kiema bijojau isleisti viena.
Atsakyti
naujas, bet - superinis thumbup.gif CONTRABAND 4u.gif
Atsakyti
Kuzdesiu sala , su netiketa pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evey @ 2012 04 01, 14:19)
"Intouchables" paliko didelį įspūdį. Nenorėjau kad baigtųsi, ir muzikinis takelis superinis.  wub.gif

100% pritariu ir dėl filmo ir dėl takelio smile.gif pats aukščiausias balas šiam filmui smile.gif)

Dar man labai patiko "Pan's Labyrinth". Nevaikiška pasaka, kuri palietė minčių ir jausmų kerteles smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo mėgstamiausiais: Saldus lapkritis (Sweet November), Geri metai (A Good Year), Medisono grafystės tiltai (The Bridges of Madison County), Valgyk melskis mylėk (Eat pray love). Šituos filmus galėčiau žiūrėt ir žiūrėt ir žiūrėt wub.gif
Atsakyti