Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, verti žiūrėti vis iš naujo

Medisono grafystės tiltai (The Bridges of Madison County)

Man jis taip pat ilgam įstrigęs wub.gif
O dabar jau n-tąjį kartą žiūriu "Skrydis virš gegutės lizdo". Fantastiškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O'Hara: 20 gegužės 2012 - 19:24
Šiuos filmus galiu žiūrėti vėl ir vėl:
The Notebook wub.gif
The Others
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 05 18, 11:20)
myliu si filma labai  wub.gif

kur galima ji paziureti? rolleyes.gif
pageidautina lietuviu kalba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evey @ 2012 04 01, 15:19)
"Intouchables" paliko didelį įspūdį. Nenorėjau kad baigtųsi, ir muzikinis takelis superinis.  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=sann,2012 03 13, 17:44]
[quote=gerda85,2012 01 18, 15:17]
Ярик (2007 m.) drama, paremta tikrais faktais, kiek ziuriu tiek verkiu verysad.gif
Vakar žiūrėjau šį filmą, tai vis dar negaliu atsigauti, silpnų nervų žmonėms šio filmo nerekomenduočiau.
[/quote]
As nesuprantu rusiskai verysad.gif , gal yra isverstas sis filmas???
Papildyta:
Paziurejau "Popiežė Joana" wub.gif ...Galvojau bus labai nuobodu, bet filmas laaabai patiko, vertas dėmesio.
Atsakyti
[quote=sann,2012 03 13, 17:44]
[quote=gerda85,2012 01 18, 15:17]
Ярик (2007 m.) drama, paremta tikrais faktais, kiek ziuriu tiek verkiu verysad.gif

[/quote]
Pasižiūrėjau ir aš šitą filmą, verkiau nuo dūšios...
Atsakyti
QUOTE(DaivaJ @ 2012 05 05, 10:38)
Pasidalinsiu ir aš savo mėgstamiausiais: Saldus lapkritis (Sweet November), Geri metai (A Good Year), Medisono grafystės tiltai (The Bridges of Madison County), Valgyk melskis mylėk (Eat pray love). Šituos filmus galėčiau žiūrėt ir žiūrėt ir žiūrėt wub.gif

Verkiau.... dabar jau kelintasyk isitikinau kad net ir 1995 metu filmas gali buti geras, Meryl Streep man visada buvo verta susizavejimo, ir nors Clintas ne itin patrauklus kaip vyras visgi filmo verte nuo to nenukentejo smile.gif
Atsakyti
"Geri metai" man irgi vienas is nenusibostanciu filmu.
Mano sarasiukas: Krikstatevio trilogija wub.gif kazkas tokio, nemanau, kad butu galima pakartoti tokia nuotaika, kokia yra kuriama sitame filme. "Purpurines upes" taip prikausto prie ekrano, filmas skirtas ne vien ziureti ir pamirsti, jis vercia galvoti ir kurti istorija galvoja lyg skaitytum knyga, "Troja", "Gladiatorius", nemanau, kad reikia komentuoti - epai uzgniauziantys kvapa, pasiekiantys sirdi, po kuriu dar sunku apie ka nors kita galvoti. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
O kur galima pažiūrėt JARIK filmą ar parsisiųst? O ką jo pavadinimas reiškia?
Atsakyti
Jau pažiūrėjau Jariką. O kur galima pažiūrėt AŠ ESU SEMAS?
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 12 27, 11:29)
Šiaip niekad neturėjau tokio filmo, kuris būtų ant tiek sukrečiantis, kad būčiau verkus per visą filmą, praktiškai nuo pradžios iki pat galo..  Tačiau parodė prieš Kalėdas per televizorių "Palikti vandenyne 2: Dreifas" - "Open Water 2: Adrift"
Nemoku apsakyt kaip sukrėtė, privertė pamąstyt apie brangiausius žmones, ir dar ilgai užmigti po to filmo negalėjau - verkiau verkiau..  blink.gif
Superinis filmas!  thumbup.gif

o kur galima lietuviškai šį filmą pažiūrėt, per ŽIUREK.LT rodo angliškai. Dėkui
Atsakyti
Šie filmai gal jau buvo paminėti, bet čia mano nuomonė smile.gif

The Illusionist ir The Prestige- tokio tipo filmai mane tiesiog užburia, kad ir kiek žiūrėčiau, nepabostų

kaip fantastikos gerbėjai- Avatar, The Lord of the Rings, Waterworld. Efektai mane stulbina iki šiol

Iš šiek tiek rimtesnių filmų, Memoirs of a geisha, The sleepers, Braveheart, Fight club, Awake, bei kaip mačiau kažkas minėjo, Intouchables (kartu ir rimtas, ir juokingas)

taigi, jei kas nors nematę, patariu smile.gif
Atsakyti