Įkraunama...
Įkraunama...

Mėlynės

Vis tik patarciau "traumeel" nusipirkt, tikrai melynes greiciau gydo.
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 10 14, 15:08)
Vis tik patarciau "traumeel" nusipirkt, tikrai melynes greiciau gydo.

jau tiek išleidau pinigų ant tų tepalų doh.gif
na bet jei parašysit,kad iki rytojaus traumelas mėlynę nors kiek apmažins,tynimą nuims,tai ir tą nusipirksiu,bet galvoju ar verta. dabar darau taip,kad pusvalandį tepu 3 skirtingais tepalais lotion 1000,po pusvalandžio heparoid lečiva,dar po pusval. su arnikos tiktūra.
jei niekur svarbiai vykti nereikėtų tai bala nematė nieko tokio nedaryčiau,nes ne didelė čia bėda,nėra čia taip jau baisiai,bet atrodo negražiai ir neestetiškai,todėl jei nesutvarkysiu akies,rytoj niekur negalėsiu vykti mad.gif daug planų sugrius
ir dėl visko kaltinu šilumos tinklus,kad šildymo dar nepaleido,būtume visi savo lovose miegoję ir nieko panašaus nebūtų atsitikę.
reiks į teismą paduot,kol dar yra ką parodyt laugh.gif :lol
:
Atsakyti
Na tikrai uzjauciu del traumos sad.gif Kad melyne visai dingtu per nakti ,taip nebuna,bet jei jau siandien tamseja,tai rytoj gali buti sviesesne-geltonesne ar zalesne(jei paguodziau wink.gif )Del tepalu-is praktikos galiu pasakyti,kad ko gero geriausias Lioton 1000,o tas heparoid leciva tas pats biesas,tik heparino jame maziau.I traumeelo sudeti ieina ta pati arnika.Tad kai tik netingi pamasazuok voka su Liotonu.
Ir be visokiu ten pudru,savaime aisku,neteks issisukti.Sekmes gydantis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostra: 14 spalio 2004 - 17:39
Pati geriausia priemone nuo melyniu yra Gepagel tepalas. Jei patepi is karto sumusta vieta, melyne beveik neatsiranda. Bet ir po to jis labai liuks padeda. Gal panasus veikimas kai Traumel, bet pas mus vaistineleje Gepagelis thumbup.gif
Atsakyti
Tepalo jokio neturiu o kai mergaite susimusa iskarto griebiu bulve nulupu ir pjaunu riekutemis ir dedu thumbup.gif istraukia karsty ir melyniu nebuna , ir prie akies buvo susimusus ir kakta trenkesi i lova melyniu tikrai jokiu nebuvo po bulves kompresu,bet reik iskart det tikrai nenusivyliau cia ateicei kas namie neturi tepaliuko wink.gif
Atsakyti
va kaip gerai yra forumas.. išliekamoji vertė yra..
pas mane mėlynės išliko jau antrą mėnesį.. mačiau medeina lyg vaikščiojanti enciklopedija, gal žino kokių patarimų kaip trombocitų kiekį kraujyje padidint? aišku, man sveikatos problemos, bet naudosiu arniką.. ir kitus jūsų patartus.. lioton turbūt daugeliu atveju tinka.. g.gif g.gif
Atsakyti
Tai va pasirodo tai jau problema- negaliu segėti biggrin.gif trumpo sijono- baisios kojos- nusėtos mėlynėmis cry.gif - gal trūksta kokių vitaminų (maitinu truputi kūdikį plaukuotą biggrin.gif ). Šiaip galvotum kad kokia viena kita atsiranda per neatsargumą bet čia jų daugybė blink.gif Labai būčiau dėkinga jei kas patartų kokį dalykėlį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2005 07 29, 23:08)
Tai va pasirodo tai jau problema- negaliu segėti biggrin.gif trumpo sijono- baisios kojos- nusėtos mėlynėmis cry.gif - gal trūksta kokių vitaminų (maitinu truputi kūdikį plaukuotą biggrin.gif ). Šiaip galvotum kad kokia viena kita atsiranda per neatsargumą bet čia jų daugybė blink.gif Labai būčiau dėkinga jei kas patartų kokį dalykėlį. 4u.gif

AŠ gedavau vaistukus ASKORUTIN vadinasi, atrodo taip blush2.gif , man padėdavo, tik man mėlynės atsirasdavo, tik vos paspaudus ranką ar koją. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DAUKVILE @ 2005 07 30, 00:41)
AŠ gedavau vaistukus ASKORUTIN vadinasi, atrodo taip  blush2.gif , man padėdavo, tik man mėlynės atsirasdavo, tik vos paspaudus ranką ar koją. doh.gif

Na man tai irgi taip- juk jos is dangaus nenukrenta biggrin.gif - bet uztenka mazo prisilietimo ir viskas- mėlynė garantuota. Aciu uz patarimą DAUKVILE 4u.gif - ryt jau čiuošiu į vaistinę 4u.gif Bet visgi kaži kokių vitaminų trūksta g.gif Ir ar kiek ilgai reikia gerti tuos vaistukus? Ar po to vėl kartojasi tokie nemalonūs dalykai?
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2005 07 30, 00:47)
Na man tai irgi taip- juk jos is dangaus nenukrenta biggrin.gif - bet uztenka mazo prisilietimo ir viskas- mėlynė garantuota. Aciu uz patarimą DAUKVILE 4u.gif - ryt jau čiuošiu į vaistinę 4u.gif Bet visgi kaži kokių vitaminų trūksta g.gif Ir ar kiek ilgai reikia gerti tuos vaistukus? Ar po to vėl kartojasi tokie nemalonūs dalykai?

Gali ilgai tongue.gif Nes ten ne vaistai, o vitaminas C ir vitaminas P (rutinas)
Rutinas apsaugo kraujagyslių sieneles nuo trapumo ir pralaidumo; kartu su vitaminu C dalyvauja oksidacinėse-redukcinėse reakcijose ir padeda šiam kauptis pagrindinėse jo santalkose. Pagrindinė rutino funkcija - kraujavimo stabdymas.

Yra dar tokios tabletukes: Rutinoscorbin. Esme ju ta pati, tik kaina didesne 4u.gif
Atsakyti
Dėkui Will user posted image Ko paklausi-čia visada gausi biggrin.gif tongue.gif O tai jau ta problema pradėjo mane nervinti. pastebėjau, kad ir mamai dažnai tas pats. Reiks ir jai patarti. smile.gif

O kokiuose produktuose dar būna to stebūklingojo rutino- įką man atkreipt dėmesį?
Atsakyti
Jo randama: citrusiniuose vaisiuose, erškėtrožių, juodųjų serbentų, aronijos, šermukšnių uogose, arbatžolėse.
Bet tau reikia vartoti kartu su vitaminu C (askorbino rūgįtimi), jei nori, kad sumažėtų kapiliarų laidumas ir nebebūtų tiek mėlynių, taigi geriausia rinktis sukomponuotas tabletukes 4u.gif (askorbo rg. kaina- apie 2,5lt tongue.gif )
Atsakyti