Įkraunama...
Įkraunama...

Mėlynės

O kaip jau jį pagreitinsi? bigsmile.gif Bučiuotis reik išmokt hihihi.gif Arba pudruoka, arba slėpk po skarelėm
Atsakyti
Pudros jokios nepades, patikek biggrin.gif Siaip laikosi apie 2 savaites jei toks ryskesnis, o jei nelabai ryskus, tai apie savaite.
Atsakyti
tepaliuku nuo melyniu, sumusimu ir pan pasitepk. greit praeis...
pvz. Traumel
Atsakyti
maskuok, yra pirkti maskuokliu, kurie net melynes uzmaskuoja arba nesiok golfa cool.gif
Atsakyti
Nuo trinimo neturėtų greičiau praeit - čia juk tokia pat mėlynė, kaip ir visos kitos, nueik, Elenyte, į vaistinę, paprašyk kokio tepaliuko, kuris padeda greičiau mėlynes išnaikinti.
Nes "zasosas" (mes taip vadindavom) - čia tokia pat mėlynė, sukrešėjęs kraujas, nes kapiliarai sutrukinėjo. Tik priežastis malonesnė rolleyes.gif
Atsakyti
O man melynes atsirado kai eme krauja ant dveju rankiu verysad.gif
Netgi guzai atsirado unsure.gif Labai skauda, negaliu ranku sulenkti.
Ir dar melyne kur kateteri state doh.gif
O svogunams as alergiska tai trinti jais negaliu.
Atsakyti
nui mane ir nervina tuos melynes mad.gif ir taip greitai atsiranda doh.gif uztenka tik lengvai stukteleti!( o kai esu padraica,einu ir nieko nematau blink.gif ) tai be melyniu beveik niekad nebunu doh.gif ir jos taip ilgai gija!o ypac vasara jos nervina :verysad:NUI SVAGUNA ISBANDYSIU BUTINAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrineplastake: 11 kovo 2007 - 15:13
QUOTE(Nonna @ 2007 02 18, 18:14)
O man melynes atsirado kai eme krauja ant dveju rankiu  verysad.gif
Netgi guzai atsirado  unsure.gif Labai skauda, negaliu ranku sulenkti.
Ir dar melyne kur kateteri state  doh.gif
O svogunams as alergiska tai trinti jais negaliu.

sveiki,

aš praktiškai neatsimenu savo gyvenime tokio laikotarpio, kad netūrėčiau mėlynių. Kadangi esu labai judri, tai net ir einant miegoti sugebu į lovos kampą įsidaužti.
Esu ir adatos dūrių turėjusi į veną, ir skaudžių, po kurių mėlynė kelias savaites laikosi.Bent jau man tada padeda heparininis tepalas. Žymiai greičiau mėlynės išnyksta thumbup.gif
Atsakyti
vakar isitaciau melyne po akimi,gal galite patarti kaip ja panaikinti per viena diena?labai prasau padekite.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuxas @ 2007 04 06, 12:47)
vakar isitaciau melyne po akimi,gal galite patarti kaip ja panaikinti per viena diena?labai prasau padekite.... verysad.gif

Tik maskuojantys pieštukai ir pudra. Deja, nėra būdų mėlynei panaikint, galima tik paslėpt. Jei mėlynė jau vakarykščia, truputį pagreitins nykimą švelnus masažiukas ir pašildymas, bet, deja, ne per dieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 06 balandžio 2007 - 11:54
QUOTE(biologė @ 2007 04 06, 12:54)
Tik maskuojantys pieštukai ir pudra. Deja, nėra būdų mėlynei panaikint, galima tik paslėpt. Jei mėlynė jau vakarykščia, truputį pagreitins nykimą švelnus masažiukas ir pašildymas, bet, deja, ne per dieną...

gal kokiu liaudisku budu yra ja sumazinti?
Atsakyti
Gal čia ką rasit: http://www.sveikas.l...iai2.asp?id=453

Realiai tai nelabai kas padeda, nebent tepalai su heparinu, gal Lioton... vaistinėj turėtų žinot). Pati kažkada ėjau į egzaminą su siaubinga mėlyne paaky (išvakarėse šampano kamštis su visom vielom pataikė), tai įsivaizduoju, kaip "smagu" į veidrodį žiūrėt...
Atsakyti