Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 23, 16:03)
Aš Kaune. Vyras šeštadieniais Vilniuj būna ant Tauro kalno nuo 8 iki 11 val...  ax.gif

Oi, doh.gif matyt nepastebėjau, kad Kaunas parašyta.
Atsakyti
Labai laukiam seklyciu rolleyes.gif
Atsakyti
Jau gavau seklytes, aciu aaagnex wub.gif 4u.gif
Atsakyti
ai kaip faina,kažkas jau sės,....kaip nekantrauju...ir kažkaip bijau..o mano gėlytė kažkaip keistai tuos žiedus krauna,atrodo nieko iš jų nebus,kažkokie tušti tie žiedai... g.gif
Atsakyti
sveiki,
priglausčiau (t.y. pirmkčiau biggrin.gif ) kelias adeniumo sėklytes Kaune, arba siųsčiaus iš kitur, jei turit atliekamų parašykit į až. būsiu labai dėkinga 4u.gif užmačiau šią gražuolę ir užsimaniau aš doh.gif
ačiū iš anksto
Atsakyti
Apziurejau savo grozius- jau dygsta..nerealu thumbup.gif , o sejau 23d
Atsakyti
Aš ir jau turiu šias sėklytes thumbup.gif
Tik va, jos tokios keistos tai įdomu kaip jas reikia sodinti? bigsmile.gif mirkinot ar tiesiai į žemę sodinot? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 03 27, 15:49)
Aš ir jau turiu šias sėklytes  thumbup.gif
Tik va, jos tokios keistos tai įdomu kaip jas reikia sodinti?  bigsmile.gif  mirkinot ar tiesiai į žemę sodinot? smile.gif  ax.gif

peržiūrėkit temą, buvo labai gera nuoroda-filmukas nuo a iki z kaip sėti, galima mirkyt, žemėm neužpilt, uždengt stiklu ar maišeliu, tinka kaktusų substratas, rekomenduojama dar žvyriuko ar vermikulito įmaišyt. Buvo labai daug karų apie visa tai rašyta. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif

na vakar susejau savo armija seklyciu ziuresim kaip cia dygs rolleyes.gif

o tam lovely kur is penkiu tik viena po beveik 2 savaiciu sudygo ir laiedavau tik ja is stovejo vietoj tokia vos uodega iskisus tai as ja vakar jau nieko is jos nesitikedama perkeliau su saukstuku su zemem i vazoneli gerai prilieta uzmoviau maisuka ir palikau o siandien ziuriu kas vos ne trigubai per pera paaugo patiko jai matai dauk vandenuko rolleyes.gif

as seklyciu nemirkiau nes gal 15 rusiu p viena sekliuke tai kaip nesu maisus kiek bliuduku sustatyt doh.gif
Atsakyti
As irgi nemirkiau seklyciu, gerai paliejau zeme, sakyciau ,kad net per daug blush2.gif , tada sudejau seklytes ir uzdengiau. Beje, nerealius mini siltnamiukus nusipirkau JYSK parduotuvej, uz 2vnt 3,99LT.
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 03 27, 16:47)
As irgi nemirkiau seklyciu, gerai paliejau zeme, sakyciau ,kad net per daug  blush2.gif , tada sudejau seklytes ir uzdengiau. Beje, nerealius mini siltnamiukus nusipirkau JYSK parduotuvej, uz 2vnt 3,99LT.

Gal turi nuotraukėlę parodyti, nes labai jau reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 03 27, 17:32)
Gal turi nuotraukėlę parodyti, nes labai jau reikia smile.gif

Idedu jau panaudota:) jie yra supakuoti po du, berods zalia juostele popierine, jei akropolyje(Vilniuje) , tai kai ieini i parduotuve -pacioj pradioj po desine sudeti
user posted image user posted image
o cia siandien dar pasodinau, azartas pagavo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 27 kovo 2011 - 20:21