Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Reiks pažiūrėti šalia namų esančiame, gal bus. Nes su plėvele atsibodo žaisti:) Tai kiek iš viso augintinių turi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 03 27, 21:53)
Reiks pažiūrėti šalia namų esančiame, gal bus. Nes su plėvele atsibodo žaisti:) Tai kiek iš viso augintinių turi?smile.gif

Jei kalba apie adeniuma tai pasejau 3 rusiu po 12vnt, dar su viena mergaite pasimainiau rusim- bus daugiau, tik nezinau kiek sudygs.... o siaip pas mane kai palangiu i pietu puse nera , tai vargas...jau grindys per 3 plyteles i kambario giluma nuklotos augaliukais doh.gif
Atsakyti
Merginos kaip seti plumerijas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2011 03 28, 11:25)
Merginos kaip seti plumerijas?  blink.gif

Pasiskaitykit čia http://www.rojaussod...i...=129&t=3137
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2011 03 28, 14:24)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal turit kokios patirties su žemės pelijimu. Maniške gerokai palaistė smile.gif Tai pradėjo keletas sėklyčių indelių pelyti.
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 03 28, 21:57)
Gal turit kokios patirties su žemės pelijimu. Maniške gerokai palaistė smile.gif Tai pradėjo keletas sėklyčių indelių pelyti.

As purskiu......jei matai ,kad pradeda pelyti, nuimk visas pleveles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 28 kovo 2011 - 22:57
pradejo dygt mano seklytis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 03 29, 11:19)
pradejo dygt mano seklytis...  wub.gif

kada sodinot? nes mano 4 dienos jau bet gyvybes nerodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2011 03 29, 11:44)
kada sodinot? nes mano 4 dienos jau bet gyvybes nerodo  blink.gif

penktadieni...
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2011 03 29, 11:44)
kada sodinot? nes mano 4 dienos jau bet gyvybes nerodo  blink.gif

Dar palauk. Gali ir po savaites galvą iškišti smile.gif
Pasižiūrėjau, kad vienos rūšies anksčiau kitos vėliau sudygsta.
Atėjau su klausimu smile.gif Pasėjau vienas sėklytes į netinkamą žemę. Jos man jau sudygo. Ar mėginti perkelti atsargiai su nedideliu kiekiu apie šaknis į pritaikytą žemę?
Labai ilgai užtruko vermikulito paieškos blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka: 29 kovo 2011 - 12:57
ZUJKA as vos sudygusia viena seklyte su saukstu taip zu zemem pakeliau ir perkeliau atsargiai ir auga toliau rolleyes.gif

o man bajeris atsitiko sejau visas rusis po viena i atskirus vazoniukus rasiau veisles ant zymekliu o markeris buvo prasta ir ka po maisiukais sudreko ir ispaluke neliko pavadinimu doh.gif
Atsakyti