Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(janiku @ 2011 03 05, 13:49)
4u.gif Sveikos kepejeles. Žinau kad buvo rašyta apie sausus pieno miltelius., bet nerandu gal jūs pasakytumet kiek atitinka 1 valgomas šaukštas sausu pieno milteliu naturialam pienui. Mano duonkepės receptai visi su sausais pieno milteliais

atrodo nieks neatsak tongue.gif
vietoj vandens - pilk pieną smile.gif ir nereiks jokių pieno miltelių 4u.gif
Atsakyti
Vakar uzsiminkiau Borodino duona,laikiau visa nakti ant radiatoriaus ir nepakilo doh.gif Tai idejau miekiu ir perminkiau.Nesuprantu,kodel nekilo?Ir rauga dariau nauja,kuris puikiai burbuliavo,gal per jaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2011 03 06, 00:17)
atrodo nieks neatsak tongue.gif
vietoj vandens - pilk pieną smile.gif ir nereiks jokių pieno miltelių  4u.gif

Tik nesijuokit-pieno milteliu,tiek riebaus,tiek lieso buna pirkti veterinarinej vaistinej.
Atsakyti
Merginos, kur galima nusipirkti skaldytu grudu?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 03 05, 18:48)


Ačiū, reiks užlėkt ten wink.gif

Buvau užėjus į šį puslapį anksčiau, bet prie kontaktų nebuvo jokios nuorodos, kad tai parduotuvė būtų, tai, pamaniau, gal gamykla...

Beje, jei kam dar bus naudinga mano patirtis, tai vakar išbandžiau tokį eksperimentą: į duonos tešlą supyliau salyklą, kuris buvo pridėtas prie "Geros giros". Super thumbup.gif Dabar tik raugo beliks susirasti, ir duona bus skani skani. Nes kol kas ir šiaip labai gardi gavosi, bet, kaip supratau, raugas jai rūgštelę specifinę suteikia - manojoje joskaip tik ir pasigedau...
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 03 06, 18:15)
Ačiū, reiks užlėkt ten wink.gif

Buvau užėjus į šį puslapį anksčiau, bet prie kontaktų nebuvo jokios nuorodos, kad tai parduotuvė būtų, tai, pamaniau, gal gamykla...

Beje, jei kam dar bus naudinga mano patirtis, tai vakar išbandžiau tokį eksperimentą: į duonos tešlą supyliau salyklą, kuris buvo pridėtas prie "Geros giros". Super  thumbup.gif  Dabar tik raugo beliks susirasti, ir duona bus skani skani. Nes kol kas ir šiaip labai gardi gavosi, bet, kaip supratau, raugas jai rūgštelę specifinę suteikia - manojoje joskaip tik ir pasigedau...

ten ir yr gamykla
jei ieškot sauso raugo, tai geriau įdėkit citrinų rūgšties, tas pats, tik pigiau, o dėl skysto salyklo tai čia jau visi žino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaaaa @ 2011 03 06, 12:30)
Vakar uzsiminkiau Borodino duona.Nesuprantu,kodel nekilo?Ir rauga dariau nauja,kuris puikiai burbuliavo,gal per jaunas g.gif

Taip, jaunas raugas neiškelia, reik tada ir mielių dėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 06 kovo 2011 - 19:25
QUOTE(Sense @ 2011 03 06, 20:24)
Taip, jaunas raugas neiškelia, reik tada ir mielių dėt.

Ar tikrai? smile.gif kaip tik aušta duona, iškepiau iš raugo, kurį padariau antradienį po pietų, mielių nedėjau nei lašo, parodysiu kas gavosi, beje tai mano pirmas bandymas smile.gif laiminga labai, tiesiog nerealiai atrodo kepalėlis smile.gif gal truputį per trumpai palaikiau pakilimui, bet šiaip viskas labai gerai, einu fotografuot smile.gif be to - raugo kvapas, toks duonos kvapo, jokio šlyjkštaus rūgšties kvapo neliko jau trečią parą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyšninė: 06 kovo 2011 - 20:19
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 06, 21:18)
Ar tikrai? smile.gif kaip tik aušta duona, iškepiau iš raugo, kurį padariau antradienį po pietų, mielių nedėjau nei lašo

As kepiau is ruginiu ir kvietiniu miltu-puse tu,puse anu.Tai gal nelabai del to kele,kad ruginiai,jie gi sunkesni.Ir pati tesla buvo tokia sunkiai minkoma,kieta sakyciau.Kita kart bandysiu daugiau vandens pilt,kad butu minkstesne
Atsakyti
negaliu įkelt nuotraukos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 07, 12:25)
negaliu įkelt nuotraukos sad.gif

http://www.radikal.ru/
per cia bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image


Ačiū už pagalbą, duonelė, be mielių smile.gif pirmoji smile.gif
Atsakyti