Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(jurrrte @ 2011 03 05, 14:09)
Sveikutes,
norejau Jusu paklausti, tarkim as turiu 100g subrendusio raugo, isimu ji is saldytuvo, palaikau apie 2val, tada ji pamaitinu ir para laiko laikau siltai ir tada po paros jau galiu kepti duona?ar gerai supratau? buciau dekinga uz atsakyma  4u.gif

Taip. Jei namie šilta,nereikia poros valandų laukt. Pakaks valandos.
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2011 03 05, 14:09)
Sveikutes,
norejau Jusu paklausti, tarkim as turiu 100g subrendusio raugo, isimu ji is saldytuvo, palaikau apie 2val, tada ji pamaitinu ir para laiko laikau siltai ir tada po paros jau galiu kepti duona?ar gerai supratau? buciau dekinga uz atsakyma  4u.gif

o kept galit ir anksčiau, nebūtina parą laukt.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės smile.gif

Į šoku čia kaip naujokė, neseniai įsigijusi duonkepę.

Labvai atsiprašau, jei šis dalykas jau aptartas, bet aš per paieškas niekaip nerandu - gal kas žinote, kur Kaune galima būtų įsigyti salyklo ir raugo duonos kepimui? Pati jį augintis kažkaip pritingiu, būtų paprasčiau nusipirkt.
O "Delonos" internetinėj parduotuvėj kai paskaičiau, kad pristatymas per paštą - tai visai rankos nusviro: nepatogu, ir dar už tą nepatogumą papildomai primokėt doh.gif

Sakau, gal yra kokia normali tokiais dalykais prekiaujanti parduotuvė? unsure.gif
Atsakyti
Salyklo čia:
http://www.salyklas.lt/
Atsakyti
laba vakara kepejeles 4u.gif
Noriu issikepti duona juoda su Duonkepe BOMANN CB 593. Kur duoti receptai mano vyrui netinka doh.gif gal galit patarti kuri issirinkti? as niekaip neatsirenku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienise...: 05 kovo 2011 - 18:59
Siandien jau trecia diena mano raugui. O jis ramus kaip belgas, jokiu burbuliuku verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2011 03 05, 19:00)
Siandien jau trecia diena mano raugui. O jis ramus kaip belgas, jokiu burbuliuku  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nieko tokio irnesakyk.gif
Atsakyti
tai pasiulymu nesulauksiu blush2.gif
padekit prasau blush2.gif noriu greitai iskepamaos juodos duonos
Atsakyti
QUOTE(vienise... @ 2011 03 05, 18:58)
laba vakara kepejeles 4u.gif
Noriu issikepti duona juoda su Duonkepe BOMANN CB 593. Kur duoti receptai mano vyrui netinka  doh.gif gal galit patarti kuri issirinkti? as niekaip neatsirenku 4u.gif

užsukit į Nataliunciko blogą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vienise... @ 2011 03 05, 19:16)
tai pasiulymu nesulauksiu  blush2.gif
padekit prasau blush2.gif noriu greitai iskepamaos juodos duonos

juoda duona greit nebūna mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar klausimelis... 100g. raugo, tai kiek cia mazdaug saukstu, ar siklines normos? neturiu svarstykliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 05, 21:18)
užsukit į Nataliunciko blogą  4u.gif
juoda duona greit nebūna  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti