QUOTE(starbee @ 2011 03 11, 13:52)
Merginos, as turiu kvietinio raugo starterio, isemiau is saldytuvo, pamaitinau, nes ruosiuos kept duonele, po kiek laiko galima kept duona? ar reik islaukt 24val ar uztenka kokiu 6-7val?
galima ir anksčiau. Žiūrėkit, ką jūsų raugas sako. Jei pakilęs išbujojęs tai ir kepkit.
Aš niekad 24 nelaikau. Ryte išimu, pamaitinu ir vakare minkau
QUOTE(Vi vi @ 2011 03 11, 15:07)
Kepėjėlės help
užminkė man duonkepė ryte duonytei tešla su raugu, išėmiau mentes ir palikau kilt, iki šiol visai nekyla

ar imanoma ka padaryt?ar geriau mest lauk iškart. Su raugu kepu tik antra karta.pirma pavyko visai neblogai.Raugas geras, burbuliuoja, auga. Pagal TEROS recepta Palangos duona turi kilt 4h.jau laikau5h
blogiausius atveju aš mielių įdėčiau.
pabandykit į kiek pašildytą orkaitę įdėt.