Įkraunama...
Įkraunama...

Calvin Klein: pasidalinkim

O man liemenėlė pamažinta papuolė. Visada nešioju 34B- tokį ir pirkau. Tai apimtis gera, o kaušelis- tikras A... Čia apie medvilnines kalbu.
Kelnaitės normalios- tiek brangesnės, tiek medvilninės...
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2011 02 07, 15:24)
O man liemenėlė pamažinta papuolė. Visada nešioju 34B- tokį ir pirkau. Tai apimtis gera, o kaušelis- tikras A... Čia apie medvilnines kalbu.

aišku, aš pirkau push-up, normaliai
Atsakyti
Sau nelabai ka sios firmos turiu,bet dukrytes visi drabuziukai kokybiski,tik va su paltuku nepasiseke,skalbiau kaip parasyta etiketese bet visas vidus susoko i guzus,neimanoma nesioti doh.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kaip su batu dydziai - atitinka? Kaip kokybe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2011 02 07, 14:24)

Visos apatinio trikotazo ismeros atitinka, o ir devisi puikiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyvkiukas @ 2011 03 31, 19:51)
Gal kas zinote kaip su batu dydziai - atitinka? Kaip kokybe? 4u.gif

Turiu trejas basutes - dydis atitinka, atrodo kokybiskos, vasara isbandysiu.
Atsakyti
nei viena CK preke nenusivyliau. Tik pati per ziopluma mazesnes apimties liemenele nusipirkau doh.gif bet atiduosiu sesei hihihi.gif apatiniai- puikiai nesiojasi (tiek mano tiek mb blush2.gif ), dzinsais irgi esu 110% patenkinta ir seip viskas kokybiska thumbup.gif neturiu nei vieno daikto, kuriuo galeciau skustis
Atsakyti
Turiu CK liemenėlę - kokybė kaip kokybė - visai nieko. Tačiau medvilninių kelnaičių kokybe labai nusivyliau - nuėjo siūlės per kelias vietas - kur gumytė turėjo būt sad.gif
Atsakyti
o kai dzinsiuku kokybe?
Atsakyti
mano mylimiausias gamintojas 4u.gif viskuo patenkinta, ir striuke,ir bliuskutemis ir kelnaitemis,bet va nesitikejau,kad nuo striukytes nusitrins zvyneliai taip greit doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Velma @ 2011 09 25, 19:29)
o kai dzinsiuku kokybe?
asmeniskai as lb patenkinta,skalbiu gan aukstoj temp. bet aytodo lyg nauji wink.gif
Atsakyti
CK tik triusikeliu turiu. Labai kokybiskas trikotazas pasirode, gerai devisi, nenusiskalbia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 25, 15:37)
mano mylimiausias gamintojas  4u.gif

Mano irgi drinks_cheers.gif Turiu CK kostiumėlį, kelnių, suknelių, džinsų, rankinę, diržų. Viskas ant manęs kaip nulieta, labai gerai nešiojasi. Vat kas netinka, tai liemenėlės smile.gif Dar neradau patogios, bet man visada su jom problemos.

Ypač mėgstu CK nertas sukneles, sweater dresses. Turiu keletą, labai gražiai kūną apgula, pritaikytas pasiuvimas moteriškai figūrai, o ne modeliams, kaip kartais būna. Ir pats nėrimas labai kokybiškas, storos medžiagos.

Jei kam įdomūs dydžiai, švarkus nešioju 2 dydžio, kelnes 2 ar 4, priklauso nuo pasiuvimo. Sukneles 2 arba S, kartais XS. Mano matmenys +- 90-69-95, ūgis 176.
Batai, kiek matavausi, mano kojai nelabai tiko (daug balerinų išsimatavau). 8.5 (mano koja 38-39) dydis kaip ir tvarkoj, bet vis kažkaip nepatogu būdavo. Kokybė pasirodė nebloga.

Visada viską perku tik per išpardavimus ar išparduotuvėse, tai kainos superinės- kostiumėliai 70$, suknelės 40$, kelnės 20-30$. Už odinius diržus po 11-12$, didelė odinė rankinė ~80$. O šiaip, už tokią gerą kokybę ir daugiau sumokėčiau, jei reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 29 rugsėjo 2011 - 00:38