O man liemenėlė pamažinta papuolė. Visada nešioju 34B- tokį ir pirkau. Tai apimtis gera, o kaušelis- tikras A... Čia apie medvilnines kalbu.
Kelnaitės normalios- tiek brangesnės, tiek medvilninės...
QUOTE(balu @ 2011 02 07, 15:24)
O man liemenėlė pamažinta papuolė. Visada nešioju 34B- tokį ir pirkau. Tai apimtis gera, o kaušelis- tikras A... Čia apie medvilnines kalbu.
aišku, aš pirkau push-up, normaliai
Gal kas zinote kaip su batu dydziai - atitinka? Kaip kokybe?

QUOTE(balu @ 2011 02 07, 14:24)
Visos apatinio trikotazo ismeros atitinka, o ir devisi puikiai.

QUOTE(zyvkiukas @ 2011 03 31, 19:51)
Gal kas zinote kaip su batu dydziai - atitinka? Kaip kokybe? 

Turiu trejas basutes - dydis atitinka, atrodo kokybiskos, vasara isbandysiu.
nei viena CK preke nenusivyliau. Tik pati per ziopluma mazesnes apimties liemenele nusipirkau
bet atiduosiu sesei
apatiniai- puikiai nesiojasi (tiek mano tiek mb
), dzinsais irgi esu 110% patenkinta ir seip viskas kokybiska
neturiu nei vieno daikto, kuriuo galeciau skustis

Turiu CK liemenėlę - kokybė kaip kokybė - visai nieko. Tačiau medvilninių kelnaičių kokybe labai nusivyliau - nuėjo siūlės per kelias vietas - kur gumytė turėjo būt

o kai dzinsiuku kokybe?
mano mylimiausias gamintojas
viskuo patenkinta, ir striuke,ir bliuskutemis ir kelnaitemis,bet va nesitikejau,kad nuo striukytes nusitrins zvyneliai taip greit 
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Velma @ 2011 09 25, 19:29)
o kai dzinsiuku kokybe?
asmeniskai as lb patenkinta,skalbiu gan aukstoj temp. bet aytodo lyg nauji 
CK tik triusikeliu turiu. Labai kokybiskas trikotazas pasirode, gerai devisi, nenusiskalbia

QUOTE(Agnyte89 @ 2011 09 25, 15:37)
Mano irgi

Ypač mėgstu CK nertas sukneles, sweater dresses. Turiu keletą, labai gražiai kūną apgula, pritaikytas pasiuvimas moteriškai figūrai, o ne modeliams, kaip kartais būna. Ir pats nėrimas labai kokybiškas, storos medžiagos.
Jei kam įdomūs dydžiai, švarkus nešioju 2 dydžio, kelnes 2 ar 4, priklauso nuo pasiuvimo. Sukneles 2 arba S, kartais XS. Mano matmenys +- 90-69-95, ūgis 176.
Batai, kiek matavausi, mano kojai nelabai tiko (daug balerinų išsimatavau). 8.5 (mano koja 38-39) dydis kaip ir tvarkoj, bet vis kažkaip nepatogu būdavo. Kokybė pasirodė nebloga.
Visada viską perku tik per išpardavimus ar išparduotuvėse, tai kainos superinės- kostiumėliai 70$, suknelės 40$, kelnės 20-30$. Už odinius diržus po 11-12$, didelė odinė rankinė ~80$. O šiaip, už tokią gerą kokybę ir daugiau sumokėčiau, jei reiktų.