Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Monmorensi
gal bandėte šiuos by Farmacia SS. Annunziata Vaniglia del Madagascar ir galite palyginti su Vaniglia del Madagscar ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2012 01 08, 18:06)
Monmorensi
gal bandėte šiuos by Farmacia SS. Annunziata Vaniglia del Madagascar ir galite palyginti su Vaniglia del Madagscar ax.gif  4u.gif

bandžiau 4u.gif ir jie labai man panašūs. net sunku lyginti, Farmacia gal labiau rafinuotas, labiau išbaigtas, ten dar ambros kažkiek yra ir citrusų. toks vienu laipteliu gal aukščiau. na bet ir kaina, aišku nelygintina, šių dviejų biggrin.gif I Profumi - 25 eurai, Farmacia - 116.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 08, 20:13)
bandžiau  4u.gif ir jie labai man panašūs. net sunku lyginti, Farmacia gal labiau rafinuotas, labiau išbaigtas, ten dar ambros kažkiek yra ir citrusų. toks vienu laipteliu gal aukščiau. na bet ir kaina, aišku nelygintina, šių dviejų  biggrin.gif I Profumi - 25 eurai, Farmacia - 116.

ačiū 4u.gif Farmacia SS. Annunziata Vaniglia del Madagascar labai sužavėjo mane rolleyes.gif dabar labai knieki jūsų aprašytus išbandyti bigsmile.gif jeigu nuspręsit perleisti mėginuką aš pirma eilėje 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Mirra
notes: olibanum, myrhh, woodsy notes and vanille.

aš vis bandau perprasti miros kvapą g.gif ir vėl grįžtu prie savo išvados, kad mira man kvepia saldainiais smile.gif ledinukais. na, turi ji kažką saldaininio ir viskas.

kvepalai saldūs, minkšti, moteriški, gana linijiniai. yra vanilės. šildantys tokie.
Atsakyti
Ineke Field Notes From Paris
user posted image
Uchhh kaip snaudulį išvaikė smile.gif Seniai reikėjo ko nors taip supurtančiai gaivaus. Viršutinėmis natomis atrodė vyriškas tiek, kad nesugebėsiu ištverti. Aštroka citrusiškai priekoninga pradžia pasirodė apgaulinga. Gražiai sušvelnėjo iki man nepažįstamų gėlinių natų ir jaukios, truputį kremiškos medienos su daug prieskonių. Nesaldu, šilta, šviežia, bazės natos tokios gilios gilios...

Guerlain Nahema
Iš mėginuko kvepėjo rožėmis, nuo odos - vaisiais, minkštai, jaukiai, bet kažkaip... ne Guerlain'iškai g.gif . Labai nustebau, kad daug kam pasirodo panašu į Chamade... Niekad nepagalvočiau. Aš statyčiau šalia persikinių kvapų - Lancome Tresor man būtų giminiškiau nei lengvutis, grakštutis Chamade...
Atsakyti
Chypre Vanille Montale
user posted image
Pirma mintis - kam aš pirkau šitos nesąmonės mėginuką? Niekaip neprisiminiau kodėl, kas ten mane sudomino. Faktiškai supykino nuo viršutinių natų, pamislijau, kad reikėtų nusiplaut ir pamiršt doh.gif (turbūt yra krūva gerbėjų, kam kažkokiais subjektyvais teršt virtualią erdvę - ne mano tai ne mano). Po kokių dešimt minučių liko lėkšta, primityvi, nuobodi vanilė. Antra mintis, kad reikia palaisvint riešus kam nors įdomesniam... Tik galvoju dar palauksiu - pažiūrėsiu ką fragrantikiečiai mano... Žiūūū... Taigi ne vienai nosiai panašu į L'Heure Bleue blink.gif . Nutariau palaukti - ir ką... Po valandos galiu tik pritarti - taip, bazė ir man panaši į Mėlynos valandos EDT. Silpnesnė, bet panaši. Aišku, tai pirkti nepaskatins, bet atmintin įsirašė... Vis kvepalas apie kažką...

Libertin Louison Technique Indiscrete Santa Subita
user posted image
Iš mėginuko ir viršutinių natų susidarė įspūdis, kad ko jau ko, bet pačiulių tai nepašykštėjo. Ant odos pakito. Išlindo mediena. Graži mediena, nesausa, bažnytinė. Pats derinys pačiulių ir medienos toks ramus, jaukus, labai mielas mano nosiai. Taip ir norėtųsi pasakyti, kad jie man kvepia fraze "palinkėkim vieni kitiems ramybės". Bazėje - asociacija su Juozo kvepalais. Panašūs gerokai...
Atsakyti
Someday Justin Bieber for women flirt.gif hihihi.gif
http://www.fragranti...eday-12365.html

tokių vaisinių saldainių į buteliuką prigrūdo bigsmile.gif kvepia ir kriaušėm,ir rūgštokų serbentų yra.Labai gerai pataikytas produktas 13-15 metų mergikių rinkai.Bazė-kaip ir daugumos selebričių kūrinių ,švelni vanilinė,bet pradžia-labai valgoma biggrin.gif . hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 11 sausio 2012 - 18:02
Bet kaina tai visai ne mergikių rinkai - kažkodėl atsidarius nuorodą akis pirmiausiai užkliuvo už beveik 80 eurų/100 ml bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 01 11, 19:15)
Bet kaina tai visai ne mergikių rinkai - kažkodėl atsidarius nuorodą akis pirmiausiai užkliuvo už beveik 80 eurų/100 ml  bigsmile.gif .

Taigi Bieberio kvepalai. Pirks ir už 80 eur lotuliukas.gif
Atsakyti
I profumi di Firenze Sandalo Indiano

pagooglinau, kaip teisingai lietuviškai sandalwood blush2.gif ogi santalas.
taigi tai labai žemiškas, šiek tiek pačiuliškas santalas. labai woody, taip ir kyla asociacija su medine pirtim, kurioje šiek tiek pasmilkyta indiškų tradicinių smilkalų (na, tokių kuriais indiškose parduotuvėlėse kvepia smile.gif) tik kažko labai greit bėga nuo rankos...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti