QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 07, 15:12)
aš taip nemoku.
iš Profumum dar teko bandyti
Acqua di Sale, bet nesužavėjo. ieškoto jūros/vandenyno kvapo rasti nepavyko, tik kažką sūriai gėlinio
Nuostabiai rašai, nesikuklink, tik rašyk dažniau
Man iš Profumum dar keli liko nebandyti mėginukai (bet Acqua di Sale neėmiau). Lėtai jie bandosi, nes labai stiprūs, ilgai kvepia, viską užgožia.
Vakar pabandžiau
Victrix .

Nepajutau jokių senovinių dvasių, kariuomenė taip pat nepražygiavo. Tokia gaiva, toks pavasaris po lietaus - pasijutau, kaip vaikas po balas bebraidantis, kai lengvas šiltas vėjelis kedena palaidus plaukus... Šviežumas, švelnumas, vos truputį prieskoninių žolelių. Vandeningu gaivumu priminė neseniai mėgintą
Tauer Perfumes Pentachords Verdant, tik pastarasis dėl savo odinės prigimties vaikiškumu ir naivumu nekvepia.
Papildyta:
Paskyriau laiko gilesnei pažinčiai su keletu iš
Parfum d`Empire.

Pagalvojau, kad 3 turiu didesniu kiekiu, mielai naudoju, dar pora esu sąmoningai testavusi (nesąmoningai tai gal ir visus, tik iš tokių purkšt to purkšt ano aš dažniausiai nieko nepamenu)... Nebedaug ir liko.
Tai dideliam savo nustebimui
Eau Suave aš neradau rožių.
Pagalvojau tik užsipylus - panašų foną turi nemažai bandytų kvepalų su dominuojančia rožių nata. Nesu aš tų rožių fanė, bet dažniausiai man patinka tas, kame tos rožės "sumerktos". Mielai aš juos pusdienioką panešiojau ant riešo, paskaičiusi natas ir komentarus mėginau ieškoti rožių, bet taip ir nepasirodė... Nė kiek dėl to nenusiminiau. Gražūs kvepalai pasirodė - gaivus vaisinis šipras, neįkyrus, nei per rūgštus, nei per saldus...
Toliau - dar įdomiau.
Equistrius ant odos man iš karto užkvipo našlaitėmis, beveik identiškoms
Borsari Violetta di Parma, sausokomis, derinyje su irisais (prisiminiau, kad tų našlaičių norėjau, ilgokai ieškojau, paskui susipainiojau versijose ir bijodama nusipirkti ne tą, taip ir nenusipirkau, bet ir neužmiršau)... Antrasis pliūpsnis padvelkė subtiliu lengvu juodu šokoladu. Skaičiau vieną po kito prisipažinimus - aš neradau šokolado, aš irgi... O aš radau iš karto... Labai lengvas, švelnus, šiltas, protingo saldumo, sakyčiau toks paslapties kvapas - iš toli dalykiškas, iš arčiau - gundantis. Jeigu sugalvočiau pirkti dar ką nors iš Parfum d`Empire, greičiausiai griebčiau šiuos.
Ir ką tik prasidėjusių metų akibrokštu tapo
Fougere Bengale. Pradėsiu turbūt nuo to, kad priskiriami vyriškiems, bet fougere grupės kvepalai man dažniausiai įdomūs, nespjaudau į levandas, tai ko gero tikėjausi kokio šalto levandinio gaivumo, primenančio atostogas pietuose ir mėginukas atsidūrė tarp pasirinktųjų. Pakvipo tabaku. Cigaretėm. Pastoviai rūkančiu žmogum. Tuo kvapu, kuriuo kvepia užkietėjusių rūkalių rūbai. Iš mėginuko dar jaučiau kažkokį aštrų saldumą, ant odos - tik dulkes ir rūkalų liekanas... Nerūkau, bet nebijau tokio kvapo (vyras rūko, kolegos rūko, pripratau, manęs neerzina, o kvepaluose sakyčiau net ir įdomu). Taip beuostinėdama susikrausčiau į lovą knygą skaityti. Nugi girdžiu lėtais, atsargiais žingsniais atslenka šeimos galva. Rankoje popierinių rankšluosčių rulonas. Apžiūrinėja grindis. "Kur?". "Kas - kur?" Tuo momentu tiksliai pasimečiau - gal prilaisčiau galvoju. "Pridarė kur? Nematei?"

Tada supratau, ko ieško (mes turim kelių mėnesių taksytę, kuri nepaisant to, kad uoliai mokoma ir stebima, kartais užsižaidusi ir užsimiršusi padaro balutę). "Nepridarė"- sakau. "Tai kad smirda šviežiais my... Ar čia tu prisikvėpinai?" Daviau pauostyti, patvirtino, kad taip, tie my... ant mano rankos

. Negalėjau patikėti - galvojau, būna tokios sąsajos su aštriom, perdaug saldžiom natom, man dar su perdaug prisaldintom ir paskui užcitrusintom, gali taip būti su Kenzo Kashaya, gali su CH kai kuriais, pagaliau sutikčiau, kad kai kurie Chanel gali taip... Na dar kas tik nori, bet kad šitas bukas, dulkėtas, tabakinis kvapas. Tikrai galvojau, kad čia maniškio tokie juokeliai, nepatiko kvapas - savitas susidorojimo būdas. Bet sako, kad ne, kad jis labai rimtai pagavo šviežio sy... aromatą ir atėjo atsargiai ieškodamas balutės. Nepadėjo net mėginimas įtikinėti, kad jo pačio megztinis ir mano riešas man kvepia beveik vienodai... Ot uoslės pas žmones