Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

Štai...

user posted image

Ir dar...

user posted image

Ir darrr...

user posted image

Ir dar daug, daug kartų...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 06 vasario 2011 - 22:46
Mano zuikutis serga verysad.gif Parsivežiau iš senelių ligoniuką...Seneliai, žinoma, čia niekuo dėti...Tik va kas jam yra - nelabai aišku. Vaikas karščiuoja, vakare du kartus isšivėmė (nespėjome nė į namus įžengti, privėmė laiptinėj...)
Varge vargeli, kaip reiks išsisukti per darbo savaitę verysad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ice, sveikatos mažyliui 4u.gif

Mano vaikas toks irgi dar ant ribos g.gif Nežinau ką daryti,leisti ryt į mokyklą ar ne... Ryte bus matyti... Ir pas dantistę reikia užregistruoti rytoj g.gif
Atsakyti
Labukas. Maniškiam su dantukais vėl problemos...Tada su narkoze kai taisėm, visos plombos iškrito kažkur per dvi savaites. Paskui ėmė skaudėti vieną. Stomatologė užtaisė, o plombos ir vėl iškrito kitą dieną. Nesuprantu, negi pieninių dantų užtaisyti yra neįmanoma???? O šeštadienį visas žandas taip ištino, kad mane siaubas suėmė. Neįsivaizduoju ką daryti, jis nesileis traukti danties o ypač tokio sutinusio.
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2011 02 07, 00:17)
Mano zuikutis serga  verysad.gif Parsivežiau iš senelių ligoniuką...Seneliai, žinoma, čia niekuo dėti...Tik va kas jam yra - nelabai aišku. Vaikas karščiuoja, vakare du kartus isšivėmė (nespėjome nė į namus įžengti, privėmė laiptinėj...)
Varge vargeli, kaip reiks išsisukti per darbo savaitę  verysad.gif

O ar nebus kartais rotovirusas?? Bent jau Klaipėdoje dabar siautėja, sako pilna vaikų ligoninė.
Atsakyti
Sveikos. ir mes pries savaite gydem dantukus su narkoze.. Eina sau, 3 val. taise, viena dantuka teko istraukt.. Po narkozes kelias valandas veme.. verysad.gif Tai dabar kaip isprotejus valau jam tuos dantis kelis kartus per diena..
Besidomedama apie slapias naktis, atradau viena straipsni, kuriame raso, kad tai sutrikimas, vadinamas naktine enureze. Uzkliuvo sis sakinys:

Anksčiau buvo manoma, kad enurezę daugiausia lemia psichogeniniai veiksniai, nes šia liga sergantiems vaikams dažniau būna elgesio, emocijų sutrikimų, mažesnis savigarbos jausmas. Vėliau atlikus tyrimus nustatyta, kad šie sutrikimai dažniau yra enurezės pasekmė, o ne priežastis

Straipsnis CIA
Atsakyti
QUOTE(ruttela @ 2011 02 07, 09:36)
Anksčiau buvo manoma, kad enurezę daugiausia lemia psichogeniniai veiksniai, nes šia liga sergantiems vaikams dažniau būna elgesio, emocijų sutrikimų, mažesnis savigarbos jausmas. Vėliau atlikus tyrimus nustatyta, kad šie sutrikimai dažniau yra enurezės pasekmė, o ne priežastis

Straipsnis CIA

Mano gera draugė turi mergaitę, jai 7 metai, pirmokė - eina sau, kaip vargsta su šia problema... verysad.gif Neranda priežasties...Gal ir psichologinės priežastys...Bet sunku pasakyti, ar tikrai tai...O elgesio, emocinių sutrikimų ji irgi turi...Nors atrodo protinga mergytė. Ir labai gražutė wub.gif

Mano zuikis striksi lyg niekur nieko po namus, o temperatūros turi 38'C doh.gif Aš tai paslika gulėčiau doh.gif Daugiau nevėmė, neviduriuoja...Tai gal tai ir gripas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 07 vasario 2011 - 09:50
Laba 4u.gif
QUOTE(vega2 @ 2011 02 07, 07:46)
Labukas. Maniškiam su dantukais vėl problemos...Tada su narkoze kai taisėm, visos plombos iškrito kažkur per dvi savaites. Paskui ėmė skaudėti vieną. Stomatologė užtaisė, o plombos ir vėl iškrito kitą dieną. Nesuprantu, negi pieninių dantų užtaisyti yra neįmanoma???? O šeštadienį visas žandas taip ištino, kad mane siaubas suėmė. Neįsivaizduoju ką daryti, jis nesileis traukti danties o ypač tokio sutinusio.

Sutinusio netrauks g.gif Mums taip pernai buvo, tai pagėrėm 5 dienas antibiotikus ir tada laukėm eilės į ligoninę,kad ištrauktų su narkoze...
Aš irgi dabar registruoju saviškį pas dantistę ir reiks traukt tuos pieninius...Tik mums vėl laukia 2 kelionės iki to "malonumo". Vaiką turi apžiūrėti 2 specai...Nors dabar kai yra diagnozė, gal jau bus kitaip g.gif
Na einu skambint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 07 vasario 2011 - 11:24
Laba.
Per Jokūbo ligas tuoj nepakaltinama būsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 07, 11:35)
Laba.
Per Jokūbo ligas tuoj nepakaltinama būsiu  doh.gif

Ar jau vėl mažius serga? Vaje... console.gif Praeitą savaitę darželyje buvo dvi dienas? Ar maišau su užpraeita savaite?

Maniškiai penktadienį pramiegojo į darželį, nėjo visai, ir nepranešė, ar serga, ar neserga, ar nuo pirmadienio ateis, ar neateis. O šiandien nuėjo į darželį ir juos (vaiką ir MB) išvarė atgal, nes nepranešę atėjo. doh.gif: Aš tai nežinojau, kad šiandien jis ves vaiką į darželį (nes vakar po pietų miego R. blogai jautėsi, turėjo temperatūros 37,2), būčiau pati paskambinus į darželį, kad jie ateis. Reik suspėt pranešti iki pusę devynių. Beje, ir MB pats galėjo bent jau sms auklėtojoms parašyt, kad šiandien atveda vaiką, aš tai darbe būnu ir nežinau nei vaiko šiorytinės savijautos, nei jų planų...
Atsakyti
Jo, dvi dienas ėjo. O šeštadienį vėl sloga...
Mūsų grupėj šian trys vaikai.
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2011 02 07, 12:23)
Laba 4u.gif

Sutinusio netrauks g.gif Mums taip pernai buvo, tai  pagėrėm 5 dienas antibiotikus ir tada laukėm eilės į ligoninę,kad ištrauktų su narkoze...
Aš irgi dabar registruoju saviškį pas dantistę ir reiks traukt tuos pieninius...Tik mums vėl laukia 2 kelionės iki to "malonumo". Vaiką turi apžiūrėti 2 specai...Nors dabar kai yra diagnozė, gal jau bus kitaip g.gif
Na einu skambint smile.gif

O kaip dabar trauksit, be narkozės? Maniškiam tai galinis dantis sutinęs, būtų priekinis, vis ne taip baisu. Nu nebesinori mums tų narkozių, taip sunkiai pernešė..Bet o ką daryt.
Atsakyti
Cukraus pudra, sveikatos Jokūbėliui. 4u.gif

Pažiūrėjom su Raimondu tą Rapuntzel istoriją, kaip ten lietuviškai filmukas vadinasi, apie ilgakasę mergaitę, kur bokšte sedėjo. Labai vaikui patiko, jau du kartus žiūrėjom - vakar ir užvakar. Arkliuką žaislinį pasiėmęs "žvengė" reikiamuose epizoduose, y-ha-ha... lotuliukas.gif
Atsakyti