Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

QUOTE(euphoria_mi @ 2011 03 05, 19:15)
Taip, as irgi taip galvojau. O va radau Puro skaidres kazkokias ir jis raso, kad visiems, kuriems veliau buvo diagnozuotas vaikystes autizmas, 1-2 metu amziuje patyre vienokiu ar kitokiu regresu". Mane tai nustebino, nes as maniau, kad jei jau stiprus regresai tai ir buvo tas vadinamas regresinis autizmas, o jei tarkim nuo gimimo bedos, tai nebutinai reiskia, kad tie regresai bus...As vis kazkaip irgi galvoju, lad gal nebutinai ju buna buten tame amziuje..

nu dazniausiai buna - bet kas gali patvirtinti kad visais atvejais?
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 03 05, 19:15)
Taip, as irgi taip galvojau. O va radau Puro skaidres kazkokias ir jis raso, kad visiems, kuriems veliau buvo diagnozuotas vaikystes autizmas, 1-2 metu amziuje patyre vienokiu ar kitokiu regresu". Mane tai nustebino, nes as maniau, kad jei jau stiprus regresai tai ir buvo tas vadinamas regresinis autizmas, o jei tarkim nuo gimimo bedos, tai nebutinai reiskia, kad tie regresai bus...As vis kazkaip irgi galvoju, lad gal nebutinai ju buna buten tame amziuje..

pasidalink skaidrėm mirksiukas.gif
Atsakyti
kazin ar su ivairiapusiu raidos sutrikimu priklauso sanatorija?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 03 05, 19:44)
pasidalink skaidrėm mirksiukas.gif

nemoku cia įkelt nes ten PowerPointas... g.gif
QUOTE(veiducka @ 2011 03 05, 19:53)
kazin ar su ivairiapusiu raidos sutrikimu priklauso sanatorija?

ne, mums sake, kad nepriklauso, nes neva nera įrodymu, kad kelios dienos sanatorijoj tokiems vaikučiams būtų veiksmingos. mes turim mišrius kolkas, tai planuojames i Druskininkus, paziuresim,kas ten gero... g.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 03 05, 20:50)
nemoku cia įkelt nes ten PowerPointas... g.gif

ne, mums sake, kad nepriklauso, nes neva nera įrodymu, kad kelios dienos sanatorijoj tokiems vaikučiams būtų veiksmingos. mes turim mišrius kolkas, tai planuojames i Druskininkus, paziuresim,kas ten gero... g.gif

įkelk į google dokumentus ir įmesk nuorodą
Atsakyti
Mums nebuvo regreso schmoll.gif . diagnoze patvirtinta. beje, bruozus pradejau matyt laaaabai anksti, kai tik pradejo dometis aplinka: ziurejo i lempas ir sukucius, o ne i zmones ax.gif su laiku tu puzliu vis prisidedavo, tad 'paveiksliukas' isryskekejo labai anksti rolleyes.gif

Beje, cezi, nuostabu! noriu tokio! ar galima kreiptis? tik pageidauciau sirdeles formos, jei, aisku, imanoma blush2.gif

dar, labai noreciau i busimos asociacijos susinkima nukakt.. bus steigiamasis, kiek supratau? gal kas is vilnieciu vaziuojat?
Atsakyti
aš važiuoju
Atsakyti
ai va dar galit paskaityti
http://normalumas.blogspot.com/
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 03 06, 11:28)

Dekanatas yra eilines sekretorkes, kuriom tu atrodai tiesiog nepazangi studente. Eik sneketis su paciu dekanu ar prodekanu. Eik su mama, kad ji paaiskintu tavo diagnoze ir mokymosi problemas. O dar geriau jei per kokius pazystamus pas dekana nueitum. Yra pati didziausia NESAMONE mesti mokslus 4 kurse tik del keliu skolu is antro kurso. Eik, prasyk, paverk. Nu paprasyk kad neigaliai studentei duotu daugiau sansu integruotis i studentiska visuomene, juk ir taip gyvenimas ne rozem klotas, atnesk pazyma kad esi aspergere. Pasakyk kad neigalu vyra slaugei 4-ame kurse ir aplamai visa mokymosi laikotarpi, kad tau SUNKU ir kad tau duotu ANTRA SANSA issilaikyti skolas. Pas SEKRETORES NEIK, eik pas DEKANA arba rektoriu, arba prorektoriu.
Pas tave jau beveik diplomas kiseneje, o tu viska meti ir kazkur begi...
Atsakyti
Tai taip ir buvo daryta, tik ne mama kalbėjo su prodekanu, o psichiatrai. Bet tai nepadėjo. Ir dar aš ne neįgali, ir mano vyras ne neįgalus, ir aš jo neslaugiau. Aš tai nebėgu, ir manau, kad man reikia duoti antrą šansą, nu bet jie nenorėjo. Aš nemesiu, vėl ten grįšiu studijuoti, tik reikės mokėti 10 000.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti