Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

Na, mes jau gryžom iš dantistės...
Pas maniškį pasirodo jau yra ir krūminis išdygęs... Išsikalbėjom su ta gydytoja,kad dantų nevalo, tai sako,kad reikia pagalbos ir užrašė mus į "kursus". Eisim ketvirtadienį su dantų šepetuku mokytis dantis valytis...
O šitų sakė dabar netrauks,nes tos narkozės jei nėra didelio skausmo nepataria...Sako turi patys iškrist,o dabar svarbiausia,kad valytumėt tuos nuolatinius dantukus...
Aš aišku pasakiau,kad pas mus Lietuvoje tai tokiu atveju ištraukia tuos pieninius. Tai sako būtų geriausia, bet ne mūsų atveju...
Na žiūrėsim gal ir patys iškris g.gif Bet jei greitu laiku neiškris tai nežinau ar lauksim ilgai g.gif
Atsakyti
saunu kad va tokius kursus turesit manau turetu padeti smile.gif mano mazasis ir nenori valytis ir jokiu kursu niekas nesiule verysad.gif na bet jie man net dantistu net nevisada prisileidzia. tai dabar skaitysim knygutes specialias su paveiksleliais gal pades.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 06, 22:38)
nu bet kokios jus keistos - as viska ispurtau ant sofos ir randu ka noriu cool.gif

kad nekiekvienoj maximoj tą sofą rast gali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(ruttela @ 2011 02 07, 09:36)
Sveikos. ir mes pries savaite gydem dantukus su narkoze.. Eina sau, 3 val. taise, viena dantuka teko istraukt.. Po narkozes kelias valandas veme..  verysad.gif Tai dabar kaip isprotejus valau jam tuos dantis kelis kartus per diena..
Besidomedama apie slapias naktis, atradau viena straipsni, kuriame raso, kad tai sutrikimas, vadinamas naktine enureze.  Uzkliuvo sis sakinys:

Anksčiau buvo manoma, kad enurezę daugiausia lemia psichogeniniai veiksniai, nes šia liga sergantiems vaikams dažniau būna elgesio, emocijų sutrikimų, mažesnis savigarbos jausmas. Vėliau atlikus tyrimus nustatyta, kad šie sutrikimai dažniau yra enurezės pasekmė, o ne priežastis

Straipsnis CIA

Na man kažkaip savaime suprantama, kad vaikas kamuojamos šios bėdos, pastiria didelį diskonfortą, gėdą, jaučiasi menkavertis ir pan, dėl to ir jaučiasi menkavertis, o ne atvirkščiai, schmoll.gif ką dar čia reikėjo įrodinėt g.gif

Bet naktinė enurezė man atrodo netokia baisi, kaip dieninė enkoprezė doh.gif kaip man tai atsibodo, nors vilku kauk doh.gif

Ligpniukam sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 07 vasario 2011 - 19:38
blink.gif visa diena stebejaus kaip autistukuos tylu - ir se tau devintines - jos jau naujus namus turi ir tokius autistiskus wub.gif wub.gif wub.gif , as pilna ebay prisikroviau tu zenkliuku - negaliu apsisprest kurio noriu unsure.gif

Sveikatytes sirgaliukams 4u.gif

pas mus vakar svente buvo - syspuodzio isleistuves wub.gif wub.gif wub.gif , kazkaip pati pareiske nora daryt WC - tai po antro uzejimo greit isleistuves suorganizavom - kad tik neapsigalvotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 07, 22:56)
blink.gif  visa diena stebejaus kaip autistukuos tylu - ir se tau devintines - jos jau naujus namus turi ir tokius autistiskus wub.gif  wub.gif  wub.gif , as pilna ebay prisikroviau tu zenkliuku - negaliu apsisprest kurio noriu unsure.gif

Sveikatytes sirgaliukams 4u.gif

pas mus vakar svente buvo - syspuodzio isleistuves wub.gif  wub.gif  wub.gif , kazkaip pati pareiske nora daryt WC - tai po antro uzejimo greit isleistuves suorganizavom - kad tik neapsigalvotu lotuliukas.gif

Sveikinam. Puikus pasiekimas smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Perskaičiau ir man labai patiko,tai dalinuosi nors ir ne į temą blush2.gif
Prabangioje parduotuvėje, prie rašomojo stalo sėdėjo juvelyras ir
susimąstęs žvelgė pro langą.
Prie parduotuvės atėjo maža mergaitė ir prispaudė nosį prie vitrinos
stiklo. Mažytės dangaus spalvos akys nušvito, kai ji pamatė eksponuojamas
brangenybes. Drąsiai pravėrė parduotuvės duris ir dūrė pirštu į nuostabų žydrų turkių
vėrinį.
- Tai bus mano seseriai. Ar galėtumėte gražiai suvynioti?
Parduotuvės šeimininkas nepatikliai pažvelgė į mažąją klientę ir
paklausė:
- O kiek tu turi pinigų?
Nesvyruodama mergaitė pasistiebė ant pirštų galiuku, padėjo ant
prekystalio skardine dėželę, atidarė ja ir iškratė viską, kas joje buvo: mažavertį pinigų
banknotėlį, saują monetų, kelias kriaukles ir kažkokį paveikslėlį.
- Ar pakaks?- išdidžiai paklausė ir ėmė aiškinti:
- Aš noriu nupirkti dovaną vyresniajai savo seseriai.
Nuo tada kai mirė mūsų mama, ji viskuo namie rūpinasi, jai visiškai
nelieka laisvo laiko. Šiandien jos gimtadienis, todėl noriu ja
pradžiuginti dovana. Šių brangakmenių spalva tokia kaip jos Akių!
Šeimininkas nuėjo i nuošalų kambarėlį ir atnešė puikaus žvilgančio
rausvo popieriaus. Rūpestingai suvyniojo į jį brangakmenių dėželę.
- Štai, prašau,- ištiesė mergaitei.- Nešk namo, tik nepamesk.
Mažylė džiugiai išstriksėjo iš parduotuvės. Rankose ji spaudė brangų
laimikį.
Po valandėlės į juvelyrinę parduotuvę įžengė daili šviesiaplaukė
mergina dangaus
mėlynumo spalvos akimis. Padėjusi ant prekystalio atidarytą dėželę,
kurią juvelyras taip rūpestingai buvo suvyniojęs, paklausė: -Ar šis vėrinys
nupirktas čia?
-Taip, panele.
-Ir kiek jis kainavo?
-Mano parduotuvės kainos neskelbiamos: tai kliento ir mano
paslaptis.
- Tačiau mano sesuo teturėjo grašius. Kaip ji galėjo sumokėti už tokį brangų
vėrinį?
Juvelyras paėmė brangenybių dėžutę, uždarė ja, dar syki suvyniojo į
Žvilgantį popierių ir įteikė merginai.
- Jūsų sesutė sumokėjo. Ji sumokėjo pačią aukščiausią kainą,
kokia tik gali būti: atidavė viską, ką turėjo.

Atsakyti
Laba. Be nuotaikos aš.
Jokūbas toliau serga. Vakar ir temp. jau kilo.
Nepakvėpuoja miegodamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2011 02 08, 12:20)
- Jūsų sesutė sumokėjo. Ji sumokėjo pačią aukščiausią kainą,
kokia tik gali būti: atidavė viską, ką turėjo.[/color]

nu ziauriai grazu ir graudu wub.gif wub.gif wub.gif , kad mano vaikai taip stengtus vienas del kito - iki siolt pagatavi gerkles persikast unsure.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 13:44)
Laba. Be nuotaikos aš.
Jokūbas toliau serga. Vakar ir temp. jau kilo.
Nepakvėpuoja miegodamas  doh.gif

vargsiukai - sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 08, 14:25)
nu ziauriai grazu ir graudu wub.gif  wub.gif  wub.gif , kad mano vaikai taip stengtus vienas del kito - iki siolt pagatavi gerkles persikast unsure.gif
vargsiukai - sveikatytes 4u.gif

Stenksis.

Mes trise. Vaikystėj vieni kitus mušdavom,lupdavom,mamai galvos skausmas buvo totalus, o dabar koks džiaugsmas,kad vieni kitus turim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 08, 14:37)
Stenksis.

Mes trise. Vaikystėj vieni kitus mušdavom,lupdavom,mamai galvos skausmas buvo totalus, o dabar koks džiaugsmas,kad vieni kitus turim... smile.gif

o mums ne - su broliu vaikysteje nesutarem baisiai - ir dabar beveik nebendraujam, daznai kaip svetimi visai unsure.gif , o sese gime, kai man 13 metu buvo, as ja ir auginau, nes mama isejo dirbt kai jai 6 men suejo (ryte as mokykloje, mama su ja, popiet mama darbe, as su ja) - tai ir dabar drauges esam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 08, 14:41)
o mums ne - su broliu vaikysteje nesutarem baisiai - ir dabar beveik nebendraujam, daznai kaip svetimi visai unsure.gif , o sese gime, kai man 13 metu buvo, as ja ir auginau, nes mama isejo dirbt kai jai 6 men suejo (ryte as mokykloje, mama su ja, popiet mama darbe, as su ja) - tai ir dabar drauges esam cool.gif

Na įdomu, mes irgi dvi seses ir vienas brolis,tarp manes ir jo- 9 metai skirtums, tarp manes ir seses-7...Bet visi graziai sutariam..Labai smagu man buvo/yra turėt vyresnį brolį, jis kai buvo paauglys, o aš visai kruopa dar- mane primokydavo,kad būčiau atsargi kai paaugsiu "nes berniukai sio to tikisi is mergaiciu" per pasimatymus ir tt, oj visko pripasakodavo doh.gif Aš tik akis išpūtusi klausydavau..Dar pamenu į mokyklą su motociklu kartais mane nuveždavo-ką tu-koks pasidižiavimas.. blush2.gif thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 08 vasario 2011 - 14:48
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 08, 14:46)
Na įdomu, mes irgi dvi seses ir vienas brolis,tarp manes ir jo- 9 metai skirtums, tarp manes ir seses-7...Bet visi graziai sutariam..Labai smagu man buvo/yra turėt vyresnį brolį, jis kai buvo paauglys, o aš visai kruopa dar- mane primokydavo,kad būčiau atsargi  kai paaugsiu "nes berniukai sio to tikisi is mergaiciu" per pasimatymus ir tt, oj visko pripasakodavo doh.gif Aš tik akis išpūtusi klausydavau..Dar pamenu į mokyklą su motociklu kartais mane nuveždavo-ką tu-koks pasidižiavimas.. blush2.gif  thumbup.gif  doh.gif

mes su broliu pametinukai... mama pasakojo - kad man buvo stresas kai ji parveze, kad as net bandziau ji ismest, pagavus momenta tysdavau uz kojos is lovytes ir pan doh.gif
Atsakyti