Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(kregzde @ 2011 02 15, 16:51)
O tie šaukštukai silikoniniai? Ar kokie? Na, kad dantenų neužgauti maitinant.

Plastikiniai. Tas saukstukas toks apvalus, niekaip dantenu nepazeistumet. Nera jokiu plonu plastiko galu, storas plastikas. Tik man jis kazkodel pasibraize g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 15 vasario 2011 - 16:55
QUOTE(kregzde @ 2011 02 15, 17:51)
O tie šaukštukai silikoniniai? Ar kokie? Na, kad dantenų neužgauti maitinant.
O tai tai tiems buteliukams negalima soskių pirkti atskirai???

Soskiu atskirai nera pirkti, bet tinka parduotuvines smile.gif O sauksteliai ir plastmases, bet tokios svelnios, net nemoku paaiskinti, tikrai labai verti demesio, mes net tris turime. Ju dezutes tarpusavy susikabina, labai smagu vestis kur nors - nieks neissimeto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ellinga @ 2011 02 15, 17:54)
Plastikiniai. Tas saukstukas toks apvalus, niekaip dantenu nepazeistumet. Nera jokiu plonu plastiko galu, storas plastikas. Tik man jis kazkodel pasibraize  g.gif

Visi Tupperware gaminiai pasibraizo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 15, 17:09)
Visi Tupperware gaminiai pasibraizo  4u.gif

Is maniskiu turimu tai tik saukstukas biggrin.gif nors ir tu gaminiu pas mene ne kalnai biggrin.gif
Atsakyti
Kam skirtas šitas indukas:

user posted image
Atsakyti
Aliejui, actui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 02 15, 11:40)
Is kokio tu miesto? Nes pati dar gali priduot keitimui ir Klaipedoj ir Siauliuos ir Panevezy ax.gif

Kas del pjaustymo lanksciu lenteliu, tai man jos patinka net labai thumbup.gif as naudoju jas pagal paskirti, tik pjaustau ant ju biggrin.gif  kadangi nededu karstu daiktu, tai ji nedeformuota... pasipjauscius tai taip, bet plastikine ne maziau ax.gif kas turejo baltas, tai sia vasara jas keite i spalvotas, kurios nesitrina (mano visiskai nenusitrynusi) - argi ne faina mirksiukas.gif O siaip ji pas mane visad guli ant darbastalio, nes kitaip vaikai tai tiesiai ant jo sumustinius darytusi doh.gif o mesas ir zuvis as pjaustau tik ant plastikines tos didziosios, man labai patinka, kad ji su grioveliais, ir visi kraujai nubega ten, o ne ant stalo...

gwilmina mirksiukas.gif  is kur ten trauki tokiu nematytu gaminiu cool.gif

i spavotas net neziurejau jau, kai pirmasias reikejo ismest, gal jos ir tobulesnes - jau nesuzinosiu, nes susidomejau naujausiomis sio men. reiks turbut isigyti 4u.gif

o apie ka nematyto pas mane eina kalba g.gif
Papildyta:
QUOTE(mititėja @ 2011 02 15, 20:29)
Kam skirtas šitas indukas:

sios kolekcijos yra lb. daug talpu, sia rekomenduociau pvz. grietinelei ar sojos padazui ir pan. aliejui labiau tiktu 600 ml ar 1 l. man mielaisui jie patys maziausi, gal kokiu 30 ml tiktu, kaip barbes indeliai biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad pardavineji nematytus gaminius mirksiukas.gif atrodo nemazai metu domiuos, bet kiti matyti tik is Jav katalogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 15, 11:56)
Ir as jomis patenkinta, viska reikia saugoti ir naudoti pagal paskirti ir tada neteks nusivilti. Zinoma kad jos pasipjausto, bet manau nerasite pjaustymo lentuciu kurios nepasipjaustytu, isskyrus stiklines, bet tada jau kencia peilai.  4u.gif  Pvz. jeigu nusipirke firminej parduotuvej drabuzi ir  juo plausite grindis, nemanau kad jis atrodys gerai ir ilgai jums tarnaus. Ir tikrai ne gamintojas bus kaltas del to  biggrin.gif

keistai jus juodinate zodelius, juk, jei tai pjaustymo lentele, tai ir pjaustyti reik ant jos tada, o jei pjaustant greit susidevi, o ir nusiplaunant bala ar lupasi - tai ka jau cia kitaip daryti su ta preke. mano manymu - cia jau gamintojas neapmaste visu uz ir pries... kai silikono ar dubeneliu peiliu braizyti ar pjasutyti negalim - suprantu, bet pjaustymo lentele... g.gif tiesa sakant geros lenteles tw niekad neturejo, tikiuos naujausia si bus ir geriausia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2011 02 15, 20:58)
Tai, kad pardavineji nematytus gaminius mirksiukas.gif atrodo nemazai metu domiuos, bet kiti matyti tik is Jav katalogu biggrin.gif

aaaaaaaaaaaaaa biggrin.gif , siaip, keli ir yra tik is anglijos atveztiniai. dar zinokit, tw indus isigytus bet kuriame pasaulio kampelyje keicia pas mus be problemu esant bedai.
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2011 02 15, 16:22)
O kaip išvis vaikiški TW rakandai? Ar verti dėmesio? Kad ir šis puodelis, na tai kas, kad keičia, nenoriu aš po tuos sandėlius varinėti. Kas yra verta dėmesio ir kokybiška? Patarkit  4u.gif

lb. informatyvus filmukas:

http://www.youtube.c...h?v=ZvQVQsYak18

vaikiskos prekytes megiamos ir vaikuciu, ir mamyciu bent jau mano rate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 02 15, 20:10)
keistai jus juodinate zodelius, juk, jei tai pjaustymo lentele, tai ir pjaustyti reik ant jos tada, o jei pjaustant greit susidevi, o ir nusiplaunant bala ar lupasi - tai ka jau cia kitaip daryti su ta preke. mano manymu - cia jau gamintojas neapmaste visu uz ir pries... kai silikono ar dubeneliu peiliu braizyti ar pjasutyti negalim - suprantu, bet pjaustymo lentele...  g.gif  tiesa sakant geros lenteles tw niekad neturejo, tikiuos naujausia si bus ir geriausia  thumbup.gif

Taip pjaustyti, bet ne deti karstus indus, nuo kuriu lentute deformuojasi ir pazeidziamas jos pavirsius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 02 15, 18:58)

Ta dezute su sirdute tai ir pas mus buvo, bet va tie geltoni tokie auksti su saules dangteliais tai tikrai nematyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 15, 21:37)
Taip pjaustyti, bet ne deti karstus indus, nuo kuriu lentute deformuojasi ir pazeidziamas jos  pavirsius.  mirksiukas.gif

juk ne puodas ar keptuve, o eilinis dubenelis su sriuba bei lekste su kiausiniene! visi dubeniukai tw islaiko temoeratura iki 80 laipsniu, o cia kazkoks nesusipratimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 02 15, 08:27)
Surine rekomenduojama laikyti saldytuvo vidurineje lentynoje, kitu atveju - rasos.  4u.gif

laikau nelabai sukdama galva kurioje lentynoje, bet nepriklausomai nuo to, kartais ten pat budama parasoja, kartais ir ne. desningumo nera, bet man tai netrukdo ne kiek smile.gif
Papildyta:
jei apie lanksciasias pjaustymo lenteles - tai nesamone! mano akimis ir mano naudojimo patirtis tai nusprende biggrin.gif . jei nebuciau gavusi dykai, buciau susibiesinusi tokia preke isigijusi. ismesti teko gan greit. eiline plastikine servetele pietaujant maniau bent jau tarnas, ne velnio, jokio dubenelio su sriuba karstesne nepastatysi - iskart deformuodavosi. nusilupo, apsitryne ir nukeliavo i siuksline doh.gif
[/quote
Esu begalo patenkinta,laiminga kad isigijau sia pjaustymo lentele thumbup.gif nemaniau ispradziu kad ji man patiks,bet dabar isigijau visu spalvu smile.gif Naudoju pagal paskirti - ji pas mane guli ant darbastalio ir niekam netrukdo :)Esu labai patenkinta.Tai tik mano patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti