Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(denciuke @ 2011 02 14, 19:30)
tikrai gavosi blush2.gif  aciu labai 4u.gif

As pati kai pirmasias isigijau , tai tik po 4 metu naudojimo suzinojau, kad jos sandariai uzsidaro, o ne tik uzsimeta dangtaliu lotuliukas.gif Kazkaip mano konsultante man neparode, o paciai nesigavo. Tai tik kai pamaciau sita filmuka supratau, kad jos dar ir uzsidaryti gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 14, 19:43)
As pati kai pirmasias isigijau , tai tik po 4 metu naudojimo suzinojau, kad jos sandariai  uzsidaro, o ne tik uzsimeta dangtaliu  lotuliukas.gif Kazkaip mano konsultante man neparode, o paciai nesigavo. Tai tik kai pamaciau sita filmuka supratau, kad jos dar ir uzsidaryti gali  biggrin.gif

doh.gif as ir galvoju nu nesamone kas man tada is jos jei ji neuzsidaro normaliai,bet aciu jums uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2011 02 14, 18:11)
sveikos merginos,turiu tokia dezute
norejau paklausti ar ji neturetu sandariai uzsidaryti,nes man ji neuzsidaro verysad.gif
http://www.google.lt.../...tx=68&ty=66

ji uždaroma kaip užtrauktukas, pradedama iš vieno kampučio ir po truputį apspaudžiamas visas dangtelis, šis indelis yra 100 proc sandarus, įmetus į vandenį, jis turi plūduriuoti

Kol atsakiau, tai Jums jau pirmiau atrašėsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 14 vasario 2011 - 19:07
Turiu vaikiska puodeli, labai juo dziaugiuosi, nes dabar jis patobulejes, virsus silikoninis, vaikas neapkramtys, kaip anksciau buvusio, snapelis su apsaugine plevele, neleidziancia skysciui issilieti, tik va pastebejau, kad ta plevele po truputi plysta nuo intensyvaus naudojimo, gal kas zinot, kaip tokiu atveju, ar galima butu pakeisti tik puodelio dangteli?
Atsakyti
QUOTE(rasakele @ 2011 02 14, 20:55)
Turiu vaikiska puodeli, labai juo dziaugiuosi, nes dabar jis patobulejes, virsus silikoninis, vaikas neapkramtys, kaip anksciau buvusio, snapelis su apsaugine plevele, neleidziancia skysciui issilieti, tik va pastebejau, kad ta plevele po truputi plysta nuo intensyvaus naudojimo, gal kas zinot, kaip tokiu atveju, ar galima butu pakeisti tik puodelio dangteli?

Rusai raso, kad taikoma garantija, turetu ir pas mus pakeisti. Jus nuvaziuokit i ofisa Kaukysos g. ir turetu pakeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasakele @ 2011 02 14, 20:55)

Pakeis visą puodelį į naują 4u.gif Aš jau ne vieną keičiau.
Atsakyti
Keicia tikrai, as net kelis keiciau 4u.gif
Atsakyti
kregzde, diasaja, davija, gvilmina
AČIŪ uz atsakymus 4u.gif

Greitkracio deja, man niekas nepakeis, nes neturiu konsultantes, tiesiog atsitiktinai ji isigijau is kirpejos kirpykloje, kurioje ji jau nebedirba doh.gif tikrai buvo naujas, nes ji platino TW ,ir kaip tik tuo metu turejo ne viena gamini. Mano buvo su melynu dangteliu. Labiausiai keista, kad vos po keliu naudojimu tie skaiciai nusiplove, ploviau tik rankomis, be jokiu plovikliu ir braizanciu medziagu. Nors sake, kad TW galima plauti indaplovej g.gif

O del surines tai gal ir saldytuvas kaltas g.gif , nes rasoja jame viskas, meistrai paaiskino,kad del stikliniu lentynu doh.gif Tikejausi, kad butent to ir isvengsiu laikydama suri surinej.
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 15, 02:52)
kregzde, diasaja, davija, gvilmina
AČIŪ uz atsakymus 4u.gif

Greitkracio deja, man niekas nepakeis, nes neturiu konsultantes, tiesiog atsitiktinai ji isigijau is kirpejos kirpykloje, kurioje ji jau nebedirba doh.gif tikrai buvo naujas, nes ji platino TW ,ir kaip tik tuo metu turejo ne viena gamini. Mano buvo su melynu dangteliu. Labiausiai keista, kad vos po keliu naudojimu tie skaiciai nusiplove, ploviau tik rankomis, be jokiu plovikliu ir braizanciu medziagu. Nors sake, kad TW galima plauti indaplovej g.gif

O del surines tai gal ir saldytuvas kaltas g.gif , nes rasoja jame viskas, meistrai paaiskino,kad del stikliniu lentynu doh.gif  Tikejausi, kad butent to ir isvengsiu laikydama suri surinej.

Greitkraciu buvo viena serija - brokuotu, kurie labai gretai nusitrindavo, nespedavo keisti moterys, bet visoms pakeisdavo be jokiu problemu. O kad jums pakeistu, nebutina tureti konsultante, reikia nuvaziuoti i viena is ofisu ir pakeis.
Vilniuje Kaukysos 18 (gal kas mane pataisysm nes tiksliai nepamenu , o ju puslapis neatsidaro)
Kaune Raudondvario pl. 76.
4u.gif
Surine rekomenduojama laikyti saldytuvo vidurineje lentynoje, kitu atveju - rasos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 vasario 2011 - 07:43
QUOTE(etaeta @ 2011 02 15, 07:42)
4u.gif
Surine rekomenduojama laikyti saldytuvo vidurineje lentynoje, kitu atveju - rasos.  4u.gif

O as vis labiau pradedu manyti, kad del to, kad surine gera/bloga kaltas saldytuvas g.gif su savo surine migruoju po nuomojamus butus, o tai yra ir po saldytuvus biggrin.gif po paskutinio buto as ja prakeikiau ir ikisau toli toli, atsikrausciau i si buta ir tik po metu prisiminiau surine doh.gif dabar atsidziaugti negaliu thumbup.gif gal kondensato keli lasiukai susirenka, bet tikrai nera slapia ir suriai laikosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Surine rekomenduojama laikyti saldytuvo vidurineje lentynoje, kitu atveju - rasos. 4u.gif
[/quote]

laikau nelabai sukdama galva kurioje lentynoje, bet nepriklausomai nuo to, kartais ten pat budama parasoja, kartais ir ne. desningumo nera, bet man tai netrukdo ne kiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 14, 01:29)
Kuo ypatingi tie pjaustymui padėkliukai? g.gif
Gal kas turit minciu,kodel vidutinej surinej prirasoja? tiesiog pilna vandens laseliu buna. Surio nededu karsto, o daugiau priezasciu neisivaizduoju. Drauge sako, jog taip neturetu but unsure.gif
Nusivyliau greitkraciu, nes po keliu naudojimu nusitryne sugradavimo skaiciai doh.gif

jei apie lanksciasias pjaustymo lenteles - tai nesamone! mano akimis ir mano naudojimo patirtis tai nusprende biggrin.gif . jei nebuciau gavusi dykai, buciau susibiesinusi tokia preke isigijusi. ismesti teko gan greit. eiline plastikine servetele pietaujant maniau bent jau tarnas, ne velnio, jokio dubenelio su sriuba karstesne nepastatysi - iskart deformuodavosi. nusilupo, apsitryne ir nukeliavo i siuksline doh.gif
Atsakyti
Papildyta:
jei apie lanksciasias pjaustymo lenteles - tai nesamone! mano akimis ir mano naudojimo patirtis tai nusprende biggrin.gif . jei nebuciau gavusi dykai, buciau susibiesinusi tokia preke isigijusi. ismesti teko gan greit. eiline plastikine servetele pietaujant maniau bent jau tarnas, ne velnio, jokio dubenelio su sriuba karstesne nepastatysi - iskart deformuodavosi. nusilupo, apsitryne ir nukeliavo i siuksline doh.gif
[/quote]

o pas mane si pjaustymo lentele pabalo kai kuriose vietose ir deformavosi nuo plovimo indaploveje, jauciu ir man greitu laiku teks ja ismesti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muco: 15 vasario 2011 - 09:17