Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(saule @ 2011 02 07, 19:51)
Ar čia skirtingi dalykėliai? Kokia talpa kiekvieno? Kuris mielesnis?  blush2.gif
http://www.part.lt/i...070f8af3151.jpg

http://www.part.lt/i...872f3522450.jpg

Pirmas gal labiau cukraus pudrai, kakavai barstyti, nors jos talpa ir nemaza atrodo. As turiu antra, tai miltams sijoti jis man IDEALUS, pats veikimo principas - spaudai rankena ir byra sijojami miltai, issisijoja labai greitai, yra gradacija. Super. Anytai isgyriau, isigijo irgi - labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 02 07, 19:51)
Ar čia skirtingi dalykėliai? Kokia talpa kiekvieno? Kuris mielesnis?  blush2.gif
Ačiū labai kas patarsit  wub.gif

Cia du skirtingi dalykeliai, pirmasis sukasi su rankenele kaip malunelis aplink ir byra miltai, o antrasis rankenele reikia spaudyti ir byra.
Antrojo talpa raso iki 250g, o pirmojo nzn g.gif
Atsakyti
Barstytuvus abu turiu 4u.gif Pirmaji naudoju cukraus pudrai, miltams jis man nepatogus, o miltams antrasis nepamainomas. Labai dziaugiuosi, kad turiu abu. Nes ju naudojimo budai skiriasi. Pudrai reikia sukti rankenele, todel reikia abieju ranku. Miltu barstytuvas tuom ir patogus, kad gali viena ranka naudoti thumbup.gif O be to turint abu nereikia kaskart perpylineti ir plauti indo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 07, 20:11)
Pirmas gal labiau cukraus pudrai, kakavai barstyti, nors jos talpa ir nemaza atrodo. As turiu antra, tai miltams sijoti jis man IDEALUS, pats veikimo principas - spaudai rankena ir byra sijojami miltai, issisijoja labai greitai, yra gradacija. Super. Anytai isgyriau, isigijo irgi - labai patenkinta.

Drįsčiau suabejoti,kad pirmasis cukraus pudrai labiau tinka...jame yra malunelis toks ratuku sukasi ir setelis plius gale tai tinka ir miltams jis tikrai, man kaip-tik kakavai jis per stambiai krenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 02 07, 20:11)
Diasaja, o kokia talpa? Kiek maždaug "masės" telpa?

Jis didelis, man rodos 30 cm diametras g.gif Jei pilnas , tai 3 l manau tilptu g.gif

As nesakau, kad miltams netinka, tiesiog man miltam ji nepatogu naudoti buvo, nes reikalingos 2 rankos jo naudojimui, galima ir viena judinti, bet tikrai miltams antrasis patogiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 07 vasario 2011 - 20:23
QUOTE(laurindre @ 2011 02 07, 20:18)
Barstytuvus abu turiu 4u.gif Pirmaji naudoju cukraus pudrai, miltams jis man nepatogus, o miltams antrasis nepamainomas. Labai dziaugiuosi, kad turiu abu. Nes ju naudojimo budai skiriasi. Pudrai reikia sukti rankenele, todel reikia abieju ranku. Miltu barstytuvas tuom ir patogus, kad gali viena ranka naudoti thumbup.gif O be to turint abu nereikia kaskart perpylineti ir plauti indo thumbup.gif

Na gerai sakai,kad su pirmuoju abiem rankom reikia sukti, tai kepant ar kazka minkant antrasis patogiau thumbup.gif
Atsakyti
...pasikartosiu.man vakar pazystama pasake,kad Dubline atsidare tupperware parduotuve,ir kad ten labai pigu(jos dukra ten gyvena)Ka jus manot apie tai?bandziau su ja siandien pasigincyt,bet beprasmiska. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2011 02 07, 21:19)
...pasikartosiu.man vakar pazystama pasake,kad Dubline atsidare tupperware parduotuve,ir kad ten labai pigu(jos dukra ten gyvena)Ka jus manot apie tai?bandziau su ja siandien pasigincyt,bet beprasmiska. doh.gif

Kiek girdejau, ten visai nebuvo TW. O dabar atsidare centras, tai taip suprantu Distribucija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 07, 22:24)
Kiek girdejau, ten visai nebuvo TW. O dabar atsidare centras, tai taip suprantu Distribucija 4u.gif

jinai sake,kad ten gali pirkt is karto,ir kad pigu.(sake,kad teslai kociot patiesalas kainuoja berods 8 eurai
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2011 02 07, 21:19)

o as nesuprantu, kodel Jus norite su ja gincytis delto? kad tai negali buti parduotuve? ar delko?
Atsakyti
smile.gif nemanau kad tai parduotuve, Dubline ir Corke TW organizuoja prekiu dienas, galbut tada ir galima nusipirkti. Prekybos centruose pastato kioskus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 07, 20:22)
O aš į šią formą kreivai žiūrėdavau blush2.gif Receptą gali įdėti skaniųjų sūrelių? bigsmile.gif

Jiems reikia šviežios, ką tik pagamintos šiltos varškės 4u.gif Iš atvėsusios jau tokie skanūs nesigauna ax.gif

SŪRELIAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Į MicroPlus ąsotėlį sutrupinome 200 g šokolado (aš naudoju Karūnos juodąjį be jokių priekų wub.gif , bet kartais dedu ir pieniško ax.gif .) Įpilame šaukštą vandens. Dedame MiproPlus ąsotėlį į mikrobangų krosnelę ir kaitiname, kol šokoladas išsilydys 4u.gif .

Siaura silikonine mentele ištirpusiu šokoladu ištepame silikoninės formelės sieneles, dugną. Maždaug tokiu storiu, kaip būna pirktiniai sūreliai smile.gif
Šokolado masės dar pasiliekame mirksiukas.gif
Išteptą formelę padedame į šaldytuvą 4u.gif

Iš 2 l rūgusio pieno ir 1 l šviežio sutraukiname varškę, nuspaudžiame truputį.

Gautą varškę aš dedu į kombainą ir ištrinu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kad neliktų gabaliukų.

Neturiu QC blush2.gif - nežinau, ar jis išsuktų iki vientisos masės, bet kiek esu mačiusi, jis varškę ištrina tokiais gabaliukais unsure.gif

Varškės masę dedame į išteptas silikonines formeles, viršų užtepame likusiu šokoladu ir padedame porai valandų į šaldytuvą 4u.gif .

Tinka ir mažųjų keksiukų formos rolleyes.gif Buvo tokios lygiais krašteliais, 15 keksiukų vienoje 4u.gif
Atsakyti