Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 07, 19:15)
Privalau pagirti konservu atidarytuva. Isigijau, o isbandyt nera siais laikais ant ko, nes visi konservai parduotuveje mandrai uzpokuoti smile.gif atidaryt siuloma be atidarytuvo. Gaminau kaip tik siandien eilini karta toki labai skanesta, tai kad isbandyt atidarytuva, spec. apverciau kondensuoto pieno skardine su pribumbasu atidaryt be atidarytuvo ir bandziau atidaryt dugna  - rezultate - atidariau nesupratus, kad atidariau  biggrin.gif Nu nemoku pasakyt koks geris, ir kaip patogu, kad gali vel normaliai uzdaryt, jei reikia. Jau ka, ka, bet sitas daiktas tai man is tu MUST HAVE. 10/10 balu.

Taip taip, šis daiktelis vertas dėmesio, aš su juo atidarinėju viską, nepriklausomai ar yra rankenėlės, ar nėra.
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 02 07, 21:11)
Diasaja, o kokia talpa? Kiek maždaug "masės" telpa?

nežinau. Biskvitą kepu Princesėje. Didelis tortas išeina.
Papildyta:
QUOTE(saule @ 2011 02 07, 20:51)

Kadangi tik šitą turiu, tai naudoju ir miltams, ir cukraus pudrai. vaikai net susipeša, kuriam reikia barstyti lotuliukas.gif Cukraus pudros labai daug susitaupo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=laurindre,2011 02 07, 20:20]
Jis didelis, man rodos 30 cm diametras g.gif Jei pilnas , tai 3 l manau tilptu g.gif

Turiu tą torto formavimo žiedą. Tai galiu drasiai sakyti, kad laurindre teisi-ten kokie 3 litrai telpa . Nes ji aukštesnė už princesę, o princesė juk 2,5 ltr. mirksiukas.gif

Gal kas nujaučia, kada bus naujas pavasario katalogas ? ax.gif
Atsakyti
Kovo menesi 4u.gif
Atsakyti
O gal koks mini barstytuvas yra? Tarkim cinamonui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 02 08, 10:11)
O gal koks mini barstytuvas yra? Tarkim cinamonui?  blush2.gif

siuo metu nieko panasaus nera schmoll.gif
Atsakyti
Naujas katalogas 9 sav. paprastai buna.

abu sijokliai tiktu ir cinamomui manau, tiesiog pilno nereik pilt. o siaip, yra ir mini sietelis (turiu du skirtingu talpu is senuju tw laiku), kuriuo pabarstau cinamona ar pudra, jei gaminys ner lb. didelis.
Atsakyti
Sakykit, ar patogus naudoti Saules dubenys?
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2011 02 08, 17:27)

naudojimui jie visai nieko, bet ju dangteliu plovimas ir sluostymas doh.gif . mane tai labiausia erzina...
Atsakyti
Man jie patiko tuo, kad labai paprasta uzdaryti, na ir zinoma maistas man juose puikiai laikesi.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 08, 13:10)
Aš ir darau yu.gif Juk mes su Asese daržininkės-ūkininkės lotuliukas.gif tam reikalui TW indai labai naudingi. Šaldytuve ilgai išstovi šviežia thumbup.gif O padaryti varškę labai paprasta. dabar su balinta kava dar šiltą valgau. Niam niam kaip skanu.

Nea, nu neveltui sitas psl. supermama... swoon.gif as is mesos Jums ka nors pagamint galiu, bet varskes tai jau nedarysiu pati turbut niekad... beee.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidoska @ 2011 02 08, 15:27)

Patogus naudoti net labai:
yra rankeneles sonuose (ko kai kuriuose tw induose kartais pasigendu);
dugnas dubenio "tiesus" nera kvailu isgaubimu, daug telpa;
dangteliai super gerai uzsidaro vienu paspaudimu;
patogiai moduliuojasi vienas ant kito, nes dangciai kieti;
tik va isplovus valyti juos tai tikrai vienas vargas, nes dangtelis banguotas toks, tai kol saziningai kiekviena grioveli isvalai tai pasiutimas paima lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galit papasakot apie universalu smulkintuva. Jo minusai ir pliusai. Ar turint surio maluneli jis jau nebutinas? Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti