Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(bad_cat @ 2011 02 21, 14:01)
ar tokie atidarytuvai ir riesutu "skaldytuvai"
kada nors buvo LT? smile.gif
http://www.tvarkosme.../ergologics.htm

Buvo, pries daug metu 4u.gif
Atsakyti
[quote=laurindre,2011 02 21, 15:25]
Pas mane labai stipriai nesilaiko, bet kristi nekrenta schmoll.gif Ar visiskai nesilaiko?

Riesutu gliaudytoja as turiu, pardavime nepamenu, sandeli keli uzsilike buvo, tai prigriebiau sau viena. O atidarytuvas gal irgi kada buvo, bet as nepamenu. g.gif

buvo seniai seniai ju sociai pardavime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2011 02 21, 13:59)
mirksiukas.gif nejaugi nei viena neturite miltu barsytuvo.kur rankena pasispaudzia?  man nesilaiko dangteliai. gal nekokybiskas?

aš turiu, bet naudoju gal tik keli mėnesiai. labai stipriai neužsidaro, bet ir nekrenta.
Atsakyti
Gal zinote koks torto formavimo žiedo skersmuo?Ar i ji telpa pirktiniai biskvitai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Torto formavimo žiedo skersmuo 27cm.
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2011 02 21, 13:01)
ar tokie atidarytuvai ir riesutu "skaldytuvai"
kada nors buvo LT? smile.gif
http://www.tvarkosme.../ergologics.htm

buvo pries kokius 5 metus 4u.gif

p.s. jau visos turbut kiek tik galejom atsakem, tik dabar pamaciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 21 vasario 2011 - 21:49
QUOTE(LaWita @ 2011 02 21, 21:25)
Gal zinote koks torto formavimo žiedo skersmuo?Ar i ji telpa pirktiniai biskvitai? blush2.gif  4u.gif

taip, pirktiniems pats tas!
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms į mano klausimą. 4u.gif

QUOTE(laurindre @ 2011 02 21, 12:25)
Pas mane labai stipriai nesilaiko, bet kristi nekrenta schmoll.gif Ar visiskai nesilaiko?

Riesutu gliaudytoja as turiu, pardavime nepamenu, sandeli keli uzsilike buvo, tai prigriebiau sau viena. O atidarytuvas gal irgi kada buvo, bet as nepamenu. g.gif
Nebebus
Iso Duo serijos
Elegancijos
Silikonines karalienes
Bread Smart duonines
Kvadratinio Ekstra Plius 475 ml

O ką reiškia , kad jų nebebus? jie bus kažkuo panašiu pakeisti? jie bus išimti iš prekybos?
sorry , biški žialia esu TW blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 02 22, 02:55)

O ką reiškia , kad jų nebebus? jie bus kažkuo panašiu  pakeisti? jie bus išimti iš prekybos?
sorry , biški žialia esu TW  blush2.gif

Kadangi TW katalogai keiciasi dukart metuose, tai visad buna pokyciu: vienas prekes isima is katologo, kitame kataloge jas ideda (Taip yra su Samba serija jau ne pirma sezona). Kartais keiciasi spalvos, kartais gaminiai buna patobulinami, o kartais isima is prekybos ir neaisku ar jie vel bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 02 22, 02:55)
Ačiū atsakiusioms į mano klausimą.  4u.gif
O ką reiškia , kad jų nebebus? jie bus kažkuo panašiu  pakeisti? jie bus išimti iš prekybos?
sorry , biški žialia esu TW  blush2.gif

Na cia kaip ir visur. Yra senos kolekcijos ir naujos kolekcijos, vieni daiktai atsiranda, kitu jau nebegamina. Kaip ir visur. 4u.gif
Atsakyti
o as va nusiminus ateinu doh.gif , kazkada klausiau ar keicia irankius cosmo jei atsilaupe raides doh.gif , siandien ploviau ir ka iskrito dvi raides visiskai ir ka i kriaukle nubego net nespejau pagaut, dar galvojau vyro paprasysiu priklijuot, o jau ner ka klijuot , ar pakeistu kaip manot, jei raidziu tu dvieju neturiu pirmutiniu g.gif t ir u , liko tik u dalyte, dabar pas mus oranzine mentele placioji pperware lotuliukas.gif , naujoviska firma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 02 22, 09:53)
o as va nusiminus ateinu  doh.gif , kazkada klausiau ar keicia irankius cosmo jei atsilaupe raides  doh.gif , siandien ploviau ir ka iskrito dvi raides visiskai ir ka i kriaukle nubego net nespejau pagaut, dar galvojau vyro paprasysiu priklijuot, o jau ner ka klijuot , ar pakeistu kaip manot, jei raidziu tu dvieju neturiu pirmutiniu  g.gif t ir u , liko tik u dalyte, dabar pas mus oranzine mentele placioji pperware  lotuliukas.gif , naujoviska firma  lotuliukas.gif

Siūlyčiau pabandyti, juk tikrai gamintojo bėda, jei iš Tupperware lieka pperware.
Atsakyti