Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(lupipita @ 2011 02 22, 19:46)
nu va idomu del tu puodeliu ar kitiems nesitrina, nes seip keista, nu reiks meginti, aisku nemazai visko turiu su viskuo tikrai liuks bet aisku per dauguma matomai kazkas ir nutinka  lotuliukas.gif

As turiu tu puodeliu labai daug su karvytem, ir visi naudojami, nes musu seimoj jie labai patiko tai ir uzsipirkom per akcija lotuliukas.gif man nei vienas puodelis nesitrina, nei viena karvyte nepablukus net g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 23, 11:48)
[size=1][/size]
As turiu tu puodeliu labai daug su karvytem, ir visi naudojami, nes musu seimoj jie labai patiko tai ir uzsipirkom per akcija  lotuliukas.gif  man nei vienas puodelis nesitrina, nei viena karvyte nepablukus net  g.gif

Na vat man irgi niekas neblunka, buvo tik maitinimo buteliuko skales nusitryne, bet metus virinau kas diena, taigi visai nesistebiu. siaip dauguma Tw gaminiu nemegsta indaploviu, taip pat ju negalima plauti Fairy. Cia irgi gali buti viena is priezasciu kodel ivyksta vienoki ar kitoki pavirsiaus defektai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 23, 11:48)
[size=1][/size]
As turiu tu puodeliu labai daug su karvytem, ir visi naudojami, nes musu seimoj jie labai patiko tai ir uzsipirkom per akcija  lotuliukas.gif  man nei vienas puodelis nesitrina, nei viena karvyte nepablukus net  g.gif

g.gif , nu nezinau nezinau, ko cia pas mani isiveise nesekmes lotuliukas.gif , sakyciau su kuo tryniau ar ka, nieko net zymiu nesimato kad ten kokia kempine sveista, gal indu ploviklis, nors jokiu feiriu nenaudoju, nu net nezinau, as ir galvojau kad paveiksliukas nesitrins, gal vaikai patase , net nezinau, bet kad jis net nesubraizytas, nu zodziu ziuresim, bet jei ir keistu kazin ar tu karviu dar yra g.gif , o del tos menteles matysime, jauciu nenores keisti, bet pabandyt galima
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2011 02 23, 11:57)
Na vat man irgi niekas neblunka, buvo tik maitinimo buteliuko skales nusitryne, bet metus virinau kas diena, taigi visai nesistebiu. siaip dauguma Tw gaminiu nemegsta indaploviu, taip pat ju negalima plauti Fairy. Cia irgi gali buti viena is priezasciu kodel ivyksta vienoki ar kitoki pavirsiaus defektai  4u.gif

nu del indaploves, nu gal karta buvau imetus, bet seip rankom nes vaikai koki piena kefyra gere, nu negi nuo to vieno karto kokia reakcija ivyko, nu idomu idomu,zinau kad indaploviu nemegsta, jau retai ka ir plaunu is tw g.gif , zodziu meginsim nekeis nekeis
Atsakyti
Mergaites, gal cia man patarsit? Kuom skiriasi paprastas ne TW dubuo ir TW dubuo teslai? Ar geriau jame iskyla ar kaip? Laaabai lauksiu patarimo, nes galvoju toki isigyti, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErVy: 23 vasario 2011 - 11:14
QUOTE(lupipita @ 2011 02 23, 11:06)
nu del indaploves, nu gal karta buvau imetus, bet seip rankom nes vaikai koki piena kefyra gere, nu negi nuo to vieno karto kokia reakcija ivyko, nu idomu idomu,zinau kad indaploviu nemegsta, jau retai ka ir plaunu is tw  g.gif , zodziu meginsim nekeis nekeis

as nenustebciau,kad to vieno karto uzteko imesti i indaplove g.gif juk ten labai didele temperatura, kaip kitaip ten indai issiplautu? Mano teta kuri viska plauna indaploveje, net su blizguciais (ko negalima) tai pas ja viskas ir yra nubluke, nes ji netaupo ir zino,kad nuo to , jos visi indai nusitryne doh.gif dar girdejau,kad nereikia ir Fairio...panaudokit kokios kitos firmos koncentrata, kuris "ala" labai "nekenksmingas" ir isest ta spalva galejo, nenustebciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 23, 12:11)
[size=1][/size]
as nenustebciau,kad to vieno karto uzteko imesti i indaplove  g.gif  juk ten labai didele temperatura, kaip kitaip ten indai issiplautu? Mano teta kuri viska plauna indaploveje, net su blizguciais (ko negalima) tai pas ja viskas ir yra nubluke, nes ji netaupo ir zino,kad nuo to , jos visi indai nusitryne  doh.gif  dar girdejau,kad nereikia ir Fairio...panaudokit kokios kitos firmos koncentrata, kuris "ala" labai "nekenksmingas" ir isest ta spalva galejo, nenustebciau  schmoll.gif

as plaunu 50 laipsniu, auksiukai nenueina lotuliukas.gif , dar spec paziurejau kataloga, beveik viska leidzia plauti indaploveje, aisku isskyrus serviravimo lekstes, peilius , filtrus, net tuos pacius cosmo irankius leidzia g.gif , spec paziurejau jei ka sakytu, del puodelio tai jo matomai kas su piesiniu negalima, kas ten zino gal ir galejo, zodziu zmogus gyveni mokaisi, tabletkos ir pas mane amway g.gif , zodziu bandysim bet tai bus pamoka kad dar labiau atsizvelgt, nors kaip ir minejau pagrinde plaunu bliudus puodus ir tai ne tw lotuliukas.gif , nu aisku gal koki karta kai ka ir is tw imetu, bet stengiuos viska rankom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 23 vasario 2011 - 11:17
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 23, 12:48)
[size=1][/size]

QUOTE(etaeta @ 2011 02 23, 12:57)
Na vat man irgi niekas neblunka, buvo tik maitinimo buteliuko skales nusitryne, bet metus virinau kas diena, taigi visai nesistebiu. siaip dauguma Tw gaminiu nemegsta indaploviu, taip pat ju negalima plauti Fairy. Cia irgi gali buti viena is priezasciu kodel ivyksta vienoki ar kitoki pavirsiaus defektai  4u.gif

o mes neturim indaploves ir jau karvyciu beveik nesimato... Ir fairy nenaudojam tik ekologiska amway...
O eiti prasyti keiti nezinau... man atrodo nekeis...
Atsakyti
QUOTE(ErVy @ 2011 02 23, 11:06)
Mergaites, gal cia man patarsit? Kuom skiriasi paprastas ne TW dubuo ir TW dubuo teslai? Ar geriau jame iskyla ar kaip? Laaabai lauksiu patarimo, nes galvoju toki isigyti, aciu  mirksiukas.gif

Skiriasi sudetimi. TW plastikas neturi kenksmingu priemaisu ( kadmio ir t.t), labiau isvalytas, del to ir brangesnis. Produktai TW induose ilgiau islieka sviezi. Mieline tesla geriau kyla TW induose g.gif net ir nezinau kodel. Gal kad dangciai yra, man net nelaibai reiksmes turi sandarumas. Nes normaliai procesas vyksta ir tuose, kurie nera labai sandarus. Sandaraus privalumas tik toks, kad dangtis, teslai pakilus nusaunamas, taip lengviau orientuotis. O ko dar reikia mielinei teslai - kad negautu skersvejo, butu palaikoma temperatura. Visa tai ji cia tikrai gauna thumbup.gif
O dabar jusu teise rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2011 02 23, 12:33)
o mes neturim indaploves ir jau karvyciu beveik nesimato... Ir fairy nenaudojam tik ekologiska amway...

nu galvojau cia tik pas mane g.gif , nu zodziu , pas mus dar matosi neblogai, bet pasitryne pasitryne lotuliukas.gif , nu pameginsiu prie to pacio su mentele paziuresim kaip apsauks lotuliukas.gif , kazin kur geriau keicia kaune ar vilniuj, kur labiau sukalbesni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2011 02 23, 11:33)

sorry, bet cia ne i tema.. bet amway ne ekologiskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 23, 14:19)
[size=1][/size]
sorry, bet cia ne i tema.. bet amway ne ekologiskas  doh.gif

lotuliukas.gif , jo anksciau amway budavo ale vienas prie svaresniu, dabar aisku atsirado nauju, jau su eko zenkliukais nauju firmu thumbup.gif , kad butu i tema, vistiek netikiu kad ir tas pats amway galetu kenkti musu tw produkcijai, manau nemazai kas is tw naudoja butent amway, o gal ir klystu g.gif
Atsakyti
aš visą laiką ir viską plaunu tik su Fairy'iu ir dar nei vienam puodui/bliūdui/silikonui ar kokiam kitam indeliui nieko nenutiko schmoll.gif nei gradacijos/paveikslėliai nenusitrynė, nei spalvas pakeitė g.gif o kodėl negalima su juo plauti TW produkcijos???? unsure.gif
Atsakyti