Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 10, 01:11)
Sita aliejine neparsiduoda, ji yra dovana seimininkei.
Jei vakarėlio pardavimai >480 Lt, dovana – aliejinė.

O gaila, reiks ieskot, gal kas nores parduoti. O vistiek, kokia jos talpa?
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2011 02 10, 01:00)
Aciu, bet labai jau orientaciniai g.gif  Kaip gali i 0.5l ir 1.1l tilpti toks pats 500g cukraus kiekis, jos gi dvigubai skiriasi  g.gif Arba i maza 400g ryziu o i didziaja dvigubai didesne 500g ryziu  g.gif Supratau kad ci aniekas neaisku, reikia pirkti ir matuoti paciai  lotuliukas.gif

Taip nurodyta distribiutoriaus puslapy. 4u.gif
Atsakyti
Gertuvės - naktį vaikui duodavau gerti iš jos (na tos mažesnės, kur 400ml), kad nereiktų buteliuko su žinduku, mums labai tiko, tik snapelį apgraužė. Aš šias gertuves irgi mėgstu, nes galima gerti važiuojant, einant, neapsiliesi. Todėl perku dabar ir didesnes, nes 400ml man per mažai. Rekomenduoju apsirūpinti jomis prieš vasarą biggrin.gif

Ecco butelys litrinis, man žiauriai nepatogus, kaklas platus, pastoviai apsilieju, o ir neturiu tokio ilgo šepečio, kad galėčiau gerai vidų išplauti. Pienui man jis irgi netinka, tai rado dabar vietą - laikau nusistovėti vandeniui, kuriuo lieju gėles.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 10, 00:11)
Sita aliejine neparsiduoda, ji yra dovana seimininkei.
Jei vakarėlio pardavimai >480 Lt, dovana – aliejinė.

Aha, ta maciau, bet jei kas pardavines dovana, tai vis tiek kazkokia orientacine kaina yra, ir talpa kokia svarbiausia.
Atsakyti
Talpos niekur nemaciau, bet manau apie 500-600 ml turetu buti g.gif
Atsakyti
as va vakar isbandziau kamsciatrauki, nu tikrai likau suzaveta, toks visumoje paprastas, net vyrui parodziau, nu ale pati pirma kart atidariau, nes seni ne tw reik jegos isukti, bun kad gerai neisuki ar net issitrauk, zodziu vargo vakariene, o cia jokios jegos, jokio mastymo kaip padaryt, suki suki ir volia thumbup.gif , 10 balu thumbup.gif

o sakykit atydarytuvas tinka ir aukstenem briaunom atidaryti, nes buna kartais skardiniu aukstesnem, ar visas atidarineja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 02 10, 08:57)

o sakykit atydarytuvas tinka ir aukstenem briaunom atidaryti, nes buna kartais skardiniu aukstesnem, ar visas atidarineja  ax.gif

Man tokiu nepasitaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 02 10, 08:57)
o sakykit atydarytuvas tinka ir aukstenem briaunom atidaryti, nes buna kartais skardiniu aukstesnem, ar visas atidarineja  ax.gif

Jurgitak kažkada minėjo, kad ne visas skardines jis atidaro, bet kiek aš turėjau, tiek man atidarė. Tai gal tų aukštom briaunom ir neatidaro.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 09, 18:38)
Kokie puikus atsiliepimai  bigsmile.gif Turbut reiks mazei vis tik itaisyt toki.
Kokia sios aliejines talpa ir kaina?

user posted image

Aliejinės talpa 440ml ir juodu dangteliu,o ne mėlynu.
Atsakyti
sveiki
prašau jūsų nuomonės dėl duoninės ir silikoninės mentelės (su oranžiniu galu)
ar vertos prekės tokių kainų? ar ta duoniėn išties geresnė nei kokia įprasta?
ir dar ar būna kokių akcijų tokiom prekėm ?
Atsakyti
QUOTE(Kaa @ 2011 02 10, 17:51)

ir dar ar būna kokių akcijų tokiom prekėm ?

duoninei neseniai buvo.
Atsakyti
Merginos,ar visos gavot akcijinius zeles ziedus?As dar vis laukiu doh.gif
Tuo tarpu kolege treciadieni juos gavo unsure.gif
Atsakyti