Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(ramt @ 2011 02 09, 13:49)
Aciu uz atsakymus :)labai pagelbejot , nes kaip visada visko reikia,o paskui..   schmoll.gif
Papildyta:
Dar norejau pasiklausti,( kur 7-8 savaitemis akcija ) sportinis buteliukas. Gal galit pasakyti ar jis telpa i dviratyje esanti laikikli (kur buteliukams)? Vyras minejo kad nevisi tinkami,tai nesinori nupirkti kuris netiks  4u.gif

Dabartine rozine akcijine sportine gertuve, man atrodo, lyg ir storesne uz naujaja gertuve. Taip, kad naujoji tikrai tilkps mirksiukas.gif nes treniruokliuose visur ir storesne telpa mirksiukas.gif

Merginos kas norit sau pigiau pirktis sia produkcija, sia savaite puiki proga thumbup.gif tik 6 sav. naujokai stratuoja iskart su nuolaida ir dovanu gauna Quick Chefa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 09 vasario 2011 - 15:00
Man ta naujoji gertuve labiau patinka jau vien todel, kad uzsideda kamstelis. O tai visalaik atviras tas kistukas schmoll.gif Nesu labai arsi higienos salininke, bet jie man jau labai nehigieniski doh.gif Ir siaip man nepatinka is tokio tipo gertuviu gerti, kai soske ciulpt reikia blink.gif Geriau jau tokio tipo, kaip puodelis gertuvele kur neseniai buvo uz 15 lt. Turiu is seniau oranzine su salotiniu dangteliu - ji mano mylimiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramt @ 2011 02 09, 14:08)
Kad vyrui rozine spalva- tai  doh.gif , sakys pati ir vazinek su juo  smile.gif

Atsiprasau doh.gif sumaisiau su gertuve doh.gif tada mano info klaidinga
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 09, 15:13)
Man ta naujoji gertuve labiau patinka jau vien todel, kad uzsideda kamstelis. O tai visalaik atviras tas kistukas schmoll.gif Nesu labai arsi higienos salininke, bet jie man jau labai nehigieniski doh.gif Ir siaip man nepatinka is tokio tipo gertuviu gerti, kai soske ciulpt reikia blink.gif Geriau jau tokio tipo, kaip puodelis gertuvele kur neseniai buvo uz 15 lt. Turiu is seniau oranzine su salotiniu dangteliu - ji mano mylimiausia wub.gif

Na, taip, nelabai higieniski, bet jie gerai plaunasi. As ipilu karsto, neseniai uzvirusio vandenuko ir pakratau, tai manau neblogai praplauna, atidarius ir snapuka ir nuemus kamstuka isdziovinu, tai manau viskas su ja gerai smile.gif . Man asmeniskai irgi labai nepatinka is tokios gerti, soskinti, bet vaikui tai tokia kaip tik, nes bent jau zinai, kad neislies viso gerimo ar neapsipils smile.gif As vaikui nupirkau salotine 415 ml, o sau nusipirkau eko buteliuka 0,5 litro. Eko buteliukas man labai patiko, kad jis toks tvirtas ir kad patogu is jo gerti, virsus yra platus, normaliai lupoms.
Dukrai gal ateityje pirkciau tw geriama puodeli snapeliu ir rankenomis, bet kazkas mane is vidaus stabdo. Auginau su Aventais, pripratus prie ju rolleyes.gif turejom tw vaikiskus irankius, tai bernaitis nemokejo su jais valgyt, daugiau kaip kramtukai jie buvo, taciau indeliai vaikiski puikus.

Gal kuri pasidalintu grietinieciu receptuku, kur gaminate naudojant tw forma, ta saulyte. ACIU is anksto.
Atsakyti
tw puodelis maniskiui mazgiui labai lipo, anksi ismoko gerti, ai arbata is jos ir geriam, o va misinuka is avento dar ta soskini smile.gif
o irankiai ir pasiteisino jau pats deda i burnyte o ir pakramto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 09, 16:44)
Na, taip, nelabai higieniski, bet jie gerai plaunasi. As ipilu karsto, neseniai uzvirusio vandenuko ir pakratau, tai manau neblogai praplauna,  atidarius ir snapuka ir nuemus kamstuka isdziovinu, tai manau viskas su ja gerai smile.gif . Man asmeniskai irgi labai nepatinka is tokios gerti, soskinti, bet vaikui tai tokia kaip tik, nes bent jau zinai, kad neislies viso gerimo ar neapsipils smile.gif As vaikui nupirkau salotine 415 ml, o sau nusipirkau eko buteliuka 0,5 litro. Eko buteliukas man labai patiko, kad jis toks tvirtas ir kad patogu is jo gerti, virsus yra platus, normaliai lupoms.
Dukrai gal ateityje pirkciau tw geriama puodeli snapeliu ir rankenomis, bet kazkas mane is vidaus stabdo. Auginau su Aventais, pripratus prie ju rolleyes.gif  turejom  tw vaikiskus irankius, tai bernaitis nemokejo su jais valgyt, daugiau kaip kramtukai jie buvo,  taciau indeliai vaikiski puikus.

Gal kuri pasidalintu grietinieciu receptuku, kur gaminate naudojant tw forma, ta saulyte. ACIU is anksto.

Puodeliai su snapeliu vaiku labai mylimi. Po ju kitu nepripazista schmoll.gif
Buteliukas man irgi patiko. Tas didysis truputi kakleli per dideli turi, masinoj pastoviai apsipildavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 09, 17:57)
Puodeliai su snapeliu vaiku labai mylimi. Po ju kitu nepripazista schmoll.gif
Buteliukas man irgi patiko. Tas didysis truputi kakleli per dideli turi, masinoj pastoviai apsipildavau doh.gif

drinks_cheers.gif , o del buteliuko man ir tas 0.5 malonesnis ir i rankinuka ar seip isimesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 02 09, 16:52)
tw puodelis maniskiui mazgiui labai lipo, anksi ismoko gerti, ai arbata is jos ir geriam, o va misinuka is avento dar ta soskini  smile.gif
o irankiai ir pasiteisino jau pats deda i burnyte o ir pakramto  thumbup.gif

maniske net dreba pamacius TWpuodel, bet koki skandala nuraminu padavus puodeli. Nei Avent nei Tommi neprilipo jai, net negeria is ju. Jos geriausi draugai du: mano papas ir TW puodelis
Atsakyti
Kokie puikus atsiliepimai bigsmile.gif Turbut reiks mazei vis tik itaisyt toki.
Kokia sios aliejines talpa ir kaina?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 09 vasario 2011 - 18:40
QUOTE(laurindre @ 2011 02 09, 16:13)

Man kaip sportuojanciai biggrin.gif tai 750 ml dabartines gertuves thumbup.gif naujoji netinka, nes reiktu ta kausa - dangti nuiminet ir vistiek ciulpt is jos (kiek prisimenu principas tas pats, tingiu net patikrint blush2.gif ), 1 l Eco butelys mano vyrui sporto saleje pats paciausias, man asmeniskai jis per placia gerkle ax.gif o va 500 m buteliukas labai fainas, bet jis tik nesiotis rankinej, nes per treniruote an tiek mazai skyscio.... Maniske i mokykla nesa sita buteliuko vandenuko, o sportuoja su 415 ml gertuve biggrin.gif Kiekvienas su savo nikiais doh.gif

Grietinieciai :

http://aj-receptai.b...01_archive.html

as kepu pagal sita recepta, cia gal sonatinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 09, 15:08)
Orientacine talpa:

0.5 l dėžutėje: 500 g druskos, cukraus, datulių, 400 g ryžių, manų, perlinių kruopų, 300 g riešutų, sausainių, džiovintų vaisių, 24 arbatos maišeliai.
1.1l dėžutėje: 500g cukraus, miltų, jūros druskos, maltų duonos džiuvėsių, besėklių razinų, cukraus, pupelių, ryžių, sausainių, 48 arbatos maišelius.
1.7 l dėžutėje: 1.5 kg cukraus, 1 kg miltų, razinų, 750 g avižų.
2.3 l dėžutėje:2 kg cukraus pudros, 1.5 kg miltų, 1.9 kg ryžių, ankštinių kruopų, 160 arbatos maišelių.
2.9 l dėžutėje: 2.5 kg cukraus, 2.4 ryžių, lešių, 2 kg miltų, cukraus, makaronų.

Aciu, bet labai jau orientaciniai g.gif Kaip gali i 0.5l ir 1.1l tilpti toks pats 500g cukraus kiekis, jos gi dvigubai skiriasi g.gif Arba i maza 400g ryziu o i didziaja dvigubai didesne 500g ryziu g.gif Supratau kad ci aniekas neaisku, reikia pirkti ir matuoti paciai lotuliukas.gif

QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 09, 19:38)

user posted image

I mane tas domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 09, 18:38)

user posted image

Sita aliejine neparsiduoda, ji yra dovana seimininkei.
Jei vakarėlio pardavimai >480 Lt, dovana – aliejinė.
Atsakyti