Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(raassaa123 @ 2011 10 15, 13:54)
Na man labai grazi spalvyte tu zanduku 4u.gif

ant mano odos panaši spalva gaunasi su Nars orgasm smile.gif aišku ne indentiška, bet kažkas tikrai panašaus...
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 15, 14:35)
ant mano odos panaši spalva gaunasi su Nars orgasm smile.gif aišku ne indentiška, bet kažkas tikrai panašaus...

hmmm, tai reik begti i isparduotuve, gal kas parduoda bigsmile.gif Jau seniai svajoju apie tokia zanduku spalva...Man toks grazus tas blizgesiukas..
O jus sviesiaode?
Atsakyti
QUOTE(raassaa123 @ 2011 10 15, 16:05)
hmmm, tai reik begti i isparduotuve, gal kas parduoda bigsmile.gif  Jau seniai svajoju apie tokia zanduku spalva...Man toks grazus tas blizgesiukas..
O jus sviesiaode?

Na mano oda tokia daugiau vidutinio tamsumo, nėra labai šviesi. Paieškokite google, swatch'ų yra nemažai su nars orgasm tiek ant šviesios, tiek ant tamsesnės odos smile.gif
Atsakyti
Dar radau Nars orgasm illuminator, tai irgi graziai blizga wub.gif
Atsakyti
Gal kas zada is puslapiu kokiu (neismanau is kokiu) uzsisakineti kosmetikos? Noriu labai Benefit Sugarbomb, bet nezinau kaip juos uzsisakyti ir is kur... Kad siustu be didelio mokescio i LT 4u.gif
Atsakyti
gal žinot kokia maždaug šių skaistalų kaina kristianoje?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TerraIncognita @ 2011 10 18, 18:34)
Gal kas zada is puslapiu kokiu (neismanau is kokiu) uzsisakineti kosmetikos? Noriu labai Benefit Sugarbomb, bet nezinau kaip juos uzsisakyti ir is kur... Kad siustu be didelio mokescio i LT  4u.gif

http://www.lookfanta...ace-powder.html siuntimas nemokamas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2011 10 19, 14:00)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TerraIncognita @ 2011 10 18, 17:34)
Gal kas zada is puslapiu kokiu (neismanau is kokiu) uzsisakineti kosmetikos? Noriu labai Benefit Sugarbomb, bet nezinau kaip juos uzsisakyti ir is kur... Kad siustu be didelio mokescio i LT  4u.gif

feelunique siunčia iš UK nemokamai
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 10 19, 14:33)
feelunique siunčia iš UK nemokamai

Tik prie benefit prekių parašyta "Please note that Benefit is available to customers in the UK, Ireland, Denmark, Iceland, Finland, Norway and Sweden only."
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2011 10 19, 15:56)
Tik prie benefit prekių parašyta "Please note that Benefit is available to customers in the UK, Ireland, Denmark, Iceland, Finland, Norway and Sweden only."

blink.gif kaip keista g.gif
Atsakyti
Galvoju isigyti salto atspalvio rausvus skaistalus, gal galite kokius parekomenduoti is Chanel, Lancome, Guerlain ir etc.
Atsakyti